1. שלום אורח, אם זהו ביקורך הראשון בפורום, עליך להירשם בכדי לכתוב הודעות ולהגיב.
    הסר התראה
  2. מומלץ לשלב סרטונים רלוונטיים מיוטיוב בהודעות, מה שיגרום להטמעת הדיון שלכם במערכת המלצות הוידאו במגזין
    הסר התראה
  3. פורום קנאביס מיועד לכל דוברי העברית בעולם, למטופלי קנאביס רפואי ברישיון ולאלו המעוניינים במידע תיאורטי וידע כללי
    הסר התראה

אטמוס גאמפ מכשיר אדוי לא עובד לי כמו שצריך

הנושא בפורום 'מדברים קנאביס' פורסם ע"י דודה, ‏9/1/17.

  1. דודה

    דודה קנאביסט

    אלהן קניתי מכשיר אדוי חדש חדש מהחנות בשם אטמוס גאמפ פתחתי והכול הוצאתי את המכסה שמתי קצת ירוק נקי גרוס דק כמו שאני עושה בבאנגים או בגיונטים באבקה ואז זה הוציא קצת אדים ולא עשה כלום זה היה 0.1 כול פעם אחרי זה עשיתי את זה גרוס יותר בחתיכות קטנות ולא באבקה שהיא בקלות עוברת את הסינון ונכנס קצת לריאות וזה גורם לשיעול אחרי עוד 0.2 זה השפיע קצת אבל בעדינות ובלי סטלה כיפית סתם רוגע כזה לשעתיים מכמות יפה שבגיונט עושה ממש סטלה עם הזיות בתפיסת זמן וצחוקים בלתי נשלטים שליש גרם באדוי במכשיר הזה לא עשה כלום חכיתי לאור ירוק והכול וחיכיתי גם דקנ אחרי האור ירוק שיתחמם עוד קצת הבעיה במכשיר או שצריך לעשות משהו נוסף?
     
  2. דודה

    דודה קנאביסט

    ואפשר להכין ממה שנשאר חמאה נגיד מ3 גרם שעברו אדוי אפשר להכין משהו?
     
  3. בן אדם

    בן אדם קנאביסט

    המכשיר שקנית לא משהו בכלל. לצורך העניין, מהכמות ששמת במשיר שלך בשלי אני מקבל משהו כמו 20 ואף יותר שאיפות ממש טובות.

    זה אף פעם לא ירגיש כמו עישון לטוב או לרע.

    כן, מ3 גרם שאריות אידוי אמור להיות לך יום שלם (אינטנסיבי אולי קצת) של השפעה באוכל. עדיף להתחיל מגרם אחד. אתה לא צריך לעשות חמאה, האידוי כבר הפך את זה לראוי לאכילה. אני מערבב (בדיוק את הכמות הזאת במקרה) ברוטב פיצה ועושה לי טוסט בתנור.
    רק על תעבור את ה160 מעלות בתנור.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏12/1/17
    דודה אוהב/ת את זה.
  4. דודה

    דודה קנאביסט

    באסה אני לוקח איזה 5-10 שאיפות מ0.1 לפי מה שהבנתי החומרים הפעילים נספגים פי 2 יותר מבגיונט שזה אומר שעם אני מכין לעצמי רבע גרם בגיונט אז 0.12 יכול להביא אותו השפעה במכשיר אדוי שבתכלס 0.12 זה קצת מטשטש במכשיר אדוי ובעיקר עוזר לישון אבל סטלה אין ממש . ותגיד עם אני שם מעל הפיצה כמו אורגנו פשוט את השאריות מהאדוי אז זה גם תופס או שחייבים להביא לזה זמן מה בתנור ? ובטוסטר רגיל לדעתך היה פחות מ160 מעלות ?
     
  5. דודה

    דודה קנאביסט

    מצטער על החפירה אני נסיתי גם להוציא את הפילטר הלבן הקטן שיש אחרי הפילטר המתכת שיש בפיה וזה גם לא שינה כלום יש דרך כולשהיא לשפר את הפעולת אדוי ?
     
  6. בן אדם

    בן אדם קנאביסט

    אתה לא חייב לחמם את זה בשנית, סתם הצעתי מתכון כי זה קצת לא טעים :)

    לא ניראה שיש משהו שאתה יכול לעשות. זאת הרמה של המכשיר..
    אני כן יכול להגיד לך שיש לי מכשיר אידוי "יקר" שקניתי לפני כמה שנים כאן בארץ והוא עדיין עובד מצוין ועזר לי להפחית המון בעישון, עד לרמה שלפעמיים יש תקופות שאני בכלל לא מעשן.
     
  7. דודה

    דודה קנאביסט

    נסיתי היום באור יום ככה ההשפעה יותר ברורה עשיתי 0.15 וזה משפיע מוזר כזה אין סטלה וכיף פשוט רוגע וטיפה טשטוש מכמות כזאת במכשירים אחרים אפשר להגיע גם ליותר מזה?
     
  8. דודה

    דודה קנאביסט

    ואכלתי לפני שעתיים חצי גרם מאודה על פיצה זה לא עושה כלום זה אמור לקחת יותר משעתיים עד שזה מתחיל להשפיע?
     
  9. weed smoker

    weed smoker קנאביסט

    תלוי בקצב חילוף החומרים שלך
     
    דודה אוהב/ת את זה.
  10. בן אדם

    בן אדם קנאביסט

    אין לי מושג לגבי חצי.. אשמח לשמוע אם זה עשה משהו בסוף.
     
    דודה אוהב/ת את זה.
  11. דודה

    דודה קנאביסט

    לא עשה אולי פשוט אני מאדה הרבה בערך 8 שאיפות מראש אחד
     
  12. בן אדם

    בן אדם קנאביסט

    אני גם די ממצא את החומר באידוי.. אמרתי לך, אני אכלתי גרם וזה גרם להשפעת אכילה של לאכול חצי גרם רגיל.
    אגב, אם אתה רוצה להיכנס לעולם האידוי אבל לפני לא לבזבז הרבה כסף, אז בחנות רולינג סטונד משכירים את הוולקנו לתקופות ממש קצרות. ואם אחרי זה אתה מחליט לרכוש מכשיר אידוי בחנות מזכים אותך על סכום ההשכרה או משהו כזה.
    זה מה שאני עשיתי, ממליץ בחום.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏12/1/17
    דודה אוהב/ת את זה.
  13. weed smoker

    weed smoker קנאביסט

    זה אך ורק אבל על הוולקנו הנייחים (הדיגיטלי או הקלאסי) אם למשל הוא ירצה לקנות מייטי או קראפטי אי אפשר להשתמש בזיכוי של ההשכרה
     
  14. בן אדם

    בן אדם קנאביסט

    לא ידעתי את זה.. אני לקחתי את הפלנטי בזמנו אז חשבתי אולי.
     

אהבת? שתף את העמוד עם חבריך!