1. שלום אורח, אם זהו ביקורך הראשון בפורום, עליך להירשם בכדי לכתוב הודעות ולהגיב.
    הסר התראה
  2. מומלץ לשלב סרטונים רלוונטיים מיוטיוב בהודעות, מה שיגרום להטמעת הדיון שלכם במערכת המלצות הוידאו במגזין
    הסר התראה
  3. פורום קנאביס מיועד לכל דוברי העברית בעולם, למטופלי קנאביס רפואי ברישיון ולאלו המעוניינים במידע תיאורטי וידע כללי
    הסר התראה

להכין חשיש משאריות הגזם

הנושא בפורום 'גידול למתקדמים' פורסם ע"י פילוני, ‏28/8/13.

  1. פילוני

    פילוני חבר חדש

    הצטרף:
    ‏16/6/13
    הודעות:
    75
    לייקים:
    0
    טוב יצא לי להכין "חשיש בועות" בעבר.

    משהו דומה לטכניקה שמראים כאן רק עם שקיות מיוחדות:

    http://www.xn--4dbcyzi5a.com/2012/07/איך-להכין-חשיש-איכותי-בקלות-מדריך/

    הבעיה היא שקראתי איפה שהוא שעלים יבשים יביאו לך יותר חשיש אבל עלים קפואים יביאו לך חשיש יותר איכותי-
    רציתי לדעת אם גם אתם מכירים דבר כזה ועל מה הנתון הזה מבוסס?

    אני פשוט מתלבט אם להפשיר את העלים ולייבש או להשאיר אותם במקפיא עד היום המיועד?
     
  2. woogs

    woogs קנאביסט

    הצטרף:
    ‏19/6/13
    הודעות:
    4,610
    לייקים:
    22
    אהלן פילוני

    מספיק לך להקפיא את החומר למשהו כמו שעה, לא צריך ממש יותר אבל אם אתה מתעקש שים את זה בלילה ובבוקר תתחיל את ההכנה תכלס.
    ההקפאה פשוט גורמת לTHC להפרד מהצמח יותר בקלות.


    אני הכנתי גם בשיטה הזאת וגם בשיטה דומה למה שהמרוקאים עושים חשיש מעלים וגבעולים ובשיטה הראשונה החשיש יוצא יותר חזק וגם יותר בכמות למרות שהיא לוקחת קצת יותר זמן

    קצצתי את כל החומר דק דק [מספריים ומזמרה יעשו את העבודה],
    ייבשתי את הכל יום שלם בתוך קרטון פתוח [חשוב מאד] בחוץ במקום עם שמש עד הצהריים ואחרי זה בצל ועם איוורור טוב [!!!]
    אחרי זה הכנסתי את הכל לשקית ולמקפיא ללילה,
    בבוקר אתה שם את כל החומר בדלי גדול עם הרבה הרבה קרח וממלא אותו במים
    בוחש את הכל משהו כמו שעה [זמן טוב לאיזה ג'ויינט], אם יש לך מברגה\מקדחה אתה יכול לחבר לה במקום מקדח איזה כלי מטבח כמו כף עץ וככה זה יקל עליך קצת.
    בסוף הבחישה אתה אוסף את כל העלים והענפים שצפים עם איזה מסננת וסוחט אותם טוב כדי להוציא את כל הדברים הטובים מהם ושם את החומר בצד [בשביל סיבוב שני שייתן לך עוד משהו כמו 20 אחוז מהכמות שכבר יש לך].
    אחרי שהוצאת את כל הירק אתה אמור להישאר עם דלי מלא במים חומים.
    אתה שם את הדלי במקום גבוה יחסית ונותן למים לעמוד חצי שעה ואז בזהירות בלי להזיז את הדלי ולערבב את המים אתה מוציא את כל השכבות העליונות של המים, בהתחלה עם איזה כוס ואחרי זה [ותיזהר מאד כי אם תזיז טיפה את הדלי כל החשיש יתחיל לעלות למעלה] אתה לוקח צינור סיליקון קטן (כמו של משאבה של אקווריום), שם כלי להכיל את המים מתחת לגובה של הדלי עצמו ושואב את שאר המים בזהירות עד שנשאר לך 2 ס"מ +- של מים מעל השיכבה של החשיש (בשלב הזה אתה כבר צריך לראות את השיכבה למטה).
    עכשיו כל מה שנשאר לך לעשות זה להעביר את כל מה שיש בדלי לסיר עם תחתית עבה ושטוחה [אם נשאר קצת חשיש שים מים בדלי, תערבב ושוב תעביר], ולשים על הגז על אש נמוכה, שים לב שברגע שהמים מתחילים להתאדות אתה מערבב את התוכן של הסיר ע"י הטייות קלות של הסיר מצד לצד בתנועה סיבובית כזאת. זה לוקח קצת זמן אז תהיה סבלני.
    בסוף אתה אמור להשאר עם עיסה חומה ודביקה.
    בשלב הזה עדיין יש קצת מים בחשיש, תן לחומר להתקרר [לפחות 20 דקות] ואם אתה לא סופר לחוץ על לעשן ורוצה שיצא לך חומר טוב - תן לחומר שבסיר להתייבש כמה שעות בשמש.
    כל מה שנשאר לך זה לאסוף את הכל עם כף ולכדרר לך טולה שחורה ומבריקה.

    יש מדריך טוב עם תמונות [באנגלית] פה,
    אבל אני חושב שצריך להיות רשום בפורום.

    בהצלחה.
     
    momo1 ו-קואלה אוהבים את זה.
  3. הבורח

    הבורח קנאביסט

    הצטרף:
    ‏19/8/13
    הודעות:
    1,118
    לייקים:
    7
    מקילו עלים יוצא 10-15 גרם חשיש.
    מפרחים צריך לצאת מקילו 100 גרם.
     
  4. WeedMan

    WeedMan חבר חדש

    הצטרף:
    ‏12/6/13
    הודעות:
    80
    לייקים:
    0
    אם אני לא טועה ההבדל בין הטכניקות (עלים קפואין מול עלים יבשים) בא לידי ביטוי בזה
    שעם עלים יבשים יש יותר סיכוי שיכנסו חלקים קטנים מהעלים לתוצר הסופי.
     
  5. דוד גו

    דוד גו קנאביסט על

    הצטרף:
    ‏27/4/16
    הודעות:
    1,596
    לייקים:
    332
    וזה אחי צריך לעשות עם כל מה שנשאר מהצמח לאחר הגזירה של כל הפרחים.כאילו אני קוצר את כל הפרחים ולאחר מכן אני לוקח את כל העלים והגזעים שנשארו גוזר הכל ועושה את מה שאמרת
    אני שואל כי זה מאד מעניין
     
  6. שמיל החתול

    שמיל החתול קנאביסט

    הצטרף:
    ‏6/6/16
    הודעות:
    286
    לייקים:
    176
    שיטה יותר מתקדמת-
    טוחן את הגזם במיקסר יקח בדיוק דקה.
    אפשר יבש/רטוב לא משנה שים בפריזר.

    קח בקבוק יין ריק תלפף חוט ברזל חזק קצת מעל התחתית תחמם את החוט עם מצית/ברנר 10 דקות עד שהוא אדום וישר תפתח מים קרים על הבקבוק והוא יחתך בדיוק איפה שהחוט היה.

    קח את הפקק שעם ותחזיר אותו למקום, מלא את הבקבוק בגזם ודחוס טוב של יהיה אוויר שים שני פילטרים של קפה על הצד הפתוח סור עם אזיקון ואיזולירבנד.
    קח תבנית פיירקס גדולה ועוד תבנית שהפיירקס תיכנס בתוכה
    את השלבים הבאים תעשה רק בחוץ ולא להתקרב עם אש/ משהו בוער
    תחזיק את הבקבוק עם ככפה כזאת של התנור, קח מיכל גז מצתים ותרוקן אותו דרך הפקק שעם שהבקבוק מעל התבנית, תן להכל לזרום החוצה ולטפטף.
    מתי שהכל טיפטף, שים מים חמים בתבנית הגדולה ושים בעדינות את הפרייקס בתוכה, מלא עוד מים חמים אם צריך.
    קח שפכטל נקי ותערבב את מה שיש בתבנית שכל הגז יצא, אחרי 15 שעה הכל יתנדף וישאר לך חשיש ברמה טובה.
     
    קואלה אוהב/ת את זה.
  7. דודה

    דודה קנאביסט

    הצטרף:
    ‏29/1/15
    הודעות:
    893
    לייקים:
    134
    זה דאב ועם נגיד ישלו 100 גרם גזם יצא לו כלום ממש אולי ראש שקשה להוציא מהכלי…
     
  8. Uri578

    Uri578 קנאביסט

    הצטרף:
    ‏13/6/16
    הודעות:
    231
    לייקים:
    33
    כמה זמן צריך ליבש את העלים כדי לעשות חשיש מגז מצתים
     
  9. Fonzee

    Fonzee קנאביסט על

    הצטרף:
    ‏11/5/16
    הודעות:
    839
    לייקים:
    426
    לא צריך לקצוץ כלום
    חומר טרי יתן חשיש יותר טעים
    חומר יבש ישמר יותר טוב בהקפאה ממושכת
    עדיף להקפיא בכל מקרה כדי לעזור לתהליך ההפרדה

    חיפוש ביוטיוב על how to make bubble hash יתן לך מושג איך להכין את החשיש הזה כמו שצריך

    DSC_1841.JPG
     

אהבת? שתף את העמוד עם חבריך!