1. שלום אורח, אם זהו ביקורך הראשון בפורום, עליך להירשם בכדי לכתוב הודעות ולהגיב.
    הסר התראה
  2. מומלץ לשלב סרטונים רלוונטיים מיוטיוב בהודעות, מה שיגרום להטמעת הדיון שלכם במערכת המלצות הוידאו במגזין
    הסר התראה
  3. פורום קנאביס מיועד לכל דוברי העברית בעולם, למטופלי קנאביס רפואי ברישיון ולאלו המעוניינים במידע תיאורטי וידע כללי
    הסר התראה

מתכון לבראווניז משמן קנאביס

הנושא בפורום 'מטבח 420' פורסם ע"י weed smoker, ‏8/12/16.

  1. weed smoker

    weed smoker קנאביסט

    הצטרף:
    ‏10/11/16
    הודעות:
    393
    לייקים:
    98
    אכלתי הרבה עוגיות אבל לעולם לא אפיתי לבד
    וידעתי מראש שעם מה שיש לי לא לצפות למשהו וגם לא הייתי מוכן להשקיע עוד ירק מעבר למה שהקצבתי
    כי לצערי אני משלם 100 לגרם.
    בגלל שלא היה לי הרבה מה לזרוק בפנים והכנתי את העוגיות רק כדי להיפטר משמנים לא טעימים שיש לי..
    ניסיתי להכין כמות קטנה ועדיין יצא כמות של 10+ מנות בערך, כפול ממה שציפיתי..
    חצי מהכמות עם החומר שהיה לי היה מספק אותי, והאמת שככה גם לא הייתי צריך לשים שמן מטבח בכלל ולהשתמש רק בשמן קנאביס:D

    מבחינת כמויות של השמן קנאביס ששמתי

    10 מ״ל שמן עם 4% thc
    בערך 8 מ״ל שמן עם 9% thc ו9% cbd
    5 מ״ל שמן עם 10% thc
    5 מ״ל שמן עם 18% thc ו 3% cbd
    2 מ״ל rso לא בטוח כמה באמת יש שם

    4 גרם של abv - חומר שכבר עבר אידוי שמתוכו
    2 ג - 100 אחוז סאטיבה
    2 ג 100 אחוז אינדיקה 3> blueberry ו maple leaf

    מצרכים לכמות שאני הכנתי (ממליץ לדייק ולשקול) כמובן שאפשר להכפיל או לחלק בחצי..

    *125 גרם שוקולד מריר
    *50 גרם (רבע כוס) שמן - כמובן שאני שמתי את כל התכולה של השמן קנאביס והוספתי שמן רגיל בנוסף לצורך [מומלץ לבצע שטיפה גם של מלא פעמים בבקבוק עם השמן עם שמן רגיל)
    *100 גרם (חצי כוס) סוכר
    *חצי קורט מלח (יעני ממש ממש בטיפה בתכלס אפשר גם לוותר)
    *2 ביצים
    *כף אבקת נוגט (אפשר גם שוקולית] או כף שתיים נוטלה
    *50 גרם קמח לבן

    אופן ההכנה

    1. להכין מראש ולחמם תנור של 100-120 מעלות

    2. בקערה גדולה ממיסים שוקולד מריר (אני שמתי במיקרוגל.. חצי דקה, עוד חצי דקה, ערבבתי, עוד חצי דקה, ערבבתי ועוד חצי דקה ושוב ערבבתי בסוף היה נוזלי לחלוטין.. o_O האמת שלא האמנתי)

    3. מוסיפים לתוך המיקסר את השוקולוד ומערבבים עם השמן ֿלאט תוך כדי ערבוב במטרפה

    4. מוסיפים את הסוכר והמלח וטורפים עד שהם נטמעים בשוקולד

    5. מוסיפים את הביצים אחת אחת. טורפים היטב בין הוספה להוספה (לא מוסיפים ביצה נוספת לפני שהקודמת נטמעה לחלוטין בתערובת)

    6. מוסיפים אבקת נוגט וקמח לבן וטורפים עד שאחיד

    7. פה זה השלב שאני הוספתי את הקנאביס (בגלל שהוא כבר עבר אידוי לא היה צורך בדיקרבולציה)

    לאחר ערבוב טוב מעבירים את כל התכולה לתבנית וישר לתנור לשעה אפייה
    (אם אחרי 50 דק׳ אתם מרגישים שהיא לא התקשתה יותר מדי אפשר לתת בוסט של 10 דק׳ אחרונות על 150 ואז זה בטוח יהיה מוכן).
    אני לצערי השתמשתי בתבנית אלומיניום, הייתי ממליץ להשתמש בתבנית פחות רעילה - זכוכית עמידה לחום למשל.

    (אני הכנסתי לתבנית של 15*10 סמ והייתי ממליץ להשתמש בתבנית גדולה יותר שתצור שכבה דקה של בראווניז לא גבוהה מדי) וככה זה נאפה יותר טוב וגם אפשר בפחות זמן בתנור, מה שיאפשר גם פחות זמן אפייה
    תזהרו לא לשרוף את זה גם יותר מדי..

    ההשפעה - ממסטל לחלוטין, לא כמו קליפורניה, אבל קיבלתי הרבה יותר ממה שציפיתי. זה אולי לא הרבה אחוזי thc אבל היה הרבה שמן, ומה שכן פחדתי שהגראס יהיה מורגש בפה ויבאס את הטעם.. לא מרגישים את הגראס שבפנים בכלל, אין גושים לא מרגישים כלום בפה.. למרות שבטוח פעם הרבה אהפוך את הabv לחמאה כדי שלא אצטרך להכניס את הפרחים סתם להכביד על הבטן

    המסקנות שלמדתי לפעם הבאה:
    לשים הרבה יותר וויד :cool:
    תבנית יותר גדולה
    ולא מאלומיניום.
     
    verdepuravida ו-אתנול אוהבים את זה.
  2. weed smoker

    weed smoker קנאביסט

    הצטרף:
    ‏10/11/16
    הודעות:
    393
    לייקים:
    98
    %5Bimg%5Dhttps://anonmgur.com/up/e028429eaf0c9a2239d89ea9cc352750.jpg%5B/img%5D
     

אהבת? שתף את העמוד עם חבריך!