1. שלום אורח, אם זהו ביקורך הראשון בפורום, עליך להירשם בכדי לכתוב הודעות ולהגיב.
  2. מומלץ לשלב סרטונים רלוונטיים מיוטיוב בהודעות, מה שיגרום להטמעת הדיון שלכם במערכת המלצות הוידאו במגזין
  3. פורום קנאביס מיועד לכל דוברי העברית בעולם, למטופלי קנאביס רפואי ברישיון ולאלו המעוניינים במידע תיאורטי וידע כללי

1.5-1.7 גר פרח איכותי

הנושא בפורום 'מדברים קנאביס' פורסם ע"י aaa, ‏6/2/17.

  1. aaa

    aaa קנאביסט

    הצטרף:
    ‏13/10/13
    הודעות:
    103
    לייקים:
    5
    אהלן יש לי גרם וחצי בערך של 18-22% ורציתי להכין ממנו קצת בראוניז
    כמה גר חמאה אני יכול להכין מ200-300 מ"ג THC (משאר שזה מה שיש לי) ולכמה חתיכות בראוניז זה יספיק לסטלה סבבה של לילה טוב?
    תודה רבה לעוזרים!
     
  2. pioneer

    pioneer קנאביסט

    הצטרף:
    ‏6/9/16
    הודעות:
    592
    לייקים:
    230
    גרם וחצי לא יספיקו להכנת חמאה... יש המון מדריכים/סרטונים ביוטיוב שמראים את היחס בין החמאה לפרחים
     
    goga, vvasili ו-אתנול אוהבים את זה.
  3. aaa

    aaa קנאביסט

    הצטרף:
    ‏13/10/13
    הודעות:
    103
    לייקים:
    5
    http://www.קנאביס.com/2016/04/איך-להכין-בראוניז-מריחואנה-בקלות/

    לא יעבוד לפי המדריך הזה ? כמובן פחות חומרי גלם פשוט יצא פחות לא ?
    נגיד 30 גר חמאה ורבע שקית של העוגה ותוצר סופי חלקי 3-5?
     
  4. ronzo

    ronzo קנאביסט

    הצטרף:
    ‏9/6/15
    הודעות:
    110
    לייקים:
    53
    מתכון נורמאלי זה בסביבות 30 גרם פרחים, על 400 גרם חמאה. לפי חישוב פשוט עם 1.5 גרם אתה צריך לשים 20 גרם חמאה. במתכון בראוני נורמאלי יש בין 200 ל300 גרם חמאה. אז אני חושב שזה יספיק לך לקוביית בראוני אחת. נראה לי חבל...
     
    vvasili אוהב/ת את זה.
  5. De_Vinci

    De_Vinci קנאביסט

    הצטרף:
    ‏16/6/16
    הודעות:
    111
    לייקים:
    32
    צריך הרבה הרבה פרחים כדי להכין מאכלים, הייתי ממליץ לך כבר לקנות או להזמין בראוניז וכאלה, בטח שלא להכין בעצמך אם אתה קונה מדילר.
     
  6. What_ever

    What_ever קנאביסט

    הצטרף:
    ‏15/12/15
    הודעות:
    613
    לייקים:
    230
    אני הכנתי מ2 גרם קנאביס 8 בראוניזים. פשוט צריך לקסס את הקנאביס, להוסיף אותו לכמות קטנה של שמן קוקוס(במקרה שלי)...כמות קטנה מבחינתי זה חצי כוס שמן קוקוס.
    לשים על האש על עוצמה נמוכה ולבחוש, עד שמפסיק הבעבוע(של השמן). שזה יהיה על 100 צלזיוס לא מעבר.
    ואח"כ שפכתי את שמן הקוקוס למתכון של בראוניז טבעוני(חילקתי בחצי את המתכון כי תיכננתי להכין כמות קטנה).
    עשיתי בתבנית קטנה ויצאו לי 8 בראוניזים קטלניים, אכלתי איזה 4 והייתי בסאטלה חרבות חח.
     
    aaa, canna420 ו-בן אדם אוהבים את זה.
  7. aaa

    aaa קנאביסט

    הצטרף:
    ‏13/10/13
    הודעות:
    103
    לייקים:
    5
    תודה רבה השאלה אם נגיד מחתיכה אחת יהיה סטלה סבבה לא חרבות ככה ללילה טוב
     
  8. בן אדם

    בן אדם קנאביסט

    הצטרף:
    ‏16/1/14
    הודעות:
    420
    לייקים:
    50
    אם אתה רוצה הרגשה סבבה המינימום למנה הוא 0.15 גרם.
     
  9. aaa

    aaa קנאביסט

    הצטרף:
    ‏13/10/13
    הודעות:
    103
    לייקים:
    5
    תודה אעדכן פה אם הצליח
     
  10. iWannaGrow

    iWannaGrow קנאביסט

    הצטרף:
    ‏3/8/15
    הודעות:
    87
    לייקים:
    26
    אם תוכלי לשתף את המתכון שלך בפורום של המתכונים פה זה ממש ממש יעזור לכמה
    פשוט אני אחד בתור שלא יודע מזה בכלל שמן קוקוס, הייתי רוצה מאוד לנסות את המתכון שלך, פשוט אני לא טבח ביום יום

    כמובן רק אם זורם לך חח
     
  11. יבואן לדים

    יבואן לדים קנאביסט

    הצטרף:
    ‏14/12/16
    הודעות:
    134
    לייקים:
    26
    שמן קוקוס= דומה לחמאה עם ריח מטורף (ונעים) של קוקוס
    הוא מוצק עד טמפ' של 24 מעלות מעבר לזה הוא נמס... פשוט תקח מתכון בראוניז רגיל- תחליף חמאה בשמן קוקוס- ותקסס היטב.. (ככל שתקטין את הכמות תגדל האיכות)
     

אהבת? שתף את העמוד עם חבריך!