1. שלום אורח, אם זהו ביקורך הראשון בפורום, עליך להירשם בכדי לכתוב הודעות ולהגיב.
    הסר התראה
  2. מומלץ לשלב סרטונים רלוונטיים מיוטיוב בהודעות, מה שיגרום להטמעת הדיון שלכם במערכת המלצות הוידאו במגזין
    הסר התראה
  3. פורום קנאביס מיועד לכל דוברי העברית בעולם, למטופלי קנאביס רפואי ברישיון ולאלו המעוניינים במידע תיאורטי וידע כללי
    הסר התראה

אייסולייטור..

הנושא בפורום 'מיצויים: RSO, BHO וכו'' פורסם ע"י bobbon, ‏5/4/17.

  1. bobbon

    bobbon קנאביסט

    הצטרף:
    ‏1/12/16
    הודעות:
    141
    לייקים:
    34
    למישהו יש מתכון טוב?מדריך מפורט שלב אחרי שלב..הבנתי שאפשר להכין בעזרת קרח יבש.אשמח לחוות דעת בנושא
     
    אמנות-הגידול אוהב/ת את זה.
  2. bobbon

    bobbon קנאביסט

    הצטרף:
    ‏1/12/16
    הודעות:
    141
    לייקים:
    34
    #2 bobbon, ‏27/4/17
    נערך לאחרונה ב: ‏28/4/17
    אמנות-הגידול אוהב/ת את זה.
  3. אמנות-הגידול

    אמנות-הגידול אחד שיודע

    הצטרף:
    ‏28/6/14
    הודעות:
    1,145
    לייקים:
    637
    כל הכבוד! באיזו שיטה עשית את זה בסוף? נעזרת במדריך כלשהו?
     
  4. vvasili

    vvasili אחד שיודע

    הצטרף:
    ‏21/5/15
    הודעות:
    1,559
    לייקים:
    533
    זה ניראה קרח ומים ושקים מיצוי

    תיבש טוב טוב ותהנה אחי :))) זה חשמלל!
     
  5. bobbon

    bobbon קנאביסט

    הצטרף:
    ‏1/12/16
    הודעות:
    141
    לייקים:
    34
    אכן מים קרח ושקי מיצוי..אחלה שיטה הצלחתי להוציא 20 גרם..עוד יום יומיים ונטעם :)
     
  6. hydrotony

    hydrotony אחד שיודע

    הצטרף:
    ‏12/8/15
    הודעות:
    2,951
    לייקים:
    1,162
    20 גרם שזה היה רטוב אולי..
     
  7. BaZZ

    BaZZ קנאביסט

    הצטרף:
    ‏28/12/16
    הודעות:
    583
    לייקים:
    44
    יש את השיטה עם הקרח יבש וכל העלים של הפרחים קצוצים הכל בתוך שק כמה ניעורים ויוצא אבקה ירוקה כמו קמח שפשוט מכניסים את זה לחודס אבקנים זה נראלי הכי משקל שיכול לצאת
    מאשר הטחינה של העלים במים ושקי מיצוי אחד אחרי השני

    כי כל העלים שקצצנו ושמנו קרח יבש בתוך שק כל העלים בעצם מתפוררים אז משתמשים בכל מה ששמנו בשק נראלי הכי משתלם ככה
     
  8. bobbon

    bobbon קנאביסט

    הצטרף:
    ‏1/12/16
    הודעות:
    141
    לייקים:
    34
    רטוב זה שקל 25 גרם
    אבל אתה צודק מעט, יצא לי בערך 18 18 וחצי גרם יבש בסופו של דבר.החשיש הכי טוב שעישנתי בארץ ללא ספק:) ממליץ בחום אגב , למגדלי הסאטיבות להכין אחכ חשיש מהעלים בעלי האבקנים..גן עדן של חשיש!
    אתה מדבר על הכנת חשיש קיף. הקרח היבש מנתק את הטריכומות מהעלים עושים את זה מעל רשת סינון ואז צריך לדחוס הכל...מסורבל יותר לדעתי אבל זו רק דעתי:)
     
  9. BaZZ

    BaZZ קנאביסט

    הצטרף:
    ‏28/12/16
    הודעות:
    583
    לייקים:
    44
    למה מסורבל?
    לקצוץ טיפה את העלים לשים בשק
    לשים קילו קרח יבש ולהתחיל לנענע
    והכל יורד ואתה אוסף ודוחס

    השיטה שפה דיברתם עליה זה דלי מים ובתוך הדלי לשים שקים לפי הסדר ואז לשים בפנים את העלים ולטחון אותם עם מטחנת יד ולאט לאט לעבור לשק לשק ולאסוף עם כף את מה שיוצא נכוון?

    תוציא לי רגע מדריך אולי אני ישנה כיון

    למה תיכננתי הגידול הזה לעשות עם הקרח יבש
    יש הבדל בין השיטות בhts?

    או בכמות גרם הסופי שאפשר להוציא?
     
  10. bobbon

    bobbon קנאביסט

    הצטרף:
    ‏1/12/16
    הודעות:
    141
    לייקים:
    34
    אני אף פעם לא עשיתי עם קרח יבש..ככה שאין לי אינדיקציה אחרת להגיד לך חוץ מימה שאני הכנתי.הכנתי בעזרת השקי מיצוי כמו שאמרת רק שלא השתמשתי בכל ה5 שקים..מספיק 2 אלא אם יש לך כמות מיסחרית של עלים ותפרחת..אם לא אז מספיק השק של ה73 מייקרון +25 מייקרון ואתה מקבל 2 סוגי חשיש וזה חוסך זמן
    יש כמובן גם שק עבודה שבתוכו אתה עושה את הסינון הראשוני ומערבב את הגזם עם הקרח והמים..אפשר לערבב עם מקל או עם פטישון שמחובר אליו מוט עירבולאבל ממש לא צריך לחתוך או לגרוס את העלים אתה רוצה בסך הכל שהטריכומות יתנתקו מהעלים. המלצה שלי קודם כל תייבש טוב את הכל, ויום לפני ההכנה תקפיא אותם זה מקל על ההתנתקות של הטריכמות ובסוף יצא לך יותר חשיש
    האינטרנט מוצף במדריכים כאלה תחפש..זה ניקרא באבל האש -חשיש בועות
    תכלס יש מצב שעם קרח יבש זה הרבה יותר פשוט.רק צריך איזה קומפרסור או משהו שתוכל לדחוס את האבקה לאחר מיכן בכל מיקרה שני השיטות טובות..שיהיה בהצלחה :)
     
  11. BaZZ

    BaZZ קנאביסט

    הצטרף:
    ‏28/12/16
    הודעות:
    583
    לייקים:
    44
    את האמת כבר הזמנתי דוחס אבקנים מאיביי מאלומניום אחלה פטנט עושה פיתות כאלה קטנות זה חמוד לגמריי

    ועוד משו אחרי שאני חותך ומוריד את העלים עם הטריכומות אני ישר יכול לעשות את התהליך של החשיש?
    או שאני צריך לייבש אותם?
     
  12. hydrotony

    hydrotony אחד שיודע

    הצטרף:
    ‏12/8/15
    הודעות:
    2,951
    לייקים:
    1,162
    עדיף לייבש ואז להקפיא.
    אבל אפשר גם להקפיא רטוב.
    חשוב לתת להם לקפוא טוב לפני ההרטבה.
     
  13. BaZZ

    BaZZ קנאביסט

    הצטרף:
    ‏28/12/16
    הודעות:
    583
    לייקים:
    44
    אז כשאני קוצר אני עוד לא מנקה את העלים
    אני ייבש אותם הפוכים עם העלים 5 ימים
    ואז אני ינקה את העלים ואז יקפיא 5 שעות
    ואז יטחן להם תתחת עם קרח יבש
     
  14. SFEAR

    SFEAR חבר חדש

    הצטרף:
    ‏1/4/17
    הודעות:
    84
    לייקים:
    21
    עד שיבש, יכול להיות שיקח פחות מ5 ימים,
    ולא לטחון אותם באמת שים אותם כמו שהם בשק
     
  15. hydrotony

    hydrotony אחד שיודע

    הצטרף:
    ‏12/8/15
    הודעות:
    2,951
    לייקים:
    1,162
    ממליץ לך דווקא לנקות קודם כי זה יותר לנקות כשהם רטובים ואז פשוט לייבש בנפרד, העלים הקטנים מתייבשים מהר יותר.
    ואם יש עלים גדולים ששוה לך להתעסק איתם או פרחים קטנים אני דווקא ממליץ לך כן לטחון אותם.. לא לאבקה שתסתום את הרשת אבל לחתיכות מספיק קטנות שלא ידבקו אחת לשניה וימנעו מטריכמות לאדת בכיף.. זה יכול לקצר לך את התהליך של הערבוב בהרבה..
     
  16. vvasili

    vvasili אחד שיודע

    הצטרף:
    ‏21/5/15
    הודעות:
    1,559
    לייקים:
    533
    אם קרח יבש יוצא יותר חומר מאשר עם קרח מים ושקי מיצוי אבל החשיש הזה הרבה פחות טעים מזה שאתה עושה עם מים וקרח והשקים.

    חשיש בועות ב 60+- מיקרון זה החשיש הכי טוב שתעמתי גם מבחינת טעם וריח וגם הסטלה שלו.



    המלצה ממני עם בכל זאת אתה עושה עם קרח יבש, אז כשאתה דוחס את האבקנים, תכניס את הדוחס לתנור שיהיה חם! ( תשתמש בנייר אפייה בין החומר למכשיר
     

אהבת? שתף את העמוד עם חבריך!