1. שלום אורח, אם זהו ביקורך הראשון בפורום, עליך להירשם בכדי לכתוב הודעות ולהגיב.
    הסר התראה
  2. מומלץ לשלב סרטונים רלוונטיים מיוטיוב בהודעות, מה שיגרום להטמעת הדיון שלכם במערכת המלצות הוידאו במגזין
    הסר התראה
  3. פורום קנאביס מיועד לכל דוברי העברית בעולם, למטופלי קנאביס רפואי ברישיון ולאלו המעוניינים במידע תיאורטי וידע כללי
    הסר התראה

איך צורכים דאב BHO

הנושא בפורום 'מיצויים: RSO, BHO וכו'' פורסם ע"י קנאביס וצדק, ‏21/5/19.

  1. קנאביס וצדק

    קנאביס וצדק קנאביסט

    הצטרף:
    ‏21/5/19
    הודעות:
    195
    לייקים:
    52
    היי כולם :)
    בשבוע שעבר הכנתי בבית מיצוי של פרחים בגז בוטאן (BHO)
    הגז התנדף ויצא לי אחלה מוצר, כמו הדאב הצהוב והקשיח שרואים בסרטונים, רק שאצלי זה קצת יותר כהה (כששמתי אותו במקפיא הוא קיבל צבע כהה), וכשמחזיקים אותו ביד אחרי כמה זמן הוא נהיה דביק.
    אני יודע שלצריכת דאב יש באנג עם ראש מיוחד שמחממים עם טורבו, מניחים את החומר, ושואפים את האדים.
    עכשיו הקטע זה שאין לי ראש כזה וגם לא נראלי שאני אקנה, אז אני לא יודע איך אני הולך לצרוך את זה כי פשוט לגלגל את זה מרגיש לי בזבוז.
    אז בינתיים יש לי אחלה חומר שיושב במקפיא ומחכה לי:cool:, אשמח לקבל עזרה ולשמוע דרכים איך לצרוך את זה.
     
    :-) אוהב/ת את זה.
  2. HidroMaster

    HidroMaster קנאביסט

    הצטרף:
    ‏27/7/18
    הודעות:
    619
    לייקים:
    115
    1. וופורייזר, נועד לזה.
    2. כמה טיפות על ג'ויינט.
    3. קססה, ולמכשיר. הכל עובר במכשיר.
     
    קנאביס וצדק אוהב/ת את זה.
  3. יענקלה ברוך

    יענקלה ברוך קנאביסט

    הצטרף:
    ‏3/8/18
    הודעות:
    190
    לייקים:
    17
    אם לא משתמשים במשאבת וואקום תמיד ישארו בועיות של גז בדאב. מאוד לא בריא לעשן גז. לפחות תחמם את הדאב לפני איזה יומיים שלוש על פלטת שבת 50 מעלות שיצאו הבועיות (לערבב פעם ביום עם כפית כשזה על הפלטה בשביל להוציא הבועיות)

    מסוכן מאוד לעשן דאב בלי לנקות אותו!
     
  4. יענקלה ברוך

    יענקלה ברוך קנאביסט

    הצטרף:
    ‏3/8/18
    הודעות:
    190
    לייקים:
    17
    התכוונתי שים את הדאב באיזה כלי זכוכית קטן שעמיד לחום ואת זה לשים על הפלטת שבת. הדאב ימס בתוך הכלי וככה תוך יומיים שלוש של ערבובים כל הבועיות יצאו לך ויהיה לך חומר נקי
     
  5. קנאביס וצדק

    קנאביס וצדק קנאביסט

    הצטרף:
    ‏21/5/19
    הודעות:
    195
    לייקים:
    52
    אז כנראה נלך על אפשרות 3 ונעשן אותו בבאנג רגיל, כמו חשיש.
    תודה על התגובות.
     
    :-) אוהב/ת את זה.
  6. נתן חביבי

    נתן חביבי חבר חדש

    הצטרף:
    ‏25/5/19
    הודעות:
    3
    לייקים:
    0
     
  7. נתן חביבי

    נתן חביבי חבר חדש

    הצטרף:
    ‏25/5/19
    הודעות:
    3
    לייקים:
    0
    ידידי אני יכול ללמד אותך אבל להתחיל הכי טוב זה לקחת מבחנה ולהכניס לתוכה רשתות כמו שיש בברז מים, פשוט לקחת כמה ולהכניס למבחנה אחד אחד כשהם מקופלים ואז אתה מכין באנג ללא מים , קונה מצת ברנר ומרחוק מחמם ונהמה מהאדים כי אני מאלה שמאייד כל היום , יש לי הרבה סוגים ודרכים אבל עדיף להתחיל. במבחנה ואם צריך. אשלח לך סרטונים בדיוק
     
  8. קנאביס וצדק

    קנאביס וצדק קנאביסט

    הצטרף:
    ‏21/5/19
    הודעות:
    195
    לייקים:
    52


    תודה על הרעיון, את הרשתות האלה אפשר לקנות או שצריך לפרק ברזים?
     
    :-) אוהב/ת את זה.
  9. רון בר נחום

    רון בר נחום חבר חדש

    הצטרף:
    ‏22/5/20
    הודעות:
    8
    לייקים:
    1
    שלום.
    קודם כל, צריך ללמוד ממישהו עם ניסיון איך לנקות מיצוי מ-bho, ההמלצות שהיו פה על חימום של כמה ימים על חום נמוך זה הכיוון.
    אם זה משהו שאתה מתכוון לייצר כמשהו קבוע, כדאי מאוד להשיג משאבת ואקום כדי לנקות את המיצוי בצורה יסודית יותר.
    ממליץ על מיצוי ללא ממיסים בכלל.
    זה המיצוי הכי נקי ובטוח לשימוש.
     
  10. רון בר נחום

    רון בר נחום חבר חדש

    הצטרף:
    ‏22/5/20
    הודעות:
    8
    לייקים:
    1
    שכחתי להתייחס לשאלה -
    אפשר לצרוך מיצויים בכל מיני צורות:
    עישון - בבאנג, במריחה על ג'וינט לחיזוק,
    אפשר לקרר אותו קצת ולרדד אותו לעיגול דק בקוטר של כ-5-7 ס"מ, ולגלגל אותו בעיטוף על ג'וינט בצורה שתעטוף אותו (זהירות - קטלני במיוחד. כדאי לרדד הרבה
    : )
    אידוי: בעטים שמתמחים באידוי שמנים לקנאביס, כמו חברת mig vapor, או חברת pulse
    או בבאנגים מיוחדים, בד"כ מזכוכית, שזה מה שדיברת עליו, עם חימום הראש שעשוי מטיטניום/קווארץ/קרמיקה, ומשם ממריאים (הדרך המרוכזת והחזקה ביותר לצרוך קנאביס)
    אכילה - להעביר את המיצוי דיקרבוקסילציה (הפעלת כל החומר הפעיל על ידי חימום, כדי שישפיע גם בלי החימום של רידוי או עישון), חימום למשך 45 דקות ב-105 מעלות, מכסה סגור, צנצנת זכוכית. עד שהבועיות נעלמות.
    אחרי קירור מוכן לאכילה, כמו שזה או להוסיף לבצק, חמאה או כל דבר שאפשר לבשל או לאפות איתו.
    עדיף שהחיבור הראשון עם מזון לא יהיה עם שמן, זה פוגע במיצוי.
    תהנה!
     
    קנאביס וצדק אוהב/ת את זה.

אהבת? שתף את העמוד עם חבריך!