1. שלום אורח, אם זהו ביקורך הראשון בפורום, עליך להירשם בכדי לכתוב הודעות ולהגיב.
    הסר התראה
  2. מומלץ לשלב סרטונים רלוונטיים מיוטיוב בהודעות, מה שיגרום להטמעת הדיון שלכם במערכת המלצות הוידאו במגזין
    הסר התראה
  3. פורום קנאביס מיועד לכל דוברי העברית בעולם, למטופלי קנאביס רפואי ברישיון ולאלו המעוניינים במידע תיאורטי וידע כללי
    הסר התראה

איך אני מכין קפה חשיש?

הנושא בפורום 'מדברים קנאביס' פורסם ע"י magic mushroom, ‏7/10/14.

  1. magic mushroom

    magic mushroom חבר חדש

    הצטרף:
    ‏29/7/14
    הודעות:
    82
    לייקים:
    0
    הכנתי קפה על הגז אחר כך שפכתי לכוס חיכיתי שישקע סיננתי את הבוץ ולקפה הנקי ללא הבוץ הכנסתי בוף 2 סיגריות ושמתי על פלטה של שבת כל הלילה עד הבוקר מכוסה עם נייר כסף מלעלה שלא יתאדה בבוקר שתיתי וכלוום עשיתי את זה די מזמן וזוכר זלא עשה כלום בראש.
    מה לא בסדר?
    ואיך אני מכין תודה
     
  2. בן אדם

    בן אדם קנאביסט

    הצטרף:
    ‏16/1/14
    הודעות:
    485
    לייקים:
    67
    תיקח כמות שמספיקה לך בצורת עישון, או כפול במידה ואתה רוצה חוויה יותר אינטנסיבית.
    תקנה שמן קוקוס, תשיג תבנית סיליקון שמיעודות לממתקי שוקולד (12 שקעים קטנים בתבנית).
    אם זה ירוק תיקסוס ממש דק, אם זה חום ניראה לי פשוט תשים את הבוף, ואז תכסה בשמן הקוקוס.
    תכניס לתנור למצב אפייה, במגש באמצע, ותכוון את המעלות ל110-120 תן לזה שעה וחצי, ותכבה את התנור.
    תכניס לפריזר לילה\כמה שעות טובות, ואז תן לזה להנמס ביחד עם הקפה. עדיף מים חמים של קומקום על מנת שהחמאה לא תיפגם.
     
  3. magic mushroom

    magic mushroom חבר חדש

    הצטרף:
    ‏29/7/14
    הודעות:
    82
    לייקים:
    0
    אפשר לשים במקום שמן קוקוס חמאה?
    ולשים במאכל?
    ניתן לאכול רק מיד או גם אחרי שמתקרר (החמאה עם החומר)
     
  4. בן אדם

    בן אדם קנאביסט

    הצטרף:
    ‏16/1/14
    הודעות:
    485
    לייקים:
    67
    ניסיתי רק עם שמן קוקוס, ושמן זית, איני רוצה להטעות אותך, אבל תריץ חיפוש בגוגול.
    היתרון של שמן קוקוס (מעבר לעובדה שהוא פשוט בריא) קשה ל"הרוס" אותו בזמן הכנת החמאה,
    וגם הספיגה שלו יותר טובה, מה שמאריך את זמן השפעה.
     
  5. magic mushroom

    magic mushroom חבר חדש

    הצטרף:
    ‏29/7/14
    הודעות:
    82
    לייקים:
    0
    לא מצאתי שמן קוקוס איפה אוכל למצוא?
     
  6. בן אדם

    בן אדם קנאביסט

    הצטרף:
    ‏16/1/14
    הודעות:
    485
    לייקים:
    67
    לרוב בחניות טבע. תנסה בעדן מרקט, ניצת הדובדבן...
     
  7. magic mushroom

    magic mushroom חבר חדש

    הצטרף:
    ‏29/7/14
    הודעות:
    82
    לייקים:
    0
    ובחמאה שנוצרת ניתן להישתמש גם לאחר זמן שהיא מתקררת?
    עד כמה זמן?
     
  8. בן אדם

    בן אדם קנאביסט

    הצטרף:
    ‏16/1/14
    הודעות:
    485
    לייקים:
    67
    זה בפריג'ידר, ללא חלב, אז כמה שאתה רוצה. יש גם השארה שככול שזה יותר בקירור זה מתחזק,
    אבל ניראה לי שזה סתם מיתוס ;)
     
  9. magic mushroom

    magic mushroom חבר חדש

    הצטרף:
    ‏29/7/14
    הודעות:
    82
    לייקים:
    0
    אני אנסה תודה אחי..
    סתם משהו שמעניין אותי בא לי להביא למישהו שקצת חושש לנסות והוא לא מעשן ובלי שהוא ידע משהו ככה בקטנה..
     
  10. OutlawFarmer

    OutlawFarmer קנאביסט

    הצטרף:
    ‏10/2/14
    הודעות:
    393
    לייקים:
    4
    אני לא ממליץ להביא לאנשים דברים (בעיקר סמים למינהם) בלי ידיעתם
     
  11. Sensimilla

    Sensimilla קנאביסט

    הצטרף:
    ‏11/9/14
    הודעות:
    210
    לייקים:
    43
    אתה יכול לשגע תבנאדם.
     
  12. woogs

    woogs קנאביסט

    הצטרף:
    ‏19/6/13
    הודעות:
    4,610
    לייקים:
    22
    אתה יכול פשוט לבלוע את הקוביית חשיש כמו כדור ביחד עם הקפה..

    בעיקרון חשיש\גראס ומים לא ממש הולכים ביחד, ככה שגם אם הוספת את החשיש לקפה ישאר לא מעט ממנו בכוס אחרי שתסיים לשתות וזה סתם ילך לאיבוד,
    חוץ מזה שכל הלילה על הפלטה יכול להיות שזה הרג לך את הקנבינואידים.
    אתה כן יכול לעשות את זה עם שמן או עם חלב, ואז החשיש יתמוסס הרבה יותר טוב ותשתה יותר מממו,
    אתה יכול להוסיף חתיכת חשיש בעררך בגודל של ~חצי פלטה +- לבקבוק וודקה, לחכות שבועיים ולשתות בזהירות (כמויות של צ'ייסר 2 כל פעם) ..
    יש מליון דרכים לעשות כל דבר, כל עוד הדרך לא פוגעת לך במטרות שאתה רוצה להשיג אתה אמור לקבל תוצאה סבירה לפחות.
     
  13. Pandora's Box

    Pandora's Box קנאביסט

    הצטרף:
    ‏22/11/13
    הודעות:
    625
    לייקים:
    52
    חום רגיל לא אוכלים, גם לא מעשנים. אבל זה כבר החלטה שלכם.
    חום איכותי, אפשר לקחת חתיכה ולחמם בתוך כף ועליה מעט שמן קוקוס(בלבד! ) -
    שמן קוקוס זהו השמן היחידי שלא קורה לו כלום בטמפרטורות גבוהות.
    את השמן המוכן ניתן לערבב בתוך כל דבר. משקה / מאכל .

    מי שהמליץ לך לאכול את הבוף כמו שהוא / לשים במים - בעדינות - לא מבין כלום מהחיים שלו.
    קנבינואידים חייבים חימום( ע"מ להפוך לפעילים) + חייבים שמן להידבק אליו .
    לאכול בוף "חי" (גם בהנחה שמדובר בפלטות דחוסות באמצעות חום) . זה טיפשי. חסר כל היגיון ומוזר.
     
  14. woogs

    woogs קנאביסט

    הצטרף:
    ‏19/6/13
    הודעות:
    4,610
    לייקים:
    22
    וזה עובד .
     
  15. Pandora's Box

    Pandora's Box קנאביסט

    הצטרף:
    ‏22/11/13
    הודעות:
    625
    לייקים:
    52
    הכל עובד.
    גם אם תאכל 5-10 גרם פרחים זה יעבוד.
    אבל אם תחמם ותוציא את כל הקנבינואידים מתוכם לתוך שמן כלשהו. גרם אחד יספיק.
    אתה עונה כאילו אתה חכם גדול, אבל אני באמת לא מבין למה . .

    להתמסטל מבוף סיגריה וחצי באכילה כמו שהציעו פה?
    אני רוצה להכיר את האדם שיתמסטל מכמות שכזו ללא חימום הבוף .

    הכל נאמר לאחר שניסיתי בעברי לאכול בוף "חי" .
    2.5 גרם היו שם. מלבד להרגיע את הדודא , כלום לא קרה.
     
  16. king hassan

    king hassan חבר חדש

    הצטרף:
    ‏7/5/14
    הודעות:
    38
    לייקים:
    0
    לא יודע... אורן ליבוביץ ( עורך האתר) אמר שהוא ניסה בעצמו ואכל פרחים ואין שום הרגשה.
    לגבי החשיש אני מסכים שחייב חימום, ניסיתי 5-6 פעמים ללא חימום בקפה ולא הרגשתי כלום,
    לעומת זאת אם תחמם על כיפת עם שמן זית ותשפוך ליוגורט כן תרגיש..
     

אהבת? שתף את העמוד עם חבריך!