1. שלום אורח, אם זהו ביקורך הראשון בפורום, עליך להירשם בכדי לכתוב הודעות ולהגיב.
    הסר התראה
  2. מומלץ לשלב סרטונים רלוונטיים מיוטיוב בהודעות, מה שיגרום להטמעת הדיון שלכם במערכת המלצות הוידאו במגזין
    הסר התראה
  3. פורום קנאביס מיועד לכל דוברי העברית בעולם, למטופלי קנאביס רפואי ברישיון ולאלו המעוניינים במידע תיאורטי וידע כללי
    הסר התראה

איך מבשלים עם זה?

הנושא בפורום 'מדברים קנאביס' פורסם ע"י MrOmri, ‏26/4/15.

  1. MrOmri

    MrOmri חבר חדש

    הצטרף:
    ‏26/4/15
    הודעות:
    1
    לייקים:
    0
    אני רוצה להכין פסטה ברוטב עגבניות עם קנאביס,ראיתי סרטונים וזה נראה מסובך3 שעות חיתול דברים כאלו לא יודע מה רוצים ממני... מה יקר. אם בתערובת של הרוטב לספטה אני ישים 2 גרם מגרויינדר ?
     
  2. MR AWESOME

    MR AWESOME חבר חדש

    הצטרף:
    ‏4/3/15
    הודעות:
    11
    לייקים:
    0
    לא מבין אישית בנושא אבל מה שבטוח אי אפשר סתם לפזר על הרוטב...צריך לטגן את זה בשמן או בתנור (אם מדובר במאפים). בכל מקרה חכה לתשובה מהמנוסים.
     
  3. woogs

    woogs קנאביסט

    הצטרף:
    ‏19/6/13
    הודעות:
    4,610
    לייקים:
    22
    אני אנסה לפשט לך את זה כמה שאפשר



    קח בחשבון שלכל מנה \ בן אדם - אתה רוצה לפחות 3 גרם ירק איכותי \ גרם חשיש
    אם זה ירק אתה צריך לשים אותו - קצוץ - שעה בתנור - על 95 מעלות צלסיוס, זה הופך את החומרים לפעילים דרך הקיבה,
    משמה אתה יכול פשוט לפזר את זה מעל הפסטה כמו אורגנו מעל פיצה, או להוסיף לרוטב ממש לקראת סוף הבישול.
     
  4. MR AWESOME

    MR AWESOME חבר חדש

    הצטרף:
    ‏4/3/15
    הודעות:
    11
    לייקים:
    0
    למיטב ידיעתי, מנה של 0.25 גרם במאפינס יכולה לתת סטלה לא רעה בכלל.
     
  5. המקוסס

    המקוסס חבר חדש

    הצטרף:
    ‏22/11/14
    הודעות:
    73
    לייקים:
    2
    אבל זה לא מאפינס נכון?
     

אהבת? שתף את העמוד עם חבריך!