1. שלום אורח, אם זהו ביקורך הראשון בפורום, עליך להירשם בכדי לכתוב הודעות ולהגיב.
    הסר התראה
  2. מומלץ לשלב סרטונים רלוונטיים מיוטיוב בהודעות, מה שיגרום להטמעת הדיון שלכם במערכת המלצות הוידאו במגזין
    הסר התראה
  3. פורום קנאביס מיועד לכל דוברי העברית בעולם, למטופלי קנאביס רפואי ברישיון ולאלו המעוניינים במידע תיאורטי וידע כללי
    הסר התראה

עשיתי עכשיו סן פדרו וזה יצא ממש מר

הנושא בפורום 'פסיכדליה למתחילים' פורסם ע"י flox, ‏11/6/15.

  1. flox

    flox קנאביסט על

    הצטרף:
    ‏19/6/14
    הודעות:
    1,685
    לייקים:
    220
    עשיתי לא נכון?
    למה זה יצא לי ככ מר?
     
    #1 flox, ‏11/6/15
    נערך לאחרונה ב: ‏11/6/15
  2. buddy

    buddy קנאביסט

    הצטרף:
    ‏17/12/13
    הודעות:
    605
    לייקים:
    24
    יכולות להיות אינסוף סיבות למה זה יצא מר, אולי התבלבלת בצמח, בישלת לא נכון, חתכת חתיכה לא טובה...
     
  3. אגרונום

    אגרונום אחד שיודע

    הצטרף:
    ‏10/9/13
    הודעות:
    11,853
    לייקים:
    1,371
    מה שחשוב הוא שקיבלת את ההשפעה הרצויה.

    זה די צפוי שיצא לך מר, זה מכיוון שקקטוסים הם ממש מרים. כמה מרים? מספיק כדי להשאיר טעם לוואי של מרירות קשה גם לאורך מספר שעות. אין מה לעשות, ככה זה קקטוסים.
     
  4. flox

    flox קנאביסט על

    הצטרף:
    ‏19/6/14
    הודעות:
    1,685
    לייקים:
    220
    עוד לא שתיתי
    זה ממש מר שאני אפילו לא מצליח לשתות
    אפשר להוסיף סוכר?
     
  5. flox

    flox קנאביסט על

    הצטרף:
    ‏19/6/14
    הודעות:
    1,685
    לייקים:
    220
    לא התבלבלתי בצמח
     
  6. ganjaboll

    ganjaboll קנאביסט

    הצטרף:
    ‏8/8/13
    הודעות:
    889
    לייקים:
    70
    זה אמור לצאת ממש מר, אל תוסיף לזה כלום.
    תספוג את זה, זה חלק מהחוויה.
    עכשיו סתם שיעור לפעם הבאה, תנסה להכניס כמה שפחות מהלבן של הקקטוס לסיר, כי הוא ממש ממש מר ,הוא עושה בחילות ואין בו כמעט מסקלין.
     
  7. flox

    flox קנאביסט על

    הצטרף:
    ‏19/6/14
    הודעות:
    1,685
    לייקים:
    220
    שאלה אחרונה
    למה מבשלים את זה כ"כ הרבה זמן?
    אפשר לבשל גם חצי שעה?
     
  8. buddy

    buddy קנאביסט

    הצטרף:
    ‏17/12/13
    הודעות:
    605
    לייקים:
    24
    כדי למצות באופן יעיל את החומר הפעיל
    לא יודע אם יש עוד שיטה למצות את המסקלין חוץ מבישול ארוך
    סביר להניח שיש אבל עדיף ללכת על בטוח
     
  9. ko3ak

    ko3ak קנאביסט

    הצטרף:
    ‏10/6/15
    הודעות:
    229
    לייקים:
    67
    קילפת אותו לפני הבישול?
     
  10. flox

    flox קנאביסט על

    הצטרף:
    ‏19/6/14
    הודעות:
    1,685
    לייקים:
    220
    בישלתי קצת עם הקליפה ואז קילפתי אותה
     
  11. Mishka420

    Mishka420 חבר חדש

    הצטרף:
    ‏7/3/15
    הודעות:
    88
    לייקים:
    13
    אז יש מצב שבגלל זה
    עדיפות לבישול בלי
    וכמו שאמרו מעליי
    תתמודד עם המרירות, זה חלק מהחוויה ;)
     
  12. flox

    flox קנאביסט על

    הצטרף:
    ‏19/6/14
    הודעות:
    1,685
    לייקים:
    220
    נתמודד היום פעם שניה :\
    והחלק הלבן הוא מה שעושה את הטעם המר לא הקליפה
     
  13. buddy

    buddy קנאביסט

    הצטרף:
    ‏17/12/13
    הודעות:
    605
    לייקים:
    24
    flox אפשר לדבר איתך? (פרטי)
     
  14. flox

    flox קנאביסט על

    הצטרף:
    ‏19/6/14
    הודעות:
    1,685
    לייקים:
    220
    בכיף אחי
     

אהבת? שתף את העמוד עם חבריך!