1. שלום אורח, אם זהו ביקורך הראשון בפורום, עליך להירשם בכדי לכתוב הודעות ולהגיב.
    הסר התראה
  2. מומלץ לשלב סרטונים רלוונטיים מיוטיוב בהודעות, מה שיגרום להטמעת הדיון שלכם במערכת המלצות הוידאו במגזין
    הסר התראה
  3. פורום קנאביס מיועד לכל דוברי העברית בעולם, למטופלי קנאביס רפואי ברישיון ולאלו המעוניינים במידע תיאורטי וידע כללי
    הסר התראה

סן פדרו

הנושא בפורום 'פסיכדליה למתחילים' פורסם ע"י flox, ‏18/7/15.

  1. flox

    flox קנאביסט על

    הצטרף:
    ‏19/6/14
    הודעות:
    1,685
    לייקים:
    220
    איך עדיף לצרוך סן פדרו, לאכול אותו או לסנן ולשתות רק את המים?
     
  2. flox

    flox קנאביסט על

    הצטרף:
    ‏19/6/14
    הודעות:
    1,685
    לייקים:
    220
    דחוףף רוצים להתחיל לבשל
     
  3. אגרונום

    אגרונום אחד שיודע

    הצטרף:
    ‏10/9/13
    הודעות:
    11,853
    לייקים:
    1,371
    לטחון את הקליפה ולסנן.
     
  4. flox

    flox קנאביסט על

    הצטרף:
    ‏19/6/14
    הודעות:
    1,685
    לייקים:
    220
    ולא צריך לקלף את השכבת שעווה הזאת שיש על הקליפה?
     
  5. אגרונום

    אגרונום אחד שיודע

    הצטרף:
    ‏10/9/13
    הודעות:
    11,853
    לייקים:
    1,371
    שכבה באיזה עובי?
     
  6. flox

    flox קנאביסט על

    הצטרף:
    ‏19/6/14
    הודעות:
    1,685
    לייקים:
    220
    בעובי של נייר
    חותך רת הקקטוס ומבשל רק את החלק הירוק חצי שעה
    מגרד את כל הבשר מהקליפה וטוחן את זה, את הקליפה זורק לפח
    מחזיר לבישול עוד 4 שעות ואז מסנן ושותה את המים
    זה פסדר ככה?
    דקה 5:20
     
  7. אגרונום

    אגרונום אחד שיודע

    הצטרף:
    ‏10/9/13
    הודעות:
    11,853
    לייקים:
    1,371
    וואו! מדהים עד כמה אנשים מוכנים להתאמץ בשביל קצת פאקינג מסקלין!
    הסרטון בהחלט מעביר את העקרונות.
    אני מציע לך ללכת על זה.
     
    flox אוהב/ת את זה.
  8. flox

    flox קנאביסט על

    הצטרף:
    ‏19/6/14
    הודעות:
    1,685
    לייקים:
    220
    תודה אחי
     
  9. flox

    flox קנאביסט על

    הצטרף:
    ‏19/6/14
    הודעות:
    1,685
    לייקים:
    220
    אחרי הבישול אני יכול לשמור את המיץ בבקבוק במקרר/בפריזר לכמה ימים? אין לנו ככ זמן לבשל ולקחת באותו היום..
     
  10. אגרונום

    אגרונום אחד שיודע

    הצטרף:
    ‏10/9/13
    הודעות:
    11,853
    לייקים:
    1,371
    למרות שמדובר באלקלואידים יציבים יחסית, זאת יכולה להיות בעיה לשמור במקרר.

    אין לך זמן לבשל ולשתות באותו יום?
    אני מציע לך לפנות זמן מיוחד לצריכה של חומרים כאלה ולא לנסות לעגל פינות.
     
    ganjaboll אוהב/ת את זה.
  11. flox

    flox קנאביסט על

    הצטרף:
    ‏19/6/14
    הודעות:
    1,685
    לייקים:
    220
    ואם אני אאדה את המים את האבקה יהיה אפשר לשמור ליותר זמן ואז פשוט להמיס במים ולשתות מתי שבא לי?
    כי אנחנו רוצים לקחת בבוקר וזה אומר לקום ב4 בבוקר להתחיל לבשל
     
  12. אגרונום

    אגרונום אחד שיודע

    הצטרף:
    ‏10/9/13
    הודעות:
    11,853
    לייקים:
    1,371
    יש בקקטוס עוד חומרים מלבד מסקלין.
    אני לא חושב שהתהליך שאתה מתאר אפשרי.
    זה לא אמור להיות שעה שעתיים עבודה ובזה זה נגמר?
     
  13. flox

    flox קנאביסט על

    הצטרף:
    ‏19/6/14
    הודעות:
    1,685
    לייקים:
    220
    זה 5 שעות בישול
     
  14. אגרונום

    אגרונום אחד שיודע

    הצטרף:
    ‏10/9/13
    הודעות:
    11,853
    לייקים:
    1,371
    מאיפה המספר הזה של 5 שעות בישול?
    האם זמן הבישול ארוך במיוחד כדי להיפטר מחומרים מסויימים?
     
  15. flox

    flox קנאביסט על

    הצטרף:
    ‏19/6/14
    הודעות:
    1,685
    לייקים:
    220
    כדי למצות את המסקלין בצורה טובה למים
    אם אוכלים את הקקטוס אז לא חייב ככ הרבה זמן בישול בכל מקרה נראלי זה מה שאני יעשה
    אתמול הכל אלך פיקס בסוף נגמר המים ונשרף :( אני אנשה להשיג קקטוס חדש
     
  16. אגרונום

    אגרונום אחד שיודע

    הצטרף:
    ‏10/9/13
    הודעות:
    11,853
    לייקים:
    1,371
    מה המקור של המידע הזה?
    לא לוקח 5 שעות למצות חומר בתמיסה מימית.
    גם אם הוא כלל לא מסיס במים, צריך להוסיף משהו שיעזור לו להתמוסס יותר טוב במים.

    משהו בשיטת ההפקה שלך פגום.
     
    #16 אגרונום, ‏21/7/15
    נערך לאחרונה ב: ‏21/7/15
  17. flox

    flox קנאביסט על

    הצטרף:
    ‏19/6/14
    הודעות:
    1,685
    לייקים:
    220
    מה צריך להוסיף? חומצה?
    לא משנה נילך על הדרך הפשוטה והמגעילה אין מה לעשות
     
  18. flox

    flox קנאביסט על

    הצטרף:
    ‏19/6/14
    הודעות:
    1,685
    לייקים:
    220
    אוקיי אז השגתי חצי מטר חדש
    אני מבשל אותו עכשיו במים נוריד את הקליפה נטחן את זה למרק ונמשיך לבשל עד שיהיה קצת מים ונישתה את זה
    כנראה האחד האחרון שלי בחצי שנה הקרובה נקווה שהקקטוס יצמח מהר
     
  19. flox

    flox קנאביסט על

    הצטרף:
    ‏19/6/14
    הודעות:
    1,685
    לייקים:
    220
    בסוף שתיתי רק חצי כוס עשה לי בחילה לא הצלחתי יותר :( אבל אני חייב להודות פעם ראשונה שעשיתי זה היה יותר מגעיל, לא הורדתי מספיק מהלבן..
    היה לי טיפה סטלה בלי הזיות לחבר שלי ששתה שתי כוסות היה יותר הזיות, סך הכל סטלה דיי דומה לשל וודקה רק עם הזיות וטיפה מטמטמת...
    היה נחמד היינו במעיין הבאנו מחצלת ואוכל מוזיקה....
    פעם הבאה על פיטריות לא יכול לסבול יותר את הטעם של הקקטוס הזה, רק מלראות אותו נהיה לי בחילה :\
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
     
    #19 flox, ‏22/7/15
    נערך לאחרונה ב: ‏22/7/15
    buddy אוהב/ת את זה.

אהבת? שתף את העמוד עם חבריך!