1. שלום אורח, אם זהו ביקורך הראשון בפורום, עליך להירשם בכדי לכתוב הודעות ולהגיב.
    הסר התראה
  2. מומלץ לשלב סרטונים רלוונטיים מיוטיוב בהודעות, מה שיגרום להטמעת הדיון שלכם במערכת המלצות הוידאו במגזין
    הסר התראה
  3. פורום קנאביס מיועד לכל דוברי העברית בעולם, למטופלי קנאביס רפואי ברישיון ולאלו המעוניינים במידע תיאורטי וידע כללי
    הסר התראה

חוויה של אכילת קנאביס פעם ראשונה

הנושא בפורום 'מדברים קנאביס' פורסם ע"י BlackGhost, ‏1/3/16.

  1. BlackGhost

    BlackGhost קנאביסט על

    הצטרף:
    ‏8/1/15
    הודעות:
    1,118
    לייקים:
    188
    אז רציתי להתנסות בהשפעת קנאביס באכילה
    לקחתי פרח קטנטן בערך חצי מהכמות שאני מעשן בפעם אחת, חיממתי תנור לקצת יותר מ110 מעלות ואחרי כמה דקות הכנסתי את הפרח והנחתי אותו על קרקר מכיוון שבחימום חלק מהשרף עלול להשתחרר ולנטוף.
    במחשבה לאחור אני חושב שלא שמתי מספיק זמן, בסך הכל הפרח היה בתנור כ10 דקות, לדעתי זה לא מספיק וזה החליש את ההשפעה.

    לאחר מכן לקחתי את הפרח ובלעתי עם מים, (וגם אכלתי את הקרקר..).
    שתיתי עוד כוס מים לאט כדי לשטוף הכל למערכת העיכול, חשוב לציין שהייתי על קיבה כמעט ריקה.
    התחלתי להרגיש השפעה קלה אחרי 40 דקות בערך, ההשפעה התחזקה והתייצבה בערך עד אחרי שעה ורבע מהבליעה.
    ההשפעה:
    הפרח עצמו הוא סאטיבה חזקה שמניסיון אני יודע שההשפעה שלו בעיקר בראש, אופוריה חזקה, מוזיקה נשמעת מאוד מרוממת, צחוקים, מחשבות משתרשרות ברצף, אפילו צבעים בעיניים עצומות וצורות עם מוזיקה. אומנם יש השפעה על הגוף אבל היא חלשה יחסית להשפעה על הראש.

    מה שמעניין זה שבאכילה ההשפעה הייתה הפוכה, עיקר ההשפעה הייתה בגוף, הרפיית שרירים, שיכוך כאב, הרגעה של הבטן, רגיעה חזקה מהלחץ בכל הגוף, ומצד שני ההשפעה על הראש הייתה חלשה יחסית, טיפה יובש בעייניים, אופוריה חלשה, תיאבון קצת יותר מהרגיל, חוש טעם מחוזק, תחושת זמזום קל מאחורי העייניים והמצח.
    ההשפעה הייתה ללא ספק יותר ארוכה ויציבה. הלכתי לישון וקמתי בבוקר עדיין אם תחושת ההרפייה והרגיעה, אני בהחלט מבין למה לקנאביס באכילה יש פוטנציאל טוב יותר אצל חולים מסויימים.

    בפן המדעי, לפי מה שבדקתי -קנאביס שנצרך בעישון, הTHC מגיע מהר מאוד למוח ונקלט במערכת האנדוקנאבינואידית, לעומת זאת כשצורכים באכילה חלק גדול יותר מהTHC עובר פירוק בכבד למטבוליט-קנאבינואיד 11-OH-THC שהוא חזק יותר מTHC ונראה לי שגם מתפרק לאט יותר.
     
    Dawg אוהב/ת את זה.
  2. אגרונום

    אגרונום אחד שיודע

    הצטרף:
    ‏10/9/13
    הודעות:
    11,853
    לייקים:
    1,371
    אתה צריך לצרוך את החומר במקביל למשהו שומני (חמאת בוטנים לדוגמא). אחרת זה לא יספג בגוף.
     
    vvasili ו-Dawg אוהבים את זה.
  3. BlackGhost

    BlackGhost קנאביסט על

    הצטרף:
    ‏8/1/15
    הודעות:
    1,118
    לייקים:
    188
    באמת לא חשבתי על זה, מניסיון לומדים, תודה.
     
  4. nimrodg

    nimrodg קנאביסט

    הצטרף:
    ‏16/9/13
    הודעות:
    734
    לייקים:
    107
    כנס למגזין יש מדריכים לצרכן. יש המון מתכונים שיעזרו לך.
     
  5. cannabisnaut

    cannabisnaut קנאביסט

    הצטרף:
    ‏5/9/15
    הודעות:
    129
    לייקים:
    32
    110 מעלות זה לא מספיק מנסיון, היית צריך לפחות 160-180 מעלות לעשר דקות בתנור ורק אז לאכול. על קיבה ריקה זה עולה מהר יותר, היית אוכל אפילו במבה או כל דבר אחר שמכיל שומן קצת וזה היה מתחזק היית מקבל עוצמה כפולה ויותר. לפי מה שתיארת הוא לא נפתח מספיק, אחרת זה היה אמור למעוך אותך.
     
  6. אגרונום

    אגרונום אחד שיודע

    הצטרף:
    ‏10/9/13
    הודעות:
    11,853
    לייקים:
    1,371
    110 מעלות זה אפילו קצת גבוה מידי.
    90 מעלות זה מצויין.
    פשוט צריך בפאזה שומנית וליותר זמן. שעה בערך עד שכל החומר הופך ל THC.
     
  7. cannabisnaut

    cannabisnaut קנאביסט

    הצטרף:
    ‏5/9/15
    הודעות:
    129
    לייקים:
    32
    אגרונום יקר, לפעמים נסיון יותר קובע מאשר מידע מדעי יבש. אני מאוד מנוסה באכילה (יש לי רשיון רפואי) ויודע בדיוק כמה צריך ואיך להתעסק עם הצמח, 90 מעלות אתה לא מגיע לנוקדת "פתיחה" הTHC מתחיל להשתחרר ב157 מעלות, ושאר החומרים במעלות יותר גבוהות. אני מדבר מנסיון חבל שאני לא יכול להדגים לך מעשית, שהשואל ינסה את מה שאמרתי, ונראה מה יפעל טוב יותר הדרך שלך או שלי. אופים עוגות ועוגיות, ראיית אפיית עוגה כלשהי ב90 מעלות? רוב העוגות נאפות ב150-180 מעלות (ולא משנה אם החמאת קנאביס נעשתה בחום הנכון) בכל מקרה החומרים הפעילים עוברים חום גבוה יותר כמו שציינתי. ותדע שאפילו ב 200 מעלות חצי שעה שזה כבר חום ומתפורר יעיפו אותך באכילה בתוספת שומן (מניסוי ותהייה שלי) אז ככה שזה עובד בוודאות בכל מקרה.
     
  8. BlackGhost

    BlackGhost קנאביסט על

    הצטרף:
    ‏8/1/15
    הודעות:
    1,118
    לייקים:
    188
    נקודת הרתיחה של THC היא 157 מעלות צלזיוס. כלומר למעלה מזה הוא יתחיל להתאדות.
    ויקיפדיה.
     
  9. cannabisnaut

    cannabisnaut קנאביסט

    הצטרף:
    ‏5/9/15
    הודעות:
    129
    לייקים:
    32
    תנסה ותראה בעצמך, נסיון עדיף על שטויות שאתה קורא. כל עוגה עוברת 150 מעלות וכך הרכיבים הפעילים של הקנאביס וזה לא מתאדה כי לא משתחרר עשן כלשהו או אדים זה רק "נפתח" ויורגש לאחר האכילה. ואני אומר לך שגם 200 מעלות חצי שעה עד שהכל נהיה ממש חום זה פועל ועובד יותר חזק מנסיון, אז איך זה עובד מהאוויר? אם אין thc לכאורה והוא "התאדה".אלא שכמו שהסברתי תנסה ותגיד לי אם לא יעבוד תרד עלי פומבי מצידי.
     
    #9 cannabisnaut, ‏4/3/16
    נערך לאחרונה ב: ‏4/3/16
  10. Dani420

    Dani420 קנאביסט

    הצטרף:
    ‏19/11/15
    הודעות:
    348
    לייקים:
    89
    נקודת הפירוק של THC היא 150-160 מעלות צלזיוס, אז תחמם אותו קצת יותר.
    חוץ מזה אתה צודק בכל מקרה - השפעה דרך אכילה היא הרבה יותר "פיזית" מעישון שנוגע יותר בראש. ככה זה
     
  11. Dani420

    Dani420 קנאביסט

    הצטרף:
    ‏19/11/15
    הודעות:
    348
    לייקים:
    89

אהבת? שתף את העמוד עם חבריך!