1. שלום אורח, אם זהו ביקורך הראשון בפורום, עליך להירשם בכדי לכתוב הודעות ולהגיב.
    הסר התראה
  2. מומלץ לשלב סרטונים רלוונטיים מיוטיוב בהודעות, מה שיגרום להטמעת הדיון שלכם במערכת המלצות הוידאו במגזין
    הסר התראה
  3. פורום קנאביס מיועד לכל דוברי העברית בעולם, למטופלי קנאביס רפואי ברישיון ולאלו המעוניינים במידע תיאורטי וידע כללי
    הסר התראה

וודקה ירוקה משאריות הגזם והעלים

הנושא בפורום 'מטבח 420' פורסם ע"י Hizky434, ‏17/6/16.

  1. Hizky434

    Hizky434 קנאביסט

    הצטרף:
    ‏16/5/14
    הודעות:
    448
    לייקים:
    121
    אחרי שניסיתי כבר פעם להכין ליקר קנאביס ויצא ככה ככה הפעם חשבתי ללכת על השיטה הפשוטה של שנאפס - להשרות שבועיים שלושה את שאריות העלים והגזם בוודקה ולסנן.
    השאלה אם להשתמש בעלים הטריים או לעשות להם דיקרבוקסילציה בתנור לפני? או חצי חצי?
     
  2. אתנול

    אתנול אחד שיודע

    הצטרף:
    ‏25/3/16
    הודעות:
    1,773
    לייקים:
    873
    מה השאלה? לפי הכותרת אתה רוצה אותה ירוקה.

    אם אתה רוצה את הוודקה ירוקה אז להשתמש בחומר טרי

    עלים לא יתנו לוודקה כלום חוץ מצבע ירוק

    יש דרכים מסויימות עם פוטנציאל להגיע לחומרים פסיכיים לגמרי אבל........
     
  3. Hizky434

    Hizky434 קנאביסט

    הצטרף:
    ‏16/5/14
    הודעות:
    448
    לייקים:
    121
    לזה בדיוק התכוונתי... דיקרבוקסילציה (חימום בתנור ב90 מעלות לשעה וחצי שעתיים) אמורה לגרום לחומרים הלא פעילים פסיכואקטיבית בחומר הירוק להפוך לפעילים והאלכוהול יפרק אז קנבואידים פסיכואקטיביים משאריות העלים והגזם. ואז אקבל וודקה עם השפעה ירוקה ולא רק וודקה בצבע ירוק ☺
     
  4. Hizky434

    Hizky434 קנאביסט

    הצטרף:
    ‏16/5/14
    הודעות:
    448
    לייקים:
    121
    טוב אז החלטתי ללכת עם האינטואיציה שלי, שמתי בצנצנת 3 ליטר בערך שליש צנצנת עלים ירוקים ואת שאר העלים והענפים שמתי לשעה וחצי בתנור על 90 מעלות, פוררתי את העלים והגזם המיובשים ביד פנימה ושפכתי כל הכל ליטר פינלנדיה, כיסה בדיוק את כל החומר הצמחי. סגרתי את הצנצנת לשבועיים בפינה חשוכה וקרירה, מדי פעם אפתח לבחוש קצת.
    נדבר עוד שבועיים ☺
     
    דודה ו-flox אוהבים את זה.
  5. Hizky434

    Hizky434 קנאביסט

    הצטרף:
    ‏16/5/14
    הודעות:
    448
    לייקים:
    121
    טוב חברים הבטחתי רשמים אחרי שבועיים...
    קצר ולעניין - יצא פצצה! סיננתי את הוודקה הירוקה דרך מסננת חזרה לבקבוק, סחטתי את שאריות העלים והגזם שנשארו בצנצנת למצות כל טיפה. יצאה וודקה בצבע ירוק כהה עד שחור, עם ריח של קנאביס, טעם אגוזי עדין, והשפעה משולבת מפוצצת של וודקה וקנאביס. תענוג ☺
    ממליץ בחום לשקול את האופציה הזו כשמתלבטים מה לעשות עם שאריות הגזם.
     
    DrGreenTumb, דודה ו-vvasili אוהבים את זה.
  6. 4755

    4755 חבר חדש

    הצטרף:
    ‏25/6/16
    הודעות:
    34
    לייקים:
    2
    עדיף מחשיש?
     
  7. דודה

    דודה קנאביסט

    הצטרף:
    ‏29/1/15
    הודעות:
    893
    לייקים:
    134
    אני לא שותה אלכןהול חזק אבל נשמע מגניב תגיד זה נכון גם לגבי עלים תחתונים או רק לעלים שעל הפרחים?
     
  8. Hizky434

    Hizky434 קנאביסט

    הצטרף:
    ‏16/5/14
    הודעות:
    448
    לייקים:
    121
    זה מכל העלים והענפים בלי עלי הסוכר. את עלי הסוכר אני שומר בנפרד למצות לחמאה. אם אתה רוצה אפקט חזק יותר של הקנאביס אז כמובן להוסיף את עלי הסוכר ופופקורנים קטנים של פרחים קטנים גם יוסיף לחוזק.
    אם עדיף מחשיש? תשמע, רבע התעסקות. ממלא רבע צנצנת גדולה עלים טריים, את שאר העלים שם בתנור על 90 מעלות לשעה וחצי, שופך לצנצנת ומכסה בוודקה. פעם בכמה ימים מערבב קצת, ואחרי שבועיים יש לך אחלה בקבוק להוציא לאירועים מיוחדים.
     
    דודה אוהב/ת את זה.
  9. Fonzee

    Fonzee קנאביסט על

    הצטרף:
    ‏11/5/16
    הודעות:
    839
    לייקים:
    426
    אם תשתמש באלכוהול יותר מזוקק (95% למשל) תוכל לאדות את האלכוהול ולקבל שמן בסוף
    עיין ערך ריק סימפסון.

    לדעתי שמן יותר מגניב כי אתה יכול לערבב אותו במה שאתה רוצה במינון מדוד יחסית. גם בוודקה, גם בחמאה, גם בשמן בישול, גם בג'וינטים וגם אתה לא מחוייב להשפעה של האלכוהול.
     
    cannabisnaut אוהב/ת את זה.
  10. Hizky434

    Hizky434 קנאביסט

    הצטרף:
    ‏16/5/14
    הודעות:
    448
    לייקים:
    121
    זה הפרוייקט לקטיף הבא, באוקטובר ☺
    שמן ריק סימפסון זה משהו אחר לגמרי, משתמשים בפרחים ולא בעלים. זה לא מיצוי של בררה זה מיצוי שמיועד לתוצר ברמת איכות אחרת לגמרי
     
  11. Fonzee

    Fonzee קנאביסט על

    הצטרף:
    ‏11/5/16
    הודעות:
    839
    לייקים:
    426
    אפשר להכין אותו ממה שרוצים, גם מענפים זה עובד.
     
  12. Hizky434

    Hizky434 קנאביסט

    הצטרף:
    ‏16/5/14
    הודעות:
    448
    לייקים:
    121
    ברור רק שלא שווה את ההשקעה, Been there, Done that.
    הולך לצאת לי גידול יפה בעזרת השם, חומר גלם זה לא הבעיה.
     
  13. Fonzee

    Fonzee קנאביסט על

    הצטרף:
    ‏11/5/16
    הודעות:
    839
    לייקים:
    426
    השאלה היא בכמה אתה קונה את הוודקה וכמה חומר יש לך :)
     

אהבת? שתף את העמוד עם חבריך!