1. שלום אורח, אם זהו ביקורך הראשון בפורום, עליך להירשם בכדי לכתוב הודעות ולהגיב.
    הסר התראה
  2. מומלץ לשלב סרטונים רלוונטיים מיוטיוב בהודעות, מה שיגרום להטמעת הדיון שלכם במערכת המלצות הוידאו במגזין
    הסר התראה
  3. פורום קנאביס מיועד לכל דוברי העברית בעולם, למטופלי קנאביס רפואי ברישיון ולאלו המעוניינים במידע תיאורטי וידע כללי
    הסר התראה

מרק סן פדרו פג תוקף

הנושא בפורום 'פסיכדליה למתחילים' פורסם ע"י ThcForLife, ‏30/8/16.

  1. ThcForLife

    ThcForLife חבר חדש

    הצטרף:
    ‏15/5/16
    הודעות:
    11
    לייקים:
    0
    הכנתי לפני 4 ימים סן פדרו חלק שתיתי השאר במקרר זה התקלקל כבר?
     
  2. flox

    flox קנאביסט על

    הצטרף:
    ‏19/6/14
    הודעות:
    1,685
    לייקים:
    220
    לפי מה שאמרו לי מומלץ לאכול את המרק מייד בסיום הבישול ולא לחכות יותר מידיי
    אגב איך הכנת את המרק? כבר הרבה זמן שאני מחפש איך להכין מרק עם כמה שפחות טעם כי מה שהכנתי אז היה ככ מר שלא תמיד אצלחתי לסיים את החלק שלי והוא לא היה הרבה...
     
  3. gilkant

    gilkant קנאביסט

    הצטרף:
    ‏31/1/15
    הודעות:
    76
    לייקים:
    28
    לא חושב שהתקלקל בארבעה ימים. עכשיו שים בפריזר עד השימוש. זה נרקב כמו כל מיץ פרות.
     
  4. gilkant

    gilkant קנאביסט

    הצטרף:
    ‏31/1/15
    הודעות:
    76
    לייקים:
    28
    אגב הדרך הכי מוצלחת להכין היא לא מרק בעיני.
    שמים את החלק הפעיל של הקקטוס בפריזר ללילה. אפשר אפילו בלי לקלף את קליפת הפלסטיק.
    מפשירים. מחזירים לפריזר. ככה 3 פעמים.
    אחר כך בלנדר עם תוספת קצת מים. המים כדי שיהיה אפשר לסחוט.
    אחר כך סוחטים עם בד גבינה.
    את המיץ שותים.
    הטעם בכלל לא נוראי בשיטה הזאת, וגם המיצוי הרבה יותר טוב.
    מאותה כמות מפיקים יותר עוצמה.
    לפעמים מפתיע אותי איך הדרכים הפשוטות האלה לא נפוצות יותר ואנשים לא יודעים.
    פחות עבודה. יותר אפקטיבי. פחות מגעיל.
    אולי בגלל שנצמדים למה שהשמאנים עושים בפרו? לא ברור.
     
    flox אוהב/ת את זה.
  5. ThcForLife

    ThcForLife חבר חדש

    הצטרף:
    ‏15/5/16
    הודעות:
    11
    לייקים:
    0
    קילפתי את החלק הירוק עם סכין תכנתי בבלנדר בישלתי 7 שעות סיננתי שמתי במקרר לשעה ואז שתיתי. שתיתי בערך חמש כוסות וזה היה מדהים!
    הטעם נורא אבל זה שווה את זה. נשאר לי בערך ליטר וחצי אז שמרתי במקרר ובגלל העבודה לא יצא לי לצרוך.
    חשבתי אולי לערבב עם דבש כשזה חם מה דעתכם?
    Glikant לא הכרתי את השיטה הזאת חשבתי שהבישול עוזר למיצוי החומר הפעיל...
    מישהו מכיר עוד שיטות חוץ מייבוש ?
     
  6. flox

    flox קנאביסט על

    הצטרף:
    ‏19/6/14
    הודעות:
    1,685
    לייקים:
    220
    אין בעיה לערבב עם דבש ולימון
    מומלץ להימנע מאכילה של סוכר באותו יום ליפני שלוקחים
     

אהבת? שתף את העמוד עם חבריך!