1. שלום אורח, אם זהו ביקורך הראשון בפורום, עליך להירשם בכדי לכתוב הודעות ולהגיב.
    הסר התראה
  2. מומלץ לשלב סרטונים רלוונטיים מיוטיוב בהודעות, מה שיגרום להטמעת הדיון שלכם במערכת המלצות הוידאו במגזין
    הסר התראה
  3. פורום קנאביס מיועד לכל דוברי העברית בעולם, למטופלי קנאביס רפואי ברישיון ולאלו המעוניינים במידע תיאורטי וידע כללי
    הסר התראה

בישול עם חשיש

הנושא בפורום 'מדברים קנאביס' פורסם ע"י מפלצת העוגיות, ‏10/7/14.

  1. מפלצת העוגיות

    הצטרף:
    ‏10/7/14
    הודעות:
    2
    לייקים:
    0
    אז יש לי קצת חשיש, חומר שיספיק למשהו כמו 12-16 סיגריות (אני לא רוצה לגמור הכל)
    חשבתי על להכניס אותו למערכת ע"י עיכול, בחיים לא ניסיתי, שמעתי מחברים שאפשר להמיס בקפה, או לאפות או לבשל עם חמאה וכאלה
    למישהו יש ניסיון עם הדברים האלה? אשמח לכמה "מתכונים", טיפים, וכו
    השאלה שלי היא גם איך הסטלה הזאת שונה מסטלה של עישון? היא יותר חזקה? כמה זמן היא מחזיקה? וזה סבבה אם אני יעשה את זה לבד? אין לי מה להפסיד? P:
    בכל מקרה תודה למי שעונה פה אנשים
     
  2. nimrodg

    nimrodg קנאביסט

    הצטרף:
    ‏16/9/13
    הודעות:
    734
    לייקים:
    107
    איזה סוג של חשיש יש לך??כי אם זה לא משהו נקי היתי נמנע מלהשתמש אלא רק בפרחים.
     
  3. מפלצת העוגיות

    הצטרף:
    ‏10/7/14
    הודעות:
    2
    לייקים:
    0
    לא נראה לי שהחשיש נקי, אבל הוא אחלה, עישנתי ממנו כבר פעמים, באנגים פייסלים תמיד הייתה לי סטלה מעולה
    רק פעם אחת עישנתי קצת הרבה והייתי טיפה פרנואיד אבל בקטע טוב כזה
    לא היה לי עדיין חוויות רעות מהחשיש הזה
    זה באמת משנה כמה הוא נקי? תחשוב כמה זבל אנחנו אוכלים ביום ביום, לא נראה לי זה משמעותי כל כך
     

אהבת? שתף את העמוד עם חבריך!