1. שלום אורח, אם זהו ביקורך הראשון בפורום, עליך להירשם בכדי לכתוב הודעות ולהגיב.
    הסר התראה
  2. מומלץ לשלב סרטונים רלוונטיים מיוטיוב בהודעות, מה שיגרום להטמעת הדיון שלכם במערכת המלצות הוידאו במגזין
    הסר התראה
  3. פורום קנאביס מיועד לכל דוברי העברית בעולם, למטופלי קנאביס רפואי ברישיון ולאלו המעוניינים במידע תיאורטי וידע כללי
    הסר התראה

הכנת טינקטורה

הנושא בפורום 'מיצויים: RSO, BHO וכו'' פורסם ע"י מואב122, ‏22/8/18.

  1. מואב122

    מואב122 חבר חדש

    הצטרף:
    ‏28/2/15
    הודעות:
    23
    לייקים:
    2
    שלום לכולם

    הצמח שלי נמצא בשלבי הבשלה מתקדמים וחושב להכין טינקטורה עם הפרחים.
    האם יש כאן מישהו שהכין טינקטורה ויודע לספר קצת על התהליך, במה להשתמש אלכהול ואיזה אלכוהול כדאי להשתמש כדי לא להזיק לבריאות, או בגליצרין צמחי? איך לעשות דה קרבוקסילציה, כמה זמן להכניס לטוסטר אובן (זה מה שיש לי), איזה טמפ', עם נייר כסף? כמה זמן להשרות והאם במקרר או במקום חשוך בארון.

    תכלס הדילמה שלי בעיקר זה איזה חומר להשתמש להשרייה, אלכוהול או גליצרין צמחי, ואיזה אלכוהול הכי טוב, יש לי במקרה כהל למאכל 96%, האם מתאים?


    תודה רבה
     
  2. pioneer

    pioneer קנאביסט על

    הצטרף:
    ‏6/9/16
    הודעות:
    1,033
    לייקים:
    307
    תמצא חנות סיטוניאית לאלכוהול אמינה ותבקש אלכוהול 96% ותתגיש במילים שזה יהיה אך ורך אלכוהול אמיתי... שימוש באלכוהול מזוייף הוא סכנת חיים.
    צריך לעלות בערך 120-150 ש"ח לליטר.
    יש מלא מדריכים ביוטיוב על הכנת טינקטורה ולתהליך הדקרבוקסילציה .
     

אהבת? שתף את העמוד עם חבריך!