1. שלום אורח, אם זהו ביקורך הראשון בפורום, עליך להירשם בכדי לכתוב הודעות ולהגיב.
    הסר התראה
  2. מומלץ לשלב סרטונים רלוונטיים מיוטיוב בהודעות, מה שיגרום להטמעת הדיון שלכם במערכת המלצות הוידאו במגזין
    הסר התראה
  3. פורום קנאביס מיועד לכל דוברי העברית בעולם, למטופלי קנאביס רפואי ברישיון ולאלו המעוניינים במידע תיאורטי וידע כללי
    הסר התראה

קרם עתיר קנאביס

הנושא בפורום 'מיצויים: RSO, BHO וכו'' פורסם ע"י Skipper, ‏9/3/17.

  1. Skipper

    Skipper חבר חדש

    הצטרף:
    ‏30/11/16
    הודעות:
    4
    לייקים:
    1
    האם אפשר לבשל קנאביס עם שמנת מתוקה 38% בדומה לבישול קנאביס בחמאה?
    הכוונה היא להשתמש אחר כך בשמנת לייצור קרם.
    יש המלצות לאיך לעשות את זה בצורה נכונה?
    כמובן שהקרם צריך להיות נקי מפרחים אבל עתיר בחומרים פעילים.
     
  2. knowstuff

    knowstuff חבר חדש

    הצטרף:
    ‏24/6/17
    הודעות:
    26
    לייקים:
    1
    לחמם את זה ביחד עם השמנת עם בקרה בעזרת מד טמפרטורה לאוכל ולחמם עד 180 מעלות לערבב כמה שיותר ולהוציא....
    מיד לשטוף את הפרח מהשמנת ולייבש יהיה אפשר להשתמש בו עוד...
     
  3. ronzo

    ronzo קנאביסט

    הצטרף:
    ‏9/6/15
    הודעות:
    115
    לייקים:
    53
    אתה מחמם עם שומן ( חמאה/ שמן זית) כי החומרים הפעילים מסיסים בשומן . אם אתה רוצה אחכ לאחד את החמאה עם שמנת, אפשרי , אבל תצטרך מתכון ( מעולם הקונדיטוריה..)
    וברור שאחכ אין מה להשתמש בפרחים, הוצאת את כל החומרים הפעילים, אז למה?
     

אהבת? שתף את העמוד עם חבריך!