1. שלום אורח, אם זהו ביקורך הראשון בפורום, עליך להירשם בכדי לכתוב הודעות ולהגיב.
    הסר התראה
  2. מומלץ לשלב סרטונים רלוונטיים מיוטיוב בהודעות, מה שיגרום להטמעת הדיון שלכם במערכת המלצות הוידאו במגזין
    הסר התראה
  3. פורום קנאביס מיועד לכל דוברי העברית בעולם, למטופלי קנאביס רפואי ברישיון ולאלו המעוניינים במידע תיאורטי וידע כללי
    הסר התראה

גידול עגבניות ראשון-indoor

הנושא בפורום 'יומן גידול' פורסם ע"י תייר, ‏12/11/14.

  1. תייר

    תייר חבר חדש

    הצטרף:
    ‏8/11/14
    הודעות:
    49
    לייקים:
    0
    עדכונים:
    בהמלצת אגרונום חברנו קניתי דשן עשיר בחנקן "אוראה"
    (46 %) חנקן מרוכז. ועל פי מה שכתוב שם דישנתי בגרם לליטר מים שעמדו 24 שעות וקצת יותר.
    הורדתי גם 5-6 עלים שהצהיבו מעל 60% בהנחה שהם אינם תורמים לצמח יותר.(אולי צדקתי ואולי לא).
    אני אראה בהמשך.
    שבת שלום
     
  2. תייר

    תייר חבר חדש

    הצטרף:
    ‏8/11/14
    הודעות:
    49
    לייקים:
    0
    שלום...
    הכנסתי את את הצמחים...(כן כן יש שניים) למשטר של 12 12 לתקופת ההפרחה.
    יש לי שאלה...איך אני מוריד לחות ועל כמה לחות אני אמור לעמוד בתקופת ההפרחה?
    תודה למי שיכול לעזור
     
  3. תייר

    תייר חבר חדש

    הצטרף:
    ‏8/11/14
    הודעות:
    49
    לייקים:
    0
    חברים יקרים שלום!!!
    שבוע שני בהפרחה 12/12....והם מראים תחילת שערות לבנות...ההתרגשות מרגשת חחח
    אני מצרף פה כמה תמונות ויש לי מס' שאלות.
    הבהרה קלה: הצמח הנמוך והרחב זה הבוגר יותר "שמעונה" והגבוה יותר והרזה היא שמשונה.
    1.שמשונה מפתחת עלים מטורפים בגודלם...יכול להיות שהיא נמתחה מחוסר מסויים כמו אור או משהו כזה? או שזה זן לאאוטדוור בלבד? האם במקרה כזה בעזרת קשירות טובות אני אסתדר?
    2.כמו שרשום בתחילת היומן היו לי בעיות קשות של הצהבה אצל שמעונה(הנמוך יותר,הבוגר יותר)...האם נראה שנפתרו לגמרי אחרי העצות המעולות של החברים פה?
    3.אני צריך המלצות בקשר לדרכים זולות להוריד לחות בחלל כרגע עומדת על בין 55-65 אחוזים. חום 20-30 מעלות.
    http://s25.postimg.org/g9fun0p5r/20150127_001959.jpg
    http://s25.postimg.org/43qncmafz/20150127_001821.jpg
    http://s25.postimg.org/54qw1qrfj/20150127_001735.jpg
    http://s25.postimg.org/hsb8rzvq7/20150127_001715.jpg
     
    #43 תייר, ‏27/1/15
    נערך לאחרונה ב: ‏27/1/15
  4. אגרונום

    אגרונום אחד שיודע

    הצטרף:
    ‏10/9/13
    הודעות:
    11,853
    לייקים:
    1,371
    נראים מצויין!
     
  5. תייר

    תייר חבר חדש

    הצטרף:
    ‏8/11/14
    הודעות:
    49
    לייקים:
    0
    אגרונום תודה!
    יש מצב לתשובות על השאלות שלי?
    חוץ מהלחות...כרגע קניתי סופג לחות של סנו ונראה כמה הוא מוריד :)
     
  6. Jessy

    Jessy קנאביסט

    הצטרף:
    ‏18/6/14
    הודעות:
    216
    לייקים:
    3
    גבר רק תיזהר איפה אתה שם את הסופג לחות הזה..
    נשפך לי לצמחים והרג אותם מתישהו..
     
  7. תייר

    תייר חבר חדש

    הצטרף:
    ‏8/11/14
    הודעות:
    49
    לייקים:
    0
    ג'סי הוא מול המאווררי כניסה בגובה תחתית העציץ....
    יש לך פיתרון יותר יעיל...וזול?
    אחיך סטודנט...והסופג הזה עדין נראה לי לחות בין 66 ל 50 אחוז איתו....לפעמים 46 מינ'
     
  8. Jessy

    Jessy קנאביסט

    הצטרף:
    ‏18/6/14
    הודעות:
    216
    לייקים:
    3
    אין מה לעשות עם זה יותר מדי.. אבל זה לא נורא, תשתדרג איפה שזה עוזר ומשפר וכך תשפר את הייבול.
    בתכלס זה גם לא מי יודע מה מועיל כן.. רק נזק. עשה לי.
     
  9. Jessy

    Jessy קנאביסט

    הצטרף:
    ‏18/6/14
    הודעות:
    216
    לייקים:
    3
    אם יש לך מפוח ואוורור טוב זה גם חשוב ועוזר.
    אני צריכה לחזור ולהתעדכן פה בפוסט..שכחתי קצת.


    2:
    נראה יפה!
    אל תשתגע עם מוצרים דבילים עדיך לך לבזבז את זה על מפוח אם כבר..
     
    #49 Jessy, ‏30/1/15
    נערך לאחרונה ב: ‏30/1/15
  10. תייר

    תייר חבר חדש

    הצטרף:
    ‏8/11/14
    הודעות:
    49
    לייקים:
    0
    יש מפוח 320 מק"ש אחותנו...שמחובר לפילטר פחם...לא עולם אוהבים את הריח הזה כמונו :)
    ושני מאווררים 4" מכניסים אוויר...וזהו בעיקרון...אני חייב להוריד את הלחות לאיזור הארבעים אחוז...כל דרך יצירתית תתקבל בברכה :)
    תודה מראש תייר מעולם ורוד
     
  11. Jessy

    Jessy קנאביסט

    הצטרף:
    ‏18/6/14
    הודעות:
    216
    לייקים:
    3
    נו פנאן.
    בהצלחה,
    אם אתה מוצא מוצא פתרון שתף אותי.
     
  12. תייר

    תייר חבר חדש

    הצטרף:
    ‏8/11/14
    הודעות:
    49
    לייקים:
    0
    #52 תייר, ‏1/3/15
    נערך לאחרונה ב: ‏1/3/15
  13. אגרונום

    אגרונום אחד שיודע

    הצטרף:
    ‏10/9/13
    הודעות:
    11,853
    לייקים:
    1,371
    נראה טוב.
    תמונות ממיקרוסקופ בבקשה.
     
  14. Adiv

    Adiv מנהל
    מנהל

    הצטרף:
    ‏5/5/13
    הודעות:
    2,437
    לייקים:
    235
    יפה מאוד! התמונות האלה הם אחרי כמה שבועות ב-12/12?
     
  15. תייר

    תייר חבר חדש

    הצטרף:
    ‏8/11/14
    הודעות:
    49
    לייקים:
    0
    אגרונום...ניסיתי וניסיתי...קשה מאוד לצלם את הטריכומות אין לי מספיק יציבות בידיים :) אני אנסה סאחי הלילה נראה אם יילך.
    אדיב זה בערך 6 שבועות העברתי ל 12 12 ב 15 או 16 לינואר....אני מת שיהיו מוכנים כבר יאאאאםםם הם נראים טעימים ברמות!!!
     
  16. דוקטור

    דוקטור חבר חדש

    הצטרף:
    ‏4/1/15
    הודעות:
    92
    לייקים:
    1
    ממש יפה חבר .. תנסה לצלם איזה תמונה ממיקרוסקופ נשמע מה הצמח אומר
     
  17. תייר

    תייר חבר חדש

    הצטרף:
    ‏8/11/14
    הודעות:
    49
    לייקים:
    0
    לא מצליח יש לי מיקרוסקופ עט כזה...מאוד קשה אבל הורדתי אחד לטעימה(ראיתי שאגרונום המליץ על זה בכמה מקרים) ובערב אני אדע מה הטעם אחרי ייבוש מאסיבי בחוץ איזה חצי יום
     
  18. MrT

    MrT קנאביסט על

    הצטרף:
    ‏2/11/13
    הודעות:
    1,359
    לייקים:
    114
    אם תכניס לתנור יהיה מוכן תוך חצי שעה :)
     

אהבת? שתף את העמוד עם חבריך!