1. שלום אורח, אם זהו ביקורך הראשון בפורום, עליך להירשם בכדי לכתוב הודעות ולהגיב.
    הסר התראה
  2. מומלץ לשלב סרטונים רלוונטיים מיוטיוב בהודעות, מה שיגרום להטמעת הדיון שלכם במערכת המלצות הוידאו במגזין
    הסר התראה
  3. פורום קנאביס מיועד לכל דוברי העברית בעולם, למטופלי קנאביס רפואי ברישיון ולאלו המעוניינים במידע תיאורטי וידע כללי
    הסר התראה

אוכל מחשיש ?

הנושא בפורום 'מטבח 420' פורסם ע"י GrandSoliter, ‏2/10/16.

  1. GrandSoliter

    GrandSoliter חבר חדש

    הצטרף:
    ‏22/8/16
    הודעות:
    16
    לייקים:
    0
    אז ככה, אני וחבר שלי מעשנים דיי הרבה זמן אבל בחיים לא התנסנו באכילת קנאביס או באפייה... ( גם בכללי )

    יש לו כיוון לחשיש יחסית זול, אז משתווה לנו יותר לקנות חשיש מאשר ירק.

    השאלה : יש אולי איפשהו מתכונים וזה איך להכין עוגיות, עוגות, פאקינג צ'יטוס מחשיש ? אשמח ללינק :)
     
  2. SuperWeed

    SuperWeed קנאביסט

    הצטרף:
    ‏25/3/14
    הודעות:
    552
    לייקים:
    80
    hydrotony אוהב/ת את זה.
  3. GrandSoliter

    GrandSoliter חבר חדש

    הצטרף:
    ‏22/8/16
    הודעות:
    16
    לייקים:
    0
    תודה שאתה כל כך עוזר לי, חיפשתי את השאלה שלי ב 5 סוגים שונים וכל מה שאני רואה זה פשוט אנשים מדברים בפורומים אחרים אם זה אפשרי או לא, אין שום TUTORIALS על איך עושים את זה וזה.
     
  4. Fonzee

    Fonzee קנאביסט על

    הצטרף:
    ‏11/5/16
    הודעות:
    841
    לייקים:
    426
    הכי קל זה להתחיל בלהכין חמאת קנאביס. בשביל זה צריך להמיס חשיש בתוך חמאה.
    ממיסים חמאה בבן מארי ומזקקים אותה ע"י הסרת הקצף הלבן שנוצר למעלה בכף - להכנת ג'י (באנגלית, או סמנה בתימנית).

    את החוזק של האכילים מחשבים לפי מ"ג THC (אחוז THC לגרם חומר * משקל החומר) למנה.
    100 מ"ג זו מנה לסטלן סטנדרטי, ועדיף שמעשנים קלים ומתחילים יתחילו רק בחצי מנה (50 מ"ג) וישקלו אם להמשיך משם. 50 מ"ג שווה ערך ללעשן ג'וינט רבע גרם ירוק איכותי במשך 6 שעות.
    **אם אתה יכול לעשן חצי גרם ירוק חזק ברצף - תמשיך הלאה.**
    200 מ"ג זו מנה סבבה, היא תחזיק 4-6 שעות בסטלה משמעותית.
    400 מ"ג זו מנה חזקה, מסיבות, הופעות, ערב חג אצל סבתא (צריך מאנץ!)- זה הכיוון. מחזיק 10 שעות בכח ועדיין מרגישים את הסטלה גם יום וחצי אחר כך.
    1000 מ"ג זו מנה חזקה מאוד. כאן כבר הרבה מעשנים ירגישו רע בחלקים מ3.5 ימי ההשפעה. שעות של הזיות. היום הראשון לא תפקודי בעליל. יש שעות שאי אפשר לקום. יומיים שלושה אחרי הפיק של הסטלה המח עייףףףף
    אם חשיש ערבי הוא בממוצע 10% THC (בהערכה אופטימית) אתה רוצה לשים בערך גרם בכל מנה. עם ירק של 20% THC אתה רוצה לשים חצי גרם למנה. עם חשיש או שמן חשיש ממש נקי (כמו אייסולייטור איכותי, שמן בבוטאן, שמן באלכוהול, רוזין ושאר סוגי מיצוי שמגיעים ל 70-80% THC) אתה רוצה לשים גרם ל7-8 מנות.
    חשיש פחות טוב בישראל הרבה פעמים מגיע עם 3% ומטה (הרבה פעמים גם קרוב ל0) THC.
    כמה שהחומר מזוקק יותר, ככה פחות דברים שהם לא חומר פעיל יהיו בחמאה. אני חושב ששמן RSO הוא השיטה הכי יעילה לזיקוק לאכילים והדה-קרבוקסילציה כבר נעשית עם האלכוהול.

    את איכות הסטלה מחשבים לפי החומרים שהומסו.
    (יש לחשב את כמות החמאה למנה במתכון הנבחר)

    מפוררים את החומר ומערבבים עם החמאה במינון שחושב להמסה ודה-קרבוקסילציה.
    בואנה, פעם שניה כבר דה-קרבוקסילציה הזאת, מילים כבדות, מה הולך?!
    אז ככה.
    דה-קרבוקסילציה זה הפיכה של THCa לTHC. זה קורה בטמפ מעל 180°, וזה מאוד חשוב לקנאביס באכילה כי THCa לא ממסטל. בעישון אין בעיה כזו כי העישון מחמם מספיק. (חשוב גם לא לחמם מעל 270 מעלות כדי לא לאדות החוצה את הTHC)

    בסיר חמאה מזוקקת קצת קשה להגיע ל180°, אבל מגיעים ל160° דיי בסבבה (מד חום כמו זה לבשר על האש ממש עוזר פה). ב160° גם מתרחשת דה קרבוקסילציה, אבל יותר לאט, ולכן צריך לבשל את החמאה 3-8 שעות. אני הולך לרוב לכיוון ה4-5 שעות.

    עם החמאה הזו מכינים איזה מאכלים שרוצים, אבל חשוב לא לעבור את טמפ' 160° באפיה כדי לא לפגוע בחומרים הפעילים.

    המתכון האהוב עליי הוא בראוניז חשיש.
    המתכון הכי פשוט הוא עוגיות חמאה (Firecrackers) עם חמאת חשיש. מאוד קלות להכנה.

    יש לזכור שעדיף לאכול פחות מאשר יותר מידי בכל פעם.
    לאכילים לוקח רבע שעה - חצי שעה להתחיל לפעול ולכן מומלץ להתחיל בחתיכה קצת קטנה, לחכות חצי שעה ורק אז לאכול עוד חתיכה כדי להגיע לחוזק הסטלה הרצוי. אפשר לחזור על הפעולה מספר פעמים במקרה הצורך.
    באכילים בניגוד לעישון מאוד קל להגיע למנה גבוהה מהרצוי, ולהשפעה לוקח הרבה יותר זמן לפוג - לכן ממש עדיף להיות בצד הבטוח.
     
  5. Uri578

    Uri578 קנאביסט

    הצטרף:
    ‏13/6/16
    הודעות:
    230
    לייקים:
    33
    רק קח בחשבון שבחשיש ובמיוחד הזול על פי רוב מערבבים חרה של גמלים אז אם זה לא מפריעה לך שיהיה לכם בתאבון
     
  6. newbudder

    newbudder קנאביסט על

    הצטרף:
    ‏26/3/16
    הודעות:
    931
    לייקים:
    366
    לקחת חשיש מצוי לבדיקת מעבדה?
     
  7. Uri578

    Uri578 קנאביסט

    הצטרף:
    ‏13/6/16
    הודעות:
    230
    לייקים:
    33
    אם אוכלים חשיש אז רק משהו שאתה גידלת והכנת
     
  8. Uri578

    Uri578 קנאביסט

    הצטרף:
    ‏13/6/16
    הודעות:
    230
    לייקים:
    33
    החשיש המצואי הוא רק לעישון ולא יותר
     
  9. hydrotony

    hydrotony אחד שיודע

    הצטרף:
    ‏12/8/15
    הודעות:
    2,955
    לייקים:
    1,160
    אחלה קישור אחי. יש שם הכל! מה זה משהו חדש הגוגל הזה??
     
    ganja farmer ו-SuperWeed אוהבים את זה.

אהבת? שתף את העמוד עם חבריך!