1. שלום אורח, אם זהו ביקורך הראשון בפורום, עליך להירשם בכדי לכתוב הודעות ולהגיב.
    הסר התראה
  2. מומלץ לשלב סרטונים רלוונטיים מיוטיוב בהודעות, מה שיגרום להטמעת הדיון שלכם במערכת המלצות הוידאו במגזין
    הסר התראה
  3. פורום קנאביס מיועד לכל דוברי העברית בעולם, למטופלי קנאביס רפואי ברישיון ולאלו המעוניינים במידע תיאורטי וידע כללי
    הסר התראה

אידוי קנאביס לעומת עישון קנאביס.

הנושא בפורום 'מדברים קנאביס' פורסם ע"י Pandora's Box, ‏19/6/14.

  1. Pandora's Box

    Pandora's Box קנאביסט

    הצטרף:
    ‏22/11/13
    הודעות:
    620
    לייקים:
    46
    טוב אז איך נתחיל?
    אחרי שנים רבות וטובות של עישון מאסיבי של קנאביס ותוצריו, לפני 3 ימים הפסקתי לעשן לגמרי והתחלתי לאדות.(החלטה מטעמי בריאות)
    למרבה הפלא, לפחות נכון לעכשיו גיליתי שאידוי - כמעט ולא נותן לי היי. זאת אומרת, סאטלה יש בהחלט, אבל מדובר יותר בבאז כלשהו..ופחות בהרגשת ההיי המוכרת שגורמת לסחרחורת קלילה ולכל התסמינים המוכרים .חקרתי מעט את הנושא והבנתי שכנראה זה נובע מכך שבאידוי אני לא שואף פחמן חד ודו חמצני כמעט, ומשום כך תחושת החוסר בחמצן והמחסור בכדוריות דם אדומות לא קורת (מה שגורם להיי המוכר).
    אחרי חיפוש ארוך בגוגל מצאתי רק פורום אחד בו מישהו טוען שלאחר 3 שבועות בהם הוא הפסיק לעשן ורק אידה הוא באמת הרגיש את ההיי המוכר שהוא היה מקבל מעישון - או לפחות היי דומה או מספק באותה מידה.
    אם יש כאן מישהו שהפסיק לעשן אחרי תקופה ורק מאדה. שפוך את על ליבך חבר :) , שמח אותנו קצת חח

    (אציין מראש שהמאדה עצמו - איכותי ויקר,האידוי מתבצע כהלכה ע"פ כל הכללים, והוויד?-גן עדן.)
     
  2. בן אדם

    בן אדם קנאביסט

    הצטרף:
    ‏16/1/14
    הודעות:
    485
    לייקים:
    66
    שלום :]

    אני אחרי שנה ומשהו של אידוי, ועישון ביחד ולפרקים..
    המסקנות שלך ממש דומות לשלי. בתקופות שאני משלב אידוי עם עישון אני בדרך כלל ישר מוותר על החלק של האידוי ונישאר רק עם עישון.
    אבל אם אני מפסיק לעשן, ומתחיל לאדות, אחרי יום יומיים אני ממש אוהב את ההרגשה. הטעם, האקט עצמו.
    תזכור שעל מנת לצרוך כמות של גוינט באידוי יקח לך משהו כמו 45-60 דקות של אידוי. מעייף ולא פרקטי. אז יש כאן גם את האלמנט של כמות הצריכה לאורך זמן,
    ניראה לי שזאת גם הסיבה שאידוי עולה הרבה יותר לאט מאשר עישון.

    אם אתה בכלל לא רוצה לעשן, תשלב אוכל (קנאביס בצורת אכילה) בשעות היום, לפני האידוי. בכמויות קטנות אתה תתפלא כמה טוב זה עושה :]
    עוד משהו, משום מה סאטיבה באידוי גורמת לי לצרוך פחות קנאביס בכללי, וגם הטעם פשוט מדהים.
     
  3. Pandora's Box

    Pandora's Box קנאביסט

    הצטרף:
    ‏22/11/13
    הודעות:
    620
    לייקים:
    46
    חחח יא בן אדם, בקיצור, כל מה שאני יודע(או חושב שאני יודע), גם אתה יודע. כנראה שזה המצב..
    כשאני אוכל כמות טובה של קנאביס..כבר לא צריך לעשן ולפעמים החוויה פי 3 יותר טובה אפילו מעישון - ברור שכל הכנסה נוספת של קנבינואידים רק תועיל.
    ובהחלט האלמנט של כמות הצריכה לאורך זמן משחק תפקיד חשוב. כנראה שאצלי זה ממש רציני(10 שנים הייתי דבוק למכשיר חח)

    יש רק דבר אחד שלצערי אני נוטה לא להסכים לו - כמות של ג'ויינט מחזיקה לך באידוי ל45-60 דק'?
    איך בדיוק? גם אם אני ממלא כחצי גרם במאדה (שזה המקסימום האפשרי) הוא לא ישרוד ליותר מ10-15 דקות "שאיבה". או שהתכוונת לאידוי, עצירה, אידוי...וכן הלאה..ואז סלמתאק :)
     
  4. בן אדם

    בן אדם קנאביסט

    הצטרף:
    ‏16/1/14
    הודעות:
    485
    לייקים:
    66
    כן אכילת קנאביס זה דבר די קסום..
    יש לי מכשיר אידוי פלנטי, חצי גרם מספיק למשהו כמו שתי ראשים, אני מאדה על 160 ועולה בהדרגה ל 200.
    בין כל סיבוב אני מחכה כחצי דקה עד שהמכשיר מתחמם שוב, לסיים ראש לוקח לי 15-20 דקות. כך בחשבון כשהפרחים גם באיכות מעולה,
    אז יש המון חומר פעיל ביחס לכמות. אני חייב לציין שהמכשיר הזה מפתיע גם אותי בתפוקה שלו כל פעם מחדש.
     
  5. Pandora's Box

    Pandora's Box קנאביסט

    הצטרף:
    ‏22/11/13
    הודעות:
    620
    לייקים:
    46
    וואלה איזה כיף, גם אני עם פלנטי, וגם כאן הפרחים מהמשובחים בארץ, אבל משום מה אני מאדה על 200 ולפעמים גם 220.. אני פשוט חייב לנצל את כל הקנבינואידים וב160-200 מעלות אתה מפסיד חלק רק מהם.
    אני מצרף לך כאן רשימה מסודרת של קנבינואידים מוכרים ורצויים בצמח ובאיזו טמפרטורה הם הופכים לפעילים.
    (יש גם רשימה של הטמפרטורות בהם הטרפינים והפלבנואידים הופכים לפעילים).

    ?-9-tetrahydrocannabinol (THC)
    Boiling point:157*C / 314.6 degree Fahrenheit
    Properties: Euphoriant, Analgesic, Antiinflammatory, Antioxidant, Antiemetic

    cannabidiol (CBD)
    Boiling point: 160-180*C / 320-356 degree Fahrenheit
    Properties: Anxiolytic, Analgesic, Antipsychotic, Antiinflammatory, Antioxidant, Antispasmodic

    Cannabinol (CBN)
    Boiling point: 185*C / 365 degree Fahrenheit
    Properties: Oxidation, breakdown, product, Sedative, Antibiotic

    cannabichromene (CBC)
    Boiling point: 220*C / 428 degree Fahrenheit
    Properties: Antiinflammatory, Antibiotic, Antifungal

    ?-8-tetrahydrocannabinol (?-8-THC)
    Boiling point: 175-178*C / 347-352.4 degree Fahrenheit
    Properties: Resembles ?-9-THC, Less psychoactive, More stable Antiemetic

    tetrahydrocannabivarin (THCV)
    Boiling point: < 220*C / <428 degree Fahrenheit
    Properties: Analgesic, Euphoriant


    כמובן תתייחס למעלות צלסיוס.
    thcv וcbd לפעמים מבקשים המון חום כמו שאתה רואה..
    ואלה הקנבינואידים האהובים עליי..

    אבל אני אתן נסיון אחד בדיוק כמו שאתה אומר על 160 ולהעלות בהדרגה ל200. אם אתה מבסוט, אולי אני עושה משהו לא נכון.
     
  6. בן אדם

    בן אדם קנאביסט

    הצטרף:
    ‏16/1/14
    הודעות:
    485
    לייקים:
    66
    מגניב. כבר יצא לך לנקות אותו? בתחתית של הצינור מצבר שמן שחור. קח קיסם ותוציא אותו. נדמה לי שקוראים לזה wax..
    אני מכיר את הטבלה, פשוט למיטב הבנתי, 200 מעלות ומעלה והעסק מתחיל קצת להיות "מלוכלך" וגם זה ממש מדביק אותי.
    זאת הסיבה שהראש שלך נגמר מהר גם. וגם ככה אני מקבל הכל במצב של אכילה..
    אתה יכול גם להתחמק מ cbn שאמור למעוך קצת, אם תשאר על 180 ומטה, ואז לשמור את השאריות לילה, לאדות על 200 מעלות
    וללכת לישון כמו תינוק. זה מה שנחמד באידוי, אתה ממש יכול לשלוט במה שאתה מקבל פחות או יותר. :)
     
  7. Pandora's Box

    Pandora's Box קנאביסט

    הצטרף:
    ‏22/11/13
    הודעות:
    620
    לייקים:
    46
    עדיין לא ניקיתי אותו, הוא דיי צעיר אך עובד נמרצות :)
    אבל אכן כבר זכיתי לראות את הווקס הכהה שמצטבר בתחתית, ניתן לו עוד קצת..:)
    ולגבי העניין שמעל 200 זה מתחיל להיות מדביק זה נכון ואני מסכים, אבל זה מוזר, כי בעישון הטמפרטורה היא מעל 700 מעלות וההשפעה עדיין הרבה יותר אנרגטית - "היי" במילה אחת.
    אידוי זה כנראה חצי נחמה. הלוואי ואני טועה :)
     
  8. deleted4

    deleted4 Banned

    הצטרף:
    ‏19/1/14
    הודעות:
    147
    לייקים:
    0
    בחיים לא ניסיתי אידוי, אבל באכילה זה ממש מסקרן אותי... לא הבנתי איך בדיוק אוכלים קנאביס, מבשלים את הפרחים ביחד עם מתכון כלשהוא של עוגיות?
    או שצריך קודם להפוך את הפרחים לחשיש כי האפקט של החשיש באכילה יותר חזק?

    אשמח אם מישהוא ממש יפרט איך הסטלה מרגישה באכילה מאשר בעישון.
    מעניין אותי פשוט אם אפשר לקבל את הכאפה הזאת של הניתוק והריחוף הזה שיש בהיי עצמו של הסטלה שמקבלים בעישון.
     
  9. בן אדם

    בן אדם קנאביסט

    הצטרף:
    ‏16/1/14
    הודעות:
    485
    לייקים:
    66
    חח כן.. אידוי זה כאילו לא עברת צד, אבל שברת את הרצון ל"היי"..

    בקשר לאוכל, אתה צריך קודם להכין חמאת קנאביס. אני משתמש בשמן קוקוס בעזרת תבנית סיליקון, בתנור ל 110-120 מעלות, מצב אפייה לשעתיים בערך,
    נותן לזה להתקרר בתוך התנור עוד חצי שעה, ואז למקפיא. אחר כך אתה יכול לעשות מה שאתה רוצה, לשתות בקפה\שוקו להכין עוגיות..
    ההשפעה יותר מרגישה כמו "תרופה" קשה להסביר.. על ההתחלה אתה מרגיש שונה, הכל פתאום טוב, תחושה ממש מרגיעה. ואז אחרי שעה וחצי-שעתיים אתה כבר בתוך זה בלי לשים לב אפילו. ממש אנרגטי..במינון גבוהה כבר מתחיל להיות על גבול הפסיכודלי. זה כמו טיפול פסיכולוגי + להספיק לעשות את מה שברשימה שלך. זה ממשיך עוד 3 שעות בערך, ואז סביר להניח שתרצה להניח את הראש חח
     
  10. deleted4

    deleted4 Banned

    הצטרף:
    ‏19/1/14
    הודעות:
    147
    לייקים:
    0
    להכין מהפרחים חמאה אתה אומר...? חחח באסה, הייתי בטוח שאשפר פשוט לשים את הפרחים ככה כמו שהם חחח.

    כמה גרם צריך להיות בכל עוגיה שזה יהיה ממש פסיכדלי בוא נגיד?
     
  11. אגרונום

    אגרונום אחד שיודע

    הצטרף:
    ‏10/9/13
    הודעות:
    11,853
    לייקים:
    1,357
    מעל 2 גרם ויהיה לך יום ממש יפה.
     
  12. Jessy

    Jessy קנאביסט

    הצטרף:
    ‏18/6/14
    הודעות:
    216
    לייקים:
    3
    אפשר, קניתי עוגייה כזו מאיזה היפי בנימבין. רק שזה לא ממש טעים..
     
  13. בן אדם

    בן אדם קנאביסט

    הצטרף:
    ‏16/1/14
    הודעות:
    485
    לייקים:
    66
    2 גרם???? שאני מכין בראוניז, אני חותך אותם ככה שזה יצא חצי גרם לעוגייה, ותרשה לי להגיד לך שלפעמיים זה יותר מידי,
    ואני לא מעיד רק על עצמי, גם מניסיון של חברים שטעמו. טעות שעשיתי בהתחלה: נתתי עוגייה עם גרם אחד של חומר פעיל לחבר
    נורא גבוהה (חשבתי שאולי יש לזה קשר להשפעה) הבן אדם מעשן פעם בשבוע, ואחרי שעתיים הוא לא יכל לזוז פיזית. לא כיף :\

    אני חושב שזה משתנה מאדם לאדם, וגם מחמאה לחמאה (החומר עצמו, החמאה וכמות החמאה, התנור וזמן האפייה) גם לאוכל שאתו אתה משלב את
    החמאה יש השפעה. משום מה הבראוניז יוצאת יותר מרוכזות מאשר למשל סתם ככה לצרוך את החמאה (יש מצב שזה קשור לסיבוב השני שהחמאה עוברת בזמן האפייה של הבראוניז, וגם אולי לשוקולד).

    תחשבו מה יקרה עם תאפו חמאת קנאביס עם משהו שקשור למנגו<? חח
     
  14. deleted

    deleted Banned

    הצטרף:
    ‏25/4/14
    הודעות:
    182
    לייקים:
    0
    מה עם במקום חמאה להכין שמן סימפסון ולאכול אותו? זה לא יותר אפקטיבי?
     
  15. Pandora's Box

    Pandora's Box קנאביסט

    הצטרף:
    ‏22/11/13
    הודעות:
    620
    לייקים:
    46
    שמן ריק סימפסון יותר אפקטיבי מהכל , כמובן. השמן נספג דרך הריריות בחלל הפה ובעיקר מתחת ללשון ומשם למחזור הדם .. כ20 דקות וכבר ישנה השפעה. מה ששונה מאוד מהתפרקות במערכת העיכול כשאוכלים.
    אגרונום, שהצעת לבחור לאכול 2 גרם,על סמך מה עשית זאת? זה קצת לא אחראי..
    אדם צריך להכניס לגופו באכילה פי 4 מהכמות שממסטלת אותו בעישון.
    ואם הבחור מתמסטל מ3 שאכטות ? 2 גרם יהיו לו לא נעימים בלשון המעטה,
    קנאביס באכילה כשמגזימים יכול להסריט ..אף אחד לא ימות מיזה ושום סכנה רצינית לא תהיה,
    אך החוויה תהיה רעה מאוד, חרדתית, מצוקתית משהו.. לא נעים לכל הדעות.


    מי שבאמת רוצה לאכול מתישהו ואין לו את היכולת והכמות להכין חמאת קנאביס, תמיד יכול לעשות
    "firecrackers" - לוקחים שני קרקרים רצוי כמה שיותר עבים ואיכותים, מורחים עלך אחד מהם חמאת בוטנים בנדיבות אך לא יותר מידיי ובעיקר במרכז הקרקר (שלא ישפך), מעל מפזרים את הקנאביס בכמות הרצויה ומערבבים עם קיסם כך שהחמאת בוטנים תכסה את הירוק. כסו בקרקר השני. עטפו בנייר כסף. ולהעיף לתנור על 120 מעלות למשך כ20 דקות. לאחר מכן העלו את הטמפרטורה בתנור ל180 מעלות , והוציאו מיד לאחר כ2 דקות.
    בתאבון.

    עכשיו דבר נוסף שחשוב כשאוכלים קנאביס והרוב המוחלט של האנשים אינו יודע.
    אכילה של מזון ובעיקר מזון שומני מעלה ומחזקת את הסאטלה ואת משך ההשפעה .
    קנבינואידים אוהבים שומנים שאפשר להיצמד אליהם, כך הם פועלים הרבה יותר טוב.
     
  16. deleted

    deleted Banned

    הצטרף:
    ‏25/4/14
    הודעות:
    182
    לייקים:
    0
    טוב לדעת.. חשבתי שמעכלים את השמן.
    מה לדעתך הדרך הכי אפקטיבית להכין חומר לעיכול/מריחה בחניכיים? האם השמן של סימפסון יעיל כלכלית?
     
  17. ganjaboll

    ganjaboll קנאביסט

    הצטרף:
    ‏8/8/13
    הודעות:
    889
    לייקים:
    67
    אם נכנסנו לנושא של אכילת קנאביס אני חייב לשתף סיפור.
    פעם ראשונה שאכלתי עוגה, חבר שחזר מהודו הביא לחנוכת בית עוגה.
    עוגה לא גדולה בכלל, בגודל של צלחת ממוצעת. חילקנו אותה ל4 ואכלנו כל החברים הטובים.
    מה שקרה לנו אחרי זה היה לא צחוק בכלל.
    וזה היה אחד הטריפים הכי משוגעים שעברתי. בחיים שלי לא חשבתי שדבר כזה אפשרי מקנאביס.
    הכל היה ממש בוהק, והכל זז לפעמים לאט, לפעמים מהר, תחושה של חוסר תחושה ברגלים, התקפי צחוק שנמשכים שעות ( כמו בימים שהתחלנו לעשן.. )
    בכל מקרה זה היה פשוט לא נורמלי, התנסתי בסמים פסיכדלים לא פשוטים בעבר, וזה היה חוויה עוצמתית לגמרי.

    למחרת בבוקר הוא סיפר לי שהוא הכניס 15 גרם חשיש הודי לעוגה הזאת...
     
  18. אגרונום

    אגרונום אחד שיודע

    הצטרף:
    ‏10/9/13
    הודעות:
    11,853
    לייקים:
    1,357
    "מנה" של 2 גרם זה ממש לא הרבה. נחמד מאוד מאוד.

    לצורך העיניין, כשפרופ' רפאל משולם (מי שבודד לראושנה את ה thc) ניסה בפעם הראשונה חשיש, הוא ו 5 אנשים עשו עוגה מ 50 גרם.
    מקור: שלומי סנדק - תקופת היבש. עמוד 35.
     
  19. deleted4

    deleted4 Banned

    הצטרף:
    ‏19/1/14
    הודעות:
    147
    לייקים:
    0
    אני מניח שבתקופה שהוא ניסה חשיש של 50 גרם בעוגה זה לא היה זן שמכיל יותר מ 12 % thc, אל תשכח אחי שהיום יש זנים פשוט מפחידים שיכולים להכניס אותך כמעט לטריפ קטן.

    חחחח מאיך שאני מכיר את עצמי עוגיה של 2 גרם רק יכולה להביא לי חוויה עוצמתית אבל כנראה גם דיי מפחידה, לא לשכוח הרפואי שלי שהיה בסך הכול שתי גרם הספיק לי לחודש וחצי.
     
  20. deleted4

    deleted4 Banned

    הצטרף:
    ‏19/1/14
    הודעות:
    147
    לייקים:
    0
    ד"א בצורה שהופכים את זה לחמאת קנאביס כמה זמן לוקח לזה עד שזה מתחיל להשפיע?, יותר משעה... ?



    השמן של ריק סימפסון נשמע לי משהוא מפחיד, 20 דקות והסטלה עולה, חייב לדעת איך מכינים שמן כזה פשוט!
    אני לא יכול לחכות איזה עוגיות אני יצור עם השמן הזה חחחחח.
     

אהבת? שתף את העמוד עם חבריך!