1. שלום אורח, אם זהו ביקורך הראשון בפורום, עליך להירשם בכדי לכתוב הודעות ולהגיב.
    הסר התראה
  2. מומלץ לשלב סרטונים רלוונטיים מיוטיוב בהודעות, מה שיגרום להטמעת הדיון שלכם במערכת המלצות הוידאו במגזין
    הסר התראה
  3. פורום קנאביס מיועד לכל דוברי העברית בעולם, למטופלי קנאביס רפואי ברישיון ולאלו המעוניינים במידע תיאורטי וידע כללי
    הסר התראה

אידוי קנאביס

הנושא בפורום 'קנאביס רפואי - כללי' פורסם ע"י Skipper, ‏11/2/17.

  1. Skipper

    Skipper חבר חדש

    הצטרף:
    ‏30/11/16
    הודעות:
    4
    לייקים:
    1
    חברים, שאלה.
    אני משתמש במאדה.
    בדר"כ, לאחר שתי דקות של אידוי רצוף, אני מכבה את המאדה ומרוקן אותו מהתפרחת.
    התפרחת יוצאת חומה, יבשה לחלוטין.

    מישהו "זרק" לי שעדיין יש הרבה חומר פעיל במה שאני זורק.

    אז אפשר קצת עזרה פה?
    כמה זמן אני צריך לאדות על מנת באמת לנצל את כל "הראש" שנמצא במאדה?
    משתמש במאדה בעל תא של 0.25 גרם, בטמפרטורה של 198 מעלות.
     
  2. בן אדם

    בן אדם קנאביסט

    הצטרף:
    ‏16/1/14
    הודעות:
    485
    לייקים:
    66
    איזה מכשיר אידוי יש לך?

    אני שומר את כל שאריות האידוי. באוכל לדוגמה, גרם של אידוי שווה ערך ל 0.30 עד חצי גרם של ירק רגיל שהוכן לאכילה ,והיתרון הגדול הוא שהשאריות מוכנות לאכילה כמו שהן. (בדה"כ אני עושה טוסט על 150 מעלות)

    אם אתה רוצה לעשן את זה כך בחשבון שזה דוחה ממש ודי בזבוז ביחס לצורת אכילה.

    את אתה רוצה למצות את החומר הפעיל תשיג קופסת "קיף", כפית וחצי - שתיים של קיף אידוי במשקה חם
    ויש לך חוויה ליום שלם.
     

אהבת? שתף את העמוד עם חבריך!