1. שלום אורח, אם זהו ביקורך הראשון בפורום, עליך להירשם בכדי לכתוב הודעות ולהגיב.
    הסר התראה
  2. מומלץ לשלב סרטונים רלוונטיים מיוטיוב בהודעות, מה שיגרום להטמעת הדיון שלכם במערכת המלצות הוידאו במגזין
    הסר התראה
  3. פורום קנאביס מיועד לכל דוברי העברית בעולם, למטופלי קנאביס רפואי ברישיון ולאלו המעוניינים במידע תיאורטי וידע כללי
    הסר התראה

בישול קנאביס, זקוק לעזרה וטיפים

הנושא בפורום 'מדברים קנאביס' פורסם ע"י iWannaGrow, ‏23/2/16.

  1. iWannaGrow

    iWannaGrow קנאביסט

    הצטרף:
    ‏3/8/15
    הודעות:
    87
    לייקים:
    26
    קראתי וראיתי כמה סרטונים אבל אני לא בטוח בשום דבר ואני לא רוצה להרוס צמחים חפים מפשע, חשבתי שפה יהיה לי יותר בנוח לשאול אותכם, איך מכינים חמאת קנאביס, ולאחר מכן איך משתמשים בה באופן נכון וכמה כמות לשים באוכל שלי?

    אמרו לי לגרוס הכל דק, לשים בתנור בחום של 90-100 מעלות (לא יודע לכמה זמן אפילו), ואז להביא מסננת גבינה ולבשל בתוך סיר עם מים וחמאה?
    מי שיכול להסביר עם יותר טיפים וכמויות נגיד עם החמאה ובאיזה סיר וחום וכאלה
    אני באמת אשמח :()
     
  2. בן אדם

    בן אדם קנאביסט

    הצטרף:
    ‏16/1/14
    הודעות:
    485
    לייקים:
    66
    אני באמת לא מבין למה צריך את כל הסירבול הזה..
    זה מה שאני עושה, וזה תמיד עובד מצוין :

    אני שם בין 3-5 גרם על 50 גרם שמן קוקוס (רוב מתכוני האפייה של בראוניז\מאפינס דורשים את הכמות הזאת, במידה ומצאת מתכון אחר שבו נידרש כמות שונה של חמאה\שמן רגילים, תכין את החמאה הירוקה עם הכמות שצריך למתכון).

    -תחמם תנור ל100 מעלות מצב אפייה.
    -תגרוס את הפרחים לכלי זכוכית מתאים עם מכסה (בכל חנות לאפייה יש כזה בקטן).
    -תשתמש במגש האמצעי ותניח עליו את הכלי.
    - שעה וחצי ותכבה, תן לזה להתקרר קצת.

    זהו יש לך חמאה שכל מיליגרם בה ירוק.

    במידה ואתה רוצה לעשות מנות אישיות, תשיג תבנית סיליקון להכנת שוקלדים\מיני מאפינס, בכל שקע תשים בין רבע גרם לחצי, תכסה בשמן קוקוס, ותחזור על אותם השלבים של האפייה שצינתי למעלה.
     

אהבת? שתף את העמוד עם חבריך!