1. שלום אורח, אם זהו ביקורך הראשון בפורום, עליך להירשם בכדי לכתוב הודעות ולהגיב.
    הסר התראה
  2. מומלץ לשלב סרטונים רלוונטיים מיוטיוב בהודעות, מה שיגרום להטמעת הדיון שלכם במערכת המלצות הוידאו במגזין
    הסר התראה
  3. פורום קנאביס מיועד לכל דוברי העברית בעולם, למטופלי קנאביס רפואי ברישיון ולאלו המעוניינים במידע תיאורטי וידע כללי
    הסר התראה

בנוגע לגידול פטריות...

הנושא בפורום 'פסיכדליה למתחילים' פורסם ע"י Sid, ‏29/7/16.

  1. Sid

    Sid חבר חדש

    הצטרף:
    ‏10/4/16
    הודעות:
    61
    לייקים:
    3
    ראיתי שמלא מרתיחים את מצע הגידול רק בסיר לחץ השאלה שלי זה אם זה חייב בסיר לחץ או שאפשר גם בלי למה אין באפשרותי כל כך להשיג סיר לחץ
     
  2. Sergeant Whiskers

    Sergeant Whiskers קנאביסט

    הצטרף:
    ‏17/12/14
    הודעות:
    103
    לייקים:
    11
    שאלה הרבה יותר מדי כללית, באיזה TEK אתה משתמש? אתה משתמש במדריך הישן שנמצא כאן באתר? אם כן אז תוותר עליו ותעבור למדריך הזה

    בטכניקה הזאת שבה מצע הגידול הוא קמח אורז מלא וורמיקולייט אתה יכול להשתמש גם בסיר רגיל עם מכסה, רק תכפיל באחד וחצי את משך הבישול.

    בטכניקות אחרות שבהן המצע הוא זרעים\דגנים שלמים חייבים להשתמש בסיר לחץ
     
  3. BlackGhost

    BlackGhost קנאביסט על

    הצטרף:
    ‏8/1/15
    הודעות:
    1,118
    לייקים:
    188
    אני חושב שגם בסיר רגיל וסגור זה יהיה בסדר. הרעיון זה לבצע עיקור בחום ואדים.
     
  4. Sergeant Whiskers

    Sergeant Whiskers קנאביסט

    הצטרף:
    ‏17/12/14
    הודעות:
    103
    לייקים:
    11
    תלוי במצע, תראה מה אני הגבתי לו, הרעיון זה עיקור בחום האדים רק עוזרים לחלק את החום אם נכנסים לך אדים למצע הוא נהרס, ויש טמפרטורות שניתן להגיע אליהן רק בלחץ גבוה
     
  5. אגרונום

    אגרונום אחד שיודע

    הצטרף:
    ‏10/9/13
    הודעות:
    11,853
    לייקים:
    1,371
    נכון חלקית. משתמשים בסיר לחץ (אוטוקלאב) לעיקור מכיוון שאפשר להגיע איתו לטמפרטורות גבוהות יותר (121 צלסיוס) מבלי לשרוף את המצע.
    ככה ששימוש בסיר רגיל לא יעשה את העבודה.
     
  6. Sergeant Whiskers

    Sergeant Whiskers קנאביסט

    הצטרף:
    ‏17/12/14
    הודעות:
    103
    לייקים:
    11
    חחחח יפה לי, הקדמתי את אגרונום בלתקן מישהו
    ואגרונום תראה מה כתבתי, לא כל מצעי הגידול חייבים טמפרטורה כל כך גבוהה חלק יסתדרו בנמוכה יותר אבל לאורך יותר זמן
     
  7. Sid

    Sid חבר חדש

    הצטרף:
    ‏10/4/16
    הודעות:
    61
    לייקים:
    3
    רגע אז מסקנה אם אני משתמש בסיר גריל כמה זמן להרתיח?
     
  8. Sergeant Whiskers

    Sergeant Whiskers קנאביסט

    הצטרף:
    ‏17/12/14
    הודעות:
    103
    לייקים:
    11
    תלוי באיזה מצע גידול אתה משתמש, אם אתה משתמש במצע גידול שדיברתי עליו שעשוי מקמח אורז עם ורמיקולייט אז תעקר במשך שעה וחצי (תמדוד את הזמן מרגע שהמים רתחו) , אם אתה משתמש במצע גידול מבוסס דגנים שלמים\זרעים אתה חייב סיר לחץ
     
  9. Sergeant Whiskers

    Sergeant Whiskers קנאביסט

    הצטרף:
    ‏17/12/14
    הודעות:
    103
    לייקים:
    11
    אה ומה זה הסיר גריל הזה?, מתמונות בגוגל זה נראה כאילו החימום שלו מגיע מלמעלה וזה לא טוב, כל הרעיון שהמים ירתחו והם מה שיעביר את החום אחרת זה ינפץ את הזכוכיות, תשתמש בסיר רגיל עם מכסה שנצמד כמו שצריך
     
  10. Sid

    Sid חבר חדש

    הצטרף:
    ‏10/4/16
    הודעות:
    61
    לייקים:
    3
    אגב במצע עם הקמח אורז מלא צריך לשים את זה על איזה להבה?
     
  11. Sergeant Whiskers

    Sergeant Whiskers קנאביסט

    הצטרף:
    ‏17/12/14
    הודעות:
    103
    לייקים:
    11
    בהתאם לגודל הסיר שלך, כעיקרון צריך שזה ירתח כל הזמן
    נשמע לי הגיוני לשים על הלהבה הכי גדולה עד שזה יירתח ואז להנמיך
     

אהבת? שתף את העמוד עם חבריך!