1. שלום אורח, אם זהו ביקורך הראשון בפורום, עליך להירשם בכדי לכתוב הודעות ולהגיב.
    הסר התראה
  2. מומלץ לשלב סרטונים רלוונטיים מיוטיוב בהודעות, מה שיגרום להטמעת הדיון שלכם במערכת המלצות הוידאו במגזין
    הסר התראה
  3. פורום קנאביס מיועד לכל דוברי העברית בעולם, למטופלי קנאביס רפואי ברישיון ולאלו המעוניינים במידע תיאורטי וידע כללי
    הסר התראה

בקשה| סמים טבעיים וחוקיים בישראל שאתם ממליצים

הנושא בפורום 'פסיכדליה למתחילים' פורסם ע"י LuttiTutti, ‏7/10/14.

  1. LuttiTutti

    LuttiTutti חבר חדש

    הצטרף:
    ‏19/9/14
    הודעות:
    7
    לייקים:
    0
    על איזה סמים טבעיים וחוקיים בישראל אתם ממליצים ביותר?
    תודה :)
     
  2. אגרונום

    אגרונום אחד שיודע

    הצטרף:
    ‏10/9/13
    הודעות:
    11,853
    לייקים:
    1,359
    קפאין.

    הולך טוב עם קפה.
     
  3. mrkush

    mrkush קנאביסט

    הצטרף:
    ‏11/6/13
    הודעות:
    269
    לייקים:
    3
    סבא פדרו מופיע הרבה טבעי הבעיה שלהכין אותו זה באסה
     
  4. woogs

    woogs קנאביסט

    הצטרף:
    ‏19/6/13
    הודעות:
    4,611
    לייקים:
    21
    תלוי מה אתה רוצה לקבל ..
     
  5. ganjaboll

    ganjaboll קנאביסט

    הצטרף:
    ‏8/8/13
    הודעות:
    889
    לייקים:
    67
    וואלה כן אם אתה יודע להכין מסקלין אתה יכול לבשל אותו מקקטוסים שאתה יכול לקטוף בטבע בארץ..
     
  6. woogs

    woogs קנאביסט

    הצטרף:
    ‏19/6/13
    הודעות:
    4,611
    לייקים:
    21
    גאנג'ה אני מניח שאתה מדבר על סאן פדרו נכון ?
    יש לך מושג איך עושים את זה ?
     
  7. ptyahoo

    ptyahoo קנאביסט

    הצטרף:
    ‏21/2/14
    הודעות:
    188
    לייקים:
    31
    זה תהליך.. צריך להסתכל על מישהו מנוסה מפיק כדי ללמוד.
    איכות ייצור יכולה מאוד לשנות את הטריפ, במיוחד בבטן.
     
  8. mrkush

    mrkush קנאביסט

    הצטרף:
    ‏11/6/13
    הודעות:
    269
    לייקים:
    3
    הכתב שלי למד במקרה בחודשיים באחרונעם לזהות ולהכין והוא ממליץ לא להסתמך על האינטרנט אלא לחפש מישהו שיודע כי לי לפחות לקח זמן להבין את החיתוך
     
    #8 mrkush, ‏15/10/14
    נערך לאחרונה ב: ‏15/10/14
  9. BigBud

    BigBud חבר חדש

    הצטרף:
    ‏12/6/13
    הודעות:
    85
    לייקים:
    1
    במשך הרבה שנים השתמשתי בארץ בקקטוסי San Pedero. הם גדלים בכל רחבי הארץ, אני אישית מצאתי אותם בעיקר באיזור החוף. כמה עצות מאוד חשובות:
    1. יש *המון* קקטוסים שנראים מאוד מאוד דומה לסאן פדרו, והם בכלל לא סאן פדרו. אני לא יכול לספור כמה פעמים יצא לי לאכול את הגועל נפש הזה ולגלות שזה היה סתם קקטוס. חשוב מאוד להסתכל על הרבה מאוד תמונות באינטרנט ולהשוות! עם הניסיון שיש לי היום, אני כבר לא יכול ליפול בפח הזה...

    2. חשוב מאוד לדעת איך להכין את הקקטוס - קודם כל, החלק שאתה מעוניין בו הוא הקליפה הירוקה, ולא כל הבפנים של הקקטוס. בעצם אנחנו מעוניניים רק בבערך 5% מהקקטוס, כל השאר הולך לפח. צריך קודם כל להסיר את העטיפה החיצונית דמויית הפלסטיק של הקקטוס, ולאחר מכן לחתוך את הקליפה הירוקה שבה אנחנו מעוניינים. יש הרבה שיטות לעשות את זה, אתה מוזמן לקרוא באינטרנט. אחרי שהסרנו את הקליפה, אפשר לבשל אותה או לאכול כמו שהיא, גם על זה לא חסר מידע באינטרנט. אני מזהיר מראש - זה הולך להיות הדבר הכי מגעיל שטעמת בכל החיים שלך, ואתה ככל הנראה הולך להקיא חלק מזה, אבל החוויה עצמה של מסקאלין היא מדהימה!

    בהצלחה.
     

אהבת? שתף את העמוד עם חבריך!