1. שלום אורח, אם זהו ביקורך הראשון בפורום, עליך להירשם בכדי לכתוב הודעות ולהגיב.
    הסר התראה
  2. מומלץ לשלב סרטונים רלוונטיים מיוטיוב בהודעות, מה שיגרום להטמעת הדיון שלכם במערכת המלצות הוידאו במגזין
    הסר התראה
  3. פורום קנאביס מיועד לכל דוברי העברית בעולם, למטופלי קנאביס רפואי ברישיון ולאלו המעוניינים במידע תיאורטי וידע כללי
    הסר התראה

בראוניז חשיש

הנושא בפורום 'מדברים קנאביס' פורסם ע"י roxy7, ‏5/5/16.

  1. roxy7

    roxy7 חבר חדש

    הצטרף:
    ‏21/12/15
    הודעות:
    8
    לייקים:
    0
    היי רציתי לדעת איך מכינים בראוניז חשיש? הבנתי שצריך לפורר אותו לאבקה ולחמם עם החמאה, אבל למשך כמה זמן? ומה הכמות הדרושה? אשמח לפרטים.
     
  2. What_ever

    What_ever קנאביסט

    הצטרף:
    ‏15/12/15
    הודעות:
    625
    לייקים:
    233
    אפשר לשים מעט חשיש בתערובת הבראוניז(3 גרם ככה?)
    או להמיס אותו עם חמאה/שמן קוקוס ואז לשים את החמאה עצמה בתערובת
     
  3. nimrodg

    nimrodg קנאביסט

    הצטרף:
    ‏16/9/13
    הודעות:
    734
    לייקים:
    107
  4. roxy7

    roxy7 חבר חדש

    הצטרף:
    ‏21/12/15
    הודעות:
    8
    לייקים:
    0
    קראתי את המתכון והוא באמת נראה מוצלח ומובן רק לא הבנתי כמה חמאה צריך? חמאה שלמה?

    ועוד שאלה קטנה, אם הפכתי את החמאה לחמאת חשיש\קנאביס בעצם זה אומר שאני יכול לשים את החמאה הזאת לכל עוגה? גם עוגה שלא צריך בה אפיה? כי הרי החשיש כבר התחמם בחמאה אז הוא עבר את תהליך החימום שהוא צריך.
     
  5. nimrodg

    nimrodg קנאביסט

    הצטרף:
    ‏16/9/13
    הודעות:
    734
    לייקים:
    107
    לקח לי הרבה זמן להבין את המונח הבא: sticks. זה מופיע כחלק מהדברים שצריך, הכמות היא לפי העטיפה של החמאה, אתה אמור לראות לפי התמונה
    [​IMG]

    עכשיו חתיכה אחת היא בעצם 50 גרם (קיים גם במשקל 100 גרם ושם כל חתיכה זה 25 גרם).
    בעיקרון אפשר להשים את החמאה על כל דבר גם על במבה, או סתם פרוסת לחם.
     
    vvasili אוהב/ת את זה.
  6. roxy7

    roxy7 חבר חדש

    הצטרף:
    ‏21/12/15
    הודעות:
    8
    לייקים:
    0
    כלומר stick כביכול זה 50 גרם כן? כתוב שם שלstick אחד צריך 2-3 גרם חשיש כלומר אם אני רוצה 150 גרם של חמאה זה אומר 9 גרם חשיש?
     
  7. nimrodg

    nimrodg קנאביסט

    הצטרף:
    ‏16/9/13
    הודעות:
    734
    לייקים:
    107
    תלוי בחוזק החשיש ומידת ההיי שאתה רוצה. אם יש לך מקור קבוע של חשיש, אז לשחק עם הפרמטרים יהיה יותר קל מאשר לא לדעת מה אתה מקבל בכל קנייה אצל מקור מלוכלך. אין לי כל כך ניסיון עם המתכון, אז לגבי יחס חמאה\חשיש, אני לא המקור. תתחיל עם כמויות קטנות ותעלה משם.
     
  8. Fonzee

    Fonzee קנאביסט על

    הצטרף:
    ‏11/5/16
    הודעות:
    841
    לייקים:
    426

אהבת? שתף את העמוד עם חבריך!