1. שלום אורח, אם זהו ביקורך הראשון בפורום, עליך להירשם בכדי לכתוב הודעות ולהגיב.
    הסר התראה
  2. מומלץ לשלב סרטונים רלוונטיים מיוטיוב בהודעות, מה שיגרום להטמעת הדיון שלכם במערכת המלצות הוידאו במגזין
    הסר התראה
  3. פורום קנאביס מיועד לכל דוברי העברית בעולם, למטופלי קנאביס רפואי ברישיון ולאלו המעוניינים במידע תיאורטי וידע כללי
    הסר התראה

גידול ראשון בקוקו

הנושא בפורום 'גידול למתחילים' פורסם ע"י GanjaFarmer, ‏4/3/15.

1. GanjaFarmer

GanjaFarmer קנאביסט

לייקים:
    13
    אז ככה אני הולך לגדל פעם ראשונה בקוק/פרלייט בפעם הראשונה ויש לי כמה שאלות: אני חייב לבדוק ph ? יש לי דשן של ביו ביז try pack שזהbio grow,bio bloom, top max זה מספיק או שאני צריך משהו יותר רציני?

2. אגרונום

אגרונום אחד שיודע

לייקים:
    1,371
    למה אתה רוצה לגדל בקוקוס?
    אתה לא יודע לבדוק חומציות ויש לך דשנים לא מתאימים.

אני מציע שתגדל באדמה. יותר פשוט ופחות דאגות.

3. GanjaFarmer

GanjaFarmer קנאביסט

לייקים:
    13
    אני רוצה לגדל בקוקוס כי יש לי 50 ליטר של זה יותר נכון תערובת של קוקוס ופרלייט של הידרו שופ וממה שאני זוכר היא יותר אוורירית לגבי הph רק רציתי לדעת בוודאות ודרך אגב מישהו פו משתמש בדשנים של heshi ויכול להגיד לי איך הם???

4. slick

slick חבר חדש

לייקים:
    1
    יש לי שאלה אליך.
    האדמה הזאת מהיידרו שופ היא כבר איכשהו עם תוספים כך שהחומציות כבר מאוזנת?

5. GanjaFarmer

GanjaFarmer קנאביסט

לייקים:
    13
    אין לי מוסג ואין לי מד ph ככה שאני לא יכול לבדוק

6. Sensimilla

Sensimilla קנאביסט

לייקים:
    43
    הדשנים של ביו ביז לא יתאימו לך לקוקוס, אם אתה לא מתכנן איזה משהו מפואר עם הרבה צמחות, תשקיע בשק אדמה ותוסיף עליו 30% קומפוסט ואיזה 15% ורמיקומפוסט, זה יעזור לתת לצמח מה שאין בדשנים האלה ביו ביז או הסי.. תעקוב אחרי הטבלה של ביו ביז ותיתן רק חצי מהכמויות שרשומות בטבלה על כל מקרה ביו גרו 1מיליליטר לאורך כל הגדילה להתחיל מ 0.3 אחרי שבועיים ולעלות בהדרגה, בפריחה תיישם את הבלום מ-1 מיליליטר עד ל5 מילי לליטר בפריחה מאוחרת, הטופ מקס סתם מביא חרקים... אם כבר תשקיע בתוסף פי קי לשלב הפריחה המאוחרת בלומבסטיק או איזה פי קי אחר קאנה, אטמי.

7. Sensimilla

Sensimilla קנאביסט

לייקים:
    43
    שום חומציות לא מאוזנת בקוקוס שנרכש מהידרושופ, ובנוסף לזאת אם כבר פתחת את העניין הזה רצוי מאוד להריץ טונה מים דרך השק קוקו-פרלייט ליפני ששותלים בו. עד שהאיסי בנקז יוצא כמו שנכנס..

אהבת? שתף את העמוד עם חבריך!