1. שלום אורח, אם זהו ביקורך הראשון בפורום, עליך להירשם בכדי לכתוב הודעות ולהגיב.
    הסר התראה
  2. מומלץ לשלב סרטונים רלוונטיים מיוטיוב בהודעות, מה שיגרום להטמעת הדיון שלכם במערכת המלצות הוידאו במגזין
    הסר התראה
  3. פורום קנאביס מיועד לכל דוברי העברית בעולם, למטופלי קנאביס רפואי ברישיון ולאלו המעוניינים במידע תיאורטי וידע כללי
    הסר התראה

גמילה מסיגריות

הנושא בפורום 'פסיכדליה למתחילים' פורסם ע"י buddy, ‏9/2/15.

1. buddy

buddy קנאביסט

לייקים:
    24
    פעם הייתי מעשן מכור לניקוטין, מודה :\ היום (בתקופה של עכשיו) הבנתי שזה רעל ורק מזיק לגוף למרות שידעתי זאת קודם -הידיעה לא הייתה חזקה מהרצון והדחף.
    היום אני יותר אחראי על עצמי, על בריאותי ועל מה שאני מכניס לתוכי וכל זאת הודות לאסיד 3> לצערי גם אני רוצה להפסיק לאכול בשר וכל מה שפוגע בבעלי חיים בגלל זה, כלומר להפוך לטבעוני אבל אני מכיר את עצמי כאחד שאוהב בשר ומצד שני *חפירות של טבעונים*, מה אומרים טבעונות זו החירות או צדק חמלה אנטריקות? :rolleyes:

2. JustAQuestion

JustAQuestion חבר חדש

לייקים:
    0
    היי,
    אני הגעתי למסקנה שלאכול בשר זה בסדר כל עוד תנאי הגידול והשחיטה היו הומניים (מוות מהיר, לא חיים אחד בתוך התחת של השני שנתיים).
    לכן יש לי יותר בעיה עם עוף מאשר בשר בקר.

3. gilkant

gilkant קנאביסט

לייקים:
    28
    אני הייתי ממליץ לאט לאט.
    למשל תחליט שלא אוכל רק בקר.
    אני למשל לא אוכל בשר, אבל כן חלב וביצים.
    כל אחד מותח את הגבול במקום אחר, אבל עדיף למשל לא לאכול בקר וכן עוף, מאשר גם בקר וגם עוף.
    או קודם הסיגריות.
    יהיה קשה הכל ביחד וזה יכול ליאש.
    אגב איבוגה עוזר בהתמכרויות. אפשר לנסות בכמויות קטנות, של גרם - שניים, ולראות אם עוזר. לאו דווקא כמויות מטורפות.
    לי כמויות כאלה עוזרות בהתמכרויות שלי.

#3 gilkant, ‏10/2/15
    נערך לאחרונה ב: ‏10/2/15

אהבת? שתף את העמוד עם חבריך!