1. שלום אורח, אם זהו ביקורך הראשון בפורום, עליך להירשם בכדי לכתוב הודעות ולהגיב.
    הסר התראה
  2. מומלץ לשלב סרטונים רלוונטיים מיוטיוב בהודעות, מה שיגרום להטמעת הדיון שלכם במערכת המלצות הוידאו במגזין
    הסר התראה
  3. פורום קנאביס מיועד לכל דוברי העברית בעולם, למטופלי קנאביס רפואי ברישיון ולאלו המעוניינים במידע תיאורטי וידע כללי
    הסר התראה

הזוי אבל טעים

הנושא בפורום 'מדברים קנאביס' פורסם ע"י OutlawFarmer, ‏28/5/14.

  1. OutlawFarmer

    OutlawFarmer חבר חדש

    הצטרף:
    ‏10/2/14
    הודעות:
    392
    לייקים:
    4
    אז אני וחבר עלינו על משהו חדש לאכול בזמן המאנציז
    לקחנו לחם, טיפטפנו עליו קצת הרבה שמן זית, על השמן זית שמנו מ-ל-א זעתר עם קצת שומשום וטיפה תבלינים אחרים לפי הטעם
    שמנו עוד לחם לסגור את העניין והכנסנו לטוסטר
    אחרי שאכלנו בערך 6 כאלה כל אחד החלטנו שזה לא מספיק...
    אז ניגבנו חומוס עם סחוג(פפריקה וכ'ו) עם הטוסטים האלה.

    ומילה שאחד הדברים, אכלתי את זה גם סאחי וזה טעים מאוד, ממליץ בחום.

    אם המוח שלי עבר התקף ואני לא מדבר בהיגיון אז תסלחו לי כי בשבוע וחצי האחרון עישנתי מלא ואני רק קצת יותר מיום אחד בהפסקה
     
  2. ganjaboll

    ganjaboll קנאביסט

    הצטרף:
    ‏8/8/13
    הודעות:
    889
    לייקים:
    67
    תנסה לעשות את זה עם פיתה או ג'אבטה ;)
     
  3. woogs

    woogs קנאביסט

    הצטרף:
    ‏19/6/13
    הודעות:
    4,611
    לייקים:
    20
    היה לי חבר ארגנטינאי כשהייתי בבית ספר יסודי,
    כל פעם שהייתי בא אליו הביתה אמא שלו הייתה מכינה את הפיתות הנהדרות האלה,
    היא לקחה רק את הקצוות שלהן ככה שתקבל מין חצי עיגול קטן כזה,
    היא הייתה שמה עליהם שמן זית וזעתר ושמה בתנור עד שהם נהיות ממש ממש יבשות וזה היה פשוט מדהים
     

אהבת? שתף את העמוד עם חבריך!