1. שלום אורח, אם זהו ביקורך הראשון בפורום, עליך להירשם בכדי לכתוב הודעות ולהגיב.
    הסר התראה
  2. מומלץ לשלב סרטונים רלוונטיים מיוטיוב בהודעות, מה שיגרום להטמעת הדיון שלכם במערכת המלצות הוידאו במגזין
    הסר התראה
  3. פורום קנאביס מיועד לכל דוברי העברית בעולם, למטופלי קנאביס רפואי ברישיון ולאלו המעוניינים במידע תיאורטי וידע כללי
    הסר התראה

הזמנת ופורייזר באליאקספרס?

הנושא בפורום 'מדברים קנאביס' פורסם ע"י Hizky434, ‏14/12/15.

1. Hizky434

Hizky434 קנאביסט

לייקים:
    121
    אני מאד מעוניין להתנסות בופורייזר "כמו שצריך", אחרי שהתנסיתי בופורייזר נורה תוצרת בית ואף הגדלתי לעשות וייצרתי ופורייזר חשמלי מעץ ומצת של רכב (יש מדריך שלי באתר חחח).
    הבעיה - המחירים בארץ גבוהים מאד...
    ראיתי שב אליאקספרס אפשר להזמין חיקוי סיני של הדגם הפופולרי EGO junior של Atmos ב8-11$. אני לא בטוח שאני כותב נכון את שם הדגם אבל מניח שתדעו על מה אני מדבר. בדיוק כזה רציתי כבר שנתיים, אבל בגלל שאין לי נסיון עם ופורייזר אמיתי מבאס אותי הרעיון של להשקיע מאות שקלים במשהו שאולי אני לא אוהב בסוף.
    האם מישהו פה התנסה בהזמנת חיקויים סיניים מסוג זה לופורייזרים? מה דעתכם? קראתי כל מיני אזהרות על שימוש במתכות ירודות בחיקויים הסיניים שיגרמו לשאיפת אדים רעילים... יש דברים בגו? כי מחברים שהזמינו חיקויים סיניים לסיגריות אלקטרוניות שמעתי שעובדים בדיוק כמו הדגמים המקוריים שעולים הון בארץ

2. NightHawk

NightHawk קנאביסט

לייקים:
    24
    בתור אחד שגם מתחיל להתעניין בתחום של הוופוריזרים לא הייתי מאמר על חיקוי סיני מאחר ומדובר במוצר שאמור להיות דיי מדוייק מבחינת הטמפרטורה וכמו כן גם עשוי מחומרים איכותיים שלא יפגעו בעקבות זה.

אתה יכול להשיג היום וופורייזרים איכותים כגון ה G Pro בסביבות ה 70$ ולהזמין מחו"ל מאחר ומדובר במוצר לא כבד\גדול אשר זול לשילוח.

אהבת? שתף את העמוד עם חבריך!