1. שלום אורח, אם זהו ביקורך הראשון בפורום, עליך להירשם בכדי לכתוב הודעות ולהגיב.
    הסר התראה
  2. מומלץ לשלב סרטונים רלוונטיים מיוטיוב בהודעות, מה שיגרום להטמעת הדיון שלכם במערכת המלצות הוידאו במגזין
    הסר התראה
  3. פורום קנאביס מיועד לכל דוברי העברית בעולם, למטופלי קנאביס רפואי ברישיון ולאלו המעוניינים במידע תיאורטי וידע כללי
    הסר התראה

הכנת חשיש מהעלים שנשארו

הנושא בפורום 'גידול למתחילים' פורסם ע"י roma, ‏26/9/17.

  1. roma

    roma חבר חדש

    הצטרף:
    ‏16/7/17
    הודעות:
    12
    לייקים:
    3
    חברים שאלה, יש לי 5 עציצים בגידול.. כל אחד מהם הולך לקציר בזמן אחר ואני מעוניין להכין חשיש ממה שנשאר.
    השאלה שלי היא אם אני יכול לשמור את העלים שגזמתי עד לעציץ האחרון ורק אז להכין עם כל העלים ? כי אני מאמין שעד הקציר האחרון יקח לי לפחות 3 שבועות מהיום.. השאלה אם זה אפשרי לשמור את העלים במשך כל הזמן הזה כי הם מתייבשים ואני לא יודע אם אוכל להשתמש בהם אחר כך..
     
  2. Dash1

    Dash1 חבר חדש

    הצטרף:
    ‏28/8/17
    הודעות:
    47
    לייקים:
    1
    שמור את העלים במקפיא
     
  3. lazy me

    lazy me חבר חדש

    הצטרף:
    ‏31/3/17
    הודעות:
    14
    לייקים:
    13
    בעיקרון יש שני דרכים לשימוש בעלים: הראשון נקרא "fresh frozen", שזה בעצם להקפיא את הגזם מיד אחרי הקציר (כאילו, ממש מיד. לסיים קציר ולזרוק ישר למקפיא), ולהכין ממנו חשיש כשמתחשק לך. השיטה השניה היא "dry trim", שזה פשוט לייבש את העלים במשך יומיים שלושה ואז להקפיא.

    השיטה הראשונה תשמר יותר את הטעמים והריחות של הצמח, אבל מצד שני הסיכוי לעובש גדל. השניה עלולה להניב פחות "יבול", אבל "בטוחה" יותר. כל אחד וההעדפות שלו.

    לגבי הזמן... יצא לי לשמור עלים במקפיא יותר מחצי שנה. החשיש שיצא היה מהמעולים שטעמתי, אבל זה קשור לזן לדעתי, ולא לזמן שהעלים היו במקפיא.

    בכל אופן, חשיש ביתי, שעשוי כראוי – הוא מעדן אמיתי. בתאבון.
     
    ChaoExplo אוהב/ת את זה.

אהבת? שתף את העמוד עם חבריך!