1. שלום אורח, אם זהו ביקורך הראשון בפורום, עליך להירשם בכדי לכתוב הודעות ולהגיב.
    הסר התראה
  2. מומלץ לשלב סרטונים רלוונטיים מיוטיוב בהודעות, מה שיגרום להטמעת הדיון שלכם במערכת המלצות הוידאו במגזין
    הסר התראה
  3. פורום קנאביס מיועד לכל דוברי העברית בעולם, למטופלי קנאביס רפואי ברישיון ולאלו המעוניינים במידע תיאורטי וידע כללי
    הסר התראה

חמאת קנאביס משאריות הגזם

הנושא בפורום 'מדברים קנאביס' פורסם ע"י Hizky434, ‏23/1/16.

  1. Hizky434

    Hizky434 קנאביסט

    הצטרף:
    ‏16/5/14
    הודעות:
    448
    לייקים:
    113
    ראשית רציתי לומר שחיפשתי את תת הפורום המתאים לשאלה הזו ופתאום שמתי לב שחסר באתר תת פורום בישול בקנאביס... לדעתי חבל וכדאי לשקול להוסיף.
    אני מגדל צמח בשיטת SCROG שבדיוק נכנס לשלב הפריחה, והיום גזמתי לו את העלים והענפים שלא מגיעים לרשת, כך שיש לי שקית סופר מלאה בעלים. כיוון שאין לי כיוון כבר תקופה, ויש לי קצת חמאה במקרר, חשבתי לנסות למצות מהם קצת חמאת קנאביס. ויש לי לגבי זה 2 שאלות:
    1. האם לשימוש בקנאביס בבישול יש צורך בייבוש של התפרחת/עלים קודם? כיוון שהחומר עובר חימום אז הTHCA אמור לעבור המרה לTHC ממה שאני מבין, השאלה אם לייבוש יש משמעות בבישול בקנאביס.
    2. מדובר בעלים של שלב הצמיחה. קראתי שיש כאלו שהכינו חמאת קנאביס מוצלחת משאריות עלים בסיום הפריחה בשלב הקטיף, השאלה אם מהעלים של הצמיחה יש סיכוי למצות חומר פעיל כלשהו? כיוון שכרגע אין לי כלום לא אכפת לי אם ייצא לא מיטבי, השאלה אם זה לא השקעת זמן לגמרי לחינם, ואז אשנה כיוון לסחוט מהם קצת מיץ קנאביס, לפחות שנרוויח קצת בריאות
     
  2. אגרונום

    אגרונום אחד שיודע

    הצטרף:
    ‏10/9/13
    הודעות:
    11,853
    לייקים:
    1,358
    אני לא חושב שיצא מהם משהו.
     
  3. Hizky434

    Hizky434 קנאביסט

    הצטרף:
    ‏16/5/14
    הודעות:
    448
    לייקים:
    113
    גם אני לא אופטימי אבל היי מה אכפת לי לנסות?
    טוב לא הייתה לי סובלנות לבשל 3 שעות אז הלכתי על מתכון של חלב קנאביס. השתמשתי בעלים הטריים, קצצתי אותם טוב טוב ובישלתי קצת יותר מחצי שעה עם קצת חמאה על אש קטנה עד שהחלב נהיה ירוק.
    שתיתי לפני רבע שעה כוס "נס על חלב קנאביס", נראה בהמשך הערב אם יעשה משהו... בינתיים אני מרגיש טיפ טיפה מסטול אבל יש מצב שזה wishfull thinking... ☺מקסימום אימון לקראת הכנת חמאת קנאביס עם חלק מהקציר כשיגיע זמן הקטיף עוד חודשיים, זה משהו שכבר הרבה זמן רציתי לנסות.
     
  4. flox

    flox קנאביסט על

    הצטרף:
    ‏19/6/14
    הודעות:
    1,687
    לייקים:
    221
    הכמות THC שיש בעלים זניחה
    לא שווה את המאמץ..
     
  5. Hizky434

    Hizky434 קנאביסט

    הצטרף:
    ‏16/5/14
    הודעות:
    448
    לייקים:
    113
    טוב עברה שעה, למרבה ההפתעה (גם שלי, מודה) יש השפעה, לא מפוצצת אבל בהחלט מורגשת... מצד שני קחו בחשבון שלא עישנתי איזה שבועיים וששתיתי כמעט כוס שלמה של חלב ירוק, לא איזה שלוק קטן בקפה.
    בכל אופן ניצול נחמד לגזם של החלק שמתחת לרשת בתחילת הפריחה בSCROG, בעיקר כשאין מה לעשן. מניח שעם העלים של הקטיף בתוספת כמה פרחים ייצאו אחלה חמאה או חלב קנאביס.
    מה דעתכם לגבי שאלת השימוש בחומר טרי ללא ייבוש לבישול קנאביס? ההגיון שלי בבישול בכללי זה שטרי תמיד עדיף על יבש משיקולי טעם, ומבחינה כימית פסיכואקטיבית אני מבין שלא אמור להיות חיסרון בבישול קנאביס טרי מבלי לייבש אותו, נכון? קראתי שדווקא בייבוש חלק מהקנבואידים הולכים לאיבוד בגלל החשיפה לאוויר וללחות...
     
  6. Hizky434

    Hizky434 קנאביסט

    הצטרף:
    ‏16/5/14
    הודעות:
    448
    לייקים:
    113
    ואגב, אני באמת חושב שכדאי לחשוב על תת פורום בישול קנאביס
     

אהבת? שתף את העמוד עם חבריך!