1. שלום אורח, אם זהו ביקורך הראשון בפורום, עליך להירשם בכדי לכתוב הודעות ולהגיב.
    הסר התראה
  2. מומלץ לשלב סרטונים רלוונטיים מיוטיוב בהודעות, מה שיגרום להטמעת הדיון שלכם במערכת המלצות הוידאו במגזין
    הסר התראה
  3. פורום קנאביס מיועד לכל דוברי העברית בעולם, למטופלי קנאביס רפואי ברישיון ולאלו המעוניינים במידע תיאורטי וידע כללי
    הסר התראה

חמאת קנאביס משמן קוקוס

הנושא בפורום 'מטבח 420' פורסם ע"י What_ever, ‏17/12/16.

  1. What_ever

    What_ever קנאביסט

    הצטרף:
    ‏15/12/15
    הודעות:
    625
    לייקים:
    233
    היי :)
    אשמח לעזרה איך מכינים חמאת קנאביס משמן קוקוס
    אם יש למישהו מדריך או הוראות שהוא ניסה אני אשמח!
    -לא מעוניינת להשתמש בחמאה חלבית. -
     
  2. ג'איה

    ג'איה חבר חדש

    הצטרף:
    ‏21/11/16
    הודעות:
    8
    לייקים:
    0
    חלב זה לעגלים :)
    אני פעם הכנתי עם מיצוי של ריק סימפסון אבל זה רק כי היה בשפע, את יכולה גם פשוט לטחון וויד ולבשל עם השמן על אש נמוכה ממש למשך 20 דקות ואחכ לסנן, או פשוט לטחון וויד ולשים בצנצנת עם שמן קוקוס ולכסות עם תחבושת עם בד נושם כזה ולהשאיר ככה ללילה או שניים ואחכ לסנן. עדיף לא לשמור בשמש, ניסיתי את שניהם וזה עובד מצוין.
    בהצלחה :)
     
  3. מיכאל_רומיאו

    מיכאל_רומיאו חבר חדש

    הצטרף:
    ‏4/10/16
    הודעות:
    86
    לייקים:
    15
    http://imgur.com/a/KSkA3
    במקרה שלך פשוט להחליף את החמאה בשמן קוקוס ובמקום להשתמש בbubble bag שהוא מציע לסנן דרכו סנני דרך הבד הזה שמכינים איתו גבינות. צריך גם לעשות דיקרבוליזציה (decarboxylation) לפרח או לעלים שאת משתמשת בהם לפני הכנת החמאה, אלה אם את מתכננת לאפות עם זה ואז פשוט באפייה התהליך הזה קורה אז לא צריך לפני.
     
    vvasili אוהב/ת את זה.
  4. What_ever

    What_ever קנאביסט

    הצטרף:
    ‏15/12/15
    הודעות:
    625
    לייקים:
    233
    חלב זה בהחלט לעגלים :)
    אני רוצה להכין בראוניז טבעוני על בסיס שמן קוקוס
    האם הקנאביס צריך להתבשל עם שמן? או שאפשר פשוט לפורר אותו ככה לבלילה ולאפות ?
     
  5. What_ever

    What_ever קנאביסט

    הצטרף:
    ‏15/12/15
    הודעות:
    625
    לייקים:
    233
    אני בהחלט מתכוונת לאפות עם זה, אז פשוט צריך לפורר את הקנאביס לתוך הבלילה(של בראוניז לדוגמה) ופשוט לאפות ככה? בלי כל הדקרבוליזציה(למרות שקרבון זה החיים ;) ) ?
    על איזה חום?
     
  6. בן אדם

    בן אדם קנאביסט

    הצטרף:
    ‏16/1/14
    הודעות:
    485
    לייקים:
    66
    אני מקסס לכלי זכוכית עם מכסה, ומוסיף כמות שמן קוקוס לפי הכמות שאני צריך למתכון אותו אני עושה. כמות הקנאביס היא לפי חלוקה למנות ועוצמת ההשפעה שאני מחפש. למשל 0.30 למנה זה אחלה למשתמש יום יומי, חצי גרם ומעלה זה כבר חזק.

    שעה וחצי בתנור על 110-120 מעלות, מצב אפייה, במגש האמצעי.
     
  7. מיכאל_רומיאו

    מיכאל_רומיאו חבר חדש

    הצטרף:
    ‏4/10/16
    הודעות:
    86
    לייקים:
    15
    לזרוק קנאביס לבלילה לא נראה לי יעבוד חח את צריכה לעשות את המיצוי עם שמן הקוקוס כמו במדריך ששלחתי, ואז את אופה פשוט את המתכון הרגיל שלך רק שהפעם במקום שמן קוקוס רגיל את שמה את השמן קוקוס עם הירוק בפנים. האמת שאין לי ניסיון עם שמן קוקוס אני פשוט ראיתי אנשים במתכונים של חמאת קנאביס למיניהם שאומרים שהם מחליפים את החמאה בשמן קוקוס.
     
  8. ג'איה

    ג'איה חבר חדש

    הצטרף:
    ‏21/11/16
    הודעות:
    8
    לייקים:
    0


    זה סירטון טוב שמצאתי :)
    אם אין לך בד מסנן כמו שהוא משתמש את יכולה פשוט לטחון את הקנאביס ולהוסיף לשמן קוקוס, לבשל כמה שעות בבן מרי (כדי שלא ישרף ויחשף לחום גבוה מדי) ואחר כך לסנן את השמן מהקנאביס ובשמן להשתמש לבלילת הבראוניז
    לפורר לבלילה אף פעם לא ניסיתי ואני לא יודעת כמה זה יעבוד בקטע של החום בתנור, אבל באמת שאין לי מושג.
    אותו הדבר את יכולה לעשות גם בלי החלק של הבישול, פשוט לטחון קנאביס לשמן קוקוס, לכסות עם בד נושם כלשהו (תחבושת זה טוב) ולהשאיר ככה לכמה ימים במקום חשוך ואז לסנן. למרות שעכשיו לא יודעת כמה זה יעבור כי קר והשמן לא נוזלי.
    האופציה הראשונה יותר סבבה לדעתי וזה יוצא מעולה, בהצלחה :)
     
  9. What_ever

    What_ever קנאביסט

    הצטרף:
    ‏15/12/15
    הודעות:
    625
    לייקים:
    233
    תודה רבה, ומה שעה וחצי בתנור, הבראוניז?

    תודה!.

    מעניין מאוד, תודה!.
     
  10. בן אדם

    בן אדם קנאביסט

    הצטרף:
    ‏16/1/14
    הודעות:
    485
    לייקים:
    66
    לא החמאה עצמה. אני קודם עושה לה סוג של "פתיחה" ואחרי זה משלב אותה באיזה מתכון שבא לי. לאחרונה עוגיות שוקולד ציפס.
     
  11. newbudder

    newbudder קנאביסט על

    הצטרף:
    ‏26/3/16
    הודעות:
    931
    לייקים:
    366
    לזרוק קנאביס שעבר דיקרבוקסילציה לבלילה דווקא יעבוד טוב מאוד.

    בעיקרון, כל המיצויים שמבוססים על שמן מכינים באותה השיטה פחות או יותר..
    לקסס פרחים ולאפות ב90 מע' לשעה בערך.
    אחרכך לבשל אותם עם הבסיס השומני כשעה..
     
  12. דודה

    דודה קנאביסט

    הצטרף:
    ‏29/1/15
    הודעות:
    893
    לייקים:
    133
    אני יכול להכין משהו שישפיע חזק כמו באכילה מכמות קטנה של חצי גרם?
     
  13. What_ever

    What_ever קנאביסט

    הצטרף:
    ‏15/12/15
    הודעות:
    625
    לייקים:
    233
    אז הכנתי בראוניז טבעוניים :)
    בישלתי את הקנאביס בשמן קוקוס
    אכלתי לי 5 בראוניז וזה טימטם לי את החיים! :)
    מומלץ!.

    תודה לכם אנשים יפים.
     
  14. גנג'יאל

    גנג'יאל קנאביסט

    הצטרף:
    ‏17/10/13
    הודעות:
    485
    לייקים:
    63
    אפשר את המתכון?
    מה בדיוק עשית וכמה גרם יצא לך לאכול?
     
  15. What_ever

    What_ever קנאביסט

    הצטרף:
    ‏15/12/15
    הודעות:
    625
    לייקים:
    233
    הכנתי בתבנית קטנה בראוניז, כמות של 8 בערך
    שמתי 2.5 גרם בבלילה
    ואת המתכון פשוט חיפשתי בגוגל וחילקתי אותו בחצי(כי עשיתי כמות קטנה).
    בהצלחה
     
  16. דודה

    דודה קנאביסט

    הצטרף:
    ‏29/1/15
    הודעות:
    893
    לייקים:
    133
    עם גיונט של רבע גרם נקי מספק לי השפעה שאני רוצה אז כמה אני צריך באכילה בשביל תחושה דומה? ואפשר קישור למתכון נסיתי להכין דברים מחצי גרם ולא עשה כלום חוץ מקצת להרגיע אותי למרות שעשיתי בדיוק כמו במדריך
     
  17. בן אדם

    בן אדם קנאביסט

    הצטרף:
    ‏16/1/14
    הודעות:
    485
    לייקים:
    66
    אני בכמויות קטנות פשוט שותה את זה. מכין בתנור עם קצת שמן קוקוס, ואז על הגז עם שוקו ודבש. תעשה חצי גרם, ככה תקבל ממש את ההשפעה בלי להרגיש פספוס.
     
  18. אתנול

    אתנול אחד שיודע

    הצטרף:
    ‏25/3/16
    הודעות:
    1,773
    לייקים:
    873
    שמת 2.5 גרם של מה? של שמן קוקוס? של תפרחת? של בשר עגל? לא הבנתי של מה
     
  19. What_ever

    What_ever קנאביסט

    הצטרף:
    ‏15/12/15
    הודעות:
    625
    לייקים:
    233
    2.5 גרם קנאביס
     
  20. vvasili

    vvasili אחד שיודע

    הצטרף:
    ‏21/5/15
    הודעות:
    1,557
    לייקים:
    533
    אני גם מקבל סטלה בערך מהקמות הזאת.(חצי גרם בעישון.)

    לאחרונה בדקתי בידיוק כמה אני צריך כדי להגיע לסטלה כמו של ג'וני טוב.
    אחנתי חמאה מ 50 גרם ל 400 גרם חמאה.
    זה יוצא שבכל 8 גרם חמאה יש לי גרם קנביס.
    התחלתי ב 3 גרם חמאה, הרגשתי ממש כמו שתיארתה פשוט קצת רוגע.
    יומים אחרי אחלתי 6 גרם חמאה עלה לי אחרי 3 שעות הרגשתי סטלה כמו מג'וני חמוד מאוד אבל הסטלה היתה 6 שעות בערך ( הלכתי לישון אז אני לא יודע כמה זה הרזיק לי בידיוק)
    יום למחורת אחלתי 8 גרם חמאה וקיבלתי סטלה טובההה מאוד ( יעני לא משהו פסיכודלי) אבל סטלה די חזקה כמו מג'וינט חזקק מהרגיל. אבל הסטלה אחרת לגמרי הרבה יותר הנתנסיבית .
    אז לדעתי תכין חמאה ותעשה חישוב אתה צריך להגיע ל 200 מיליגרם thc בערך
     
    #20 vvasili, ‏30/1/17
    נערך לאחרונה ב: ‏30/1/17
    דודה אוהב/ת את זה.

אהבת? שתף את העמוד עם חבריך!