1. שלום אורח, אם זהו ביקורך הראשון בפורום, עליך להירשם בכדי לכתוב הודעות ולהגיב.
    הסר התראה
  2. מומלץ לשלב סרטונים רלוונטיים מיוטיוב בהודעות, מה שיגרום להטמעת הדיון שלכם במערכת המלצות הוידאו במגזין
    הסר התראה
  3. פורום קנאביס מיועד לכל דוברי העברית בעולם, למטופלי קנאביס רפואי ברישיון ולאלו המעוניינים במידע תיאורטי וידע כללי
    הסר התראה

טיפים להכנת חשיש

הנושא בפורום 'גידול למתחילים' פורסם ע"י Adiweiss, ‏14/8/14.

  1. Adiweiss

    Adiweiss חבר חדש

    הצטרף:
    ‏1/7/14
    הודעות:
    21
    לייקים:
    0
    היי לכולם, קצרתי היום את הצמח ורוצה לעשות מהעלים חשיש.
    כמה שאלות?
    1.האם אני צריכה לייבש את העלים קודם?
    2.אם אני עושה בשיטת הקופסאות פלסטיק והבד איזה סוג של בד אני צריכה?
    3. בשיטה של נייר הפילטר האם יש משהו אחר שיכול להחליף את נייר הפילטר?
    3. אם למישהו יש שיטה אחרת אשמח לשמוע..
     
  2. Adiv

    Adiv מנהל
    מנהל

    הצטרף:
    ‏5/5/13
    הודעות:
    2,361
    לייקים:
    221
    אהלן :)

    1. הדעה הרווחת גורסת כי מעלים יבשים תתקבל כמות מעט גדולה יותר של חשיש בזמן שמעלים קפואים תתקבל איכות מעט גבוה יותר - אני יכול לספר לך שיצא לי להכין חשיש גם מעלים יבשים וגם מעלים קפואים ושיסלח לי אלוהים אני לא הבחנתי בהדל...

    2. מומלץ שהבד יהיה כמה שיותר דק וצפוף. תקשיבי אני יגיד לך את דעתי - פעם (לפני שנתיים-שלוש) חנויות ההידרו למיניהם מכרו את השקיות הללו בלמעלה מ-400 ש"ח בזמן שבחו"ל הן עולות 15-30 דולר. אבל היום את יכולה להשיג בחנויות סדרה של חמש שקיות (שתביא לך 3-4 דרגות שונות של סינון חשיש) במחיר של 130 שקל, לדעתי זו השקעה שווה, ואלו שקיות שנוח מאוד לעבוד איתן:

    http://www.hydroshop.co.il/rec/267-שקי-מיצוי,-פשוט-לגרוף-את-השמנת-

    3. נייר לפילטר קפה זה מוצר שקל מאוד למצוא (נסי חיפוש בגוגל), בכל מקרה אני חושב שכדאי ללכת על השקיות הייעודיות.

    4. כן, חשיש באמצעות גז בוטאן:

    http://www.xn--4dbcyzi5a.com/2013/06/מדריך-איך-להכין-חשיש-ב-5-דקות/

    אם אין לך כח להנדס את הבקבוק הקטן (אם כי זו פעולה פשוטה ביותר) - את יכולה פשוט לרכוש את האביזר החביב הזה:

    http://www.hydrogrow.co.il/products/167370

    שיהיה בצלחה נשמה :)
     
  3. Adiweiss

    Adiweiss חבר חדש

    הצטרף:
    ‏1/7/14
    הודעות:
    21
    לייקים:
    0
    וואו!! תודה רבה על התשובות המפורטות!
    לא ידעתי שאפשר לקנות את השקיות בארץ, תודה!!
     
  4. woogs

    woogs קנאביסט

    הצטרף:
    ‏19/6/13
    הודעות:
    4,611
    לייקים:
    20
    לדעתי השקיות האלה יקרות בלי שום הצדקה.
    במרוקו הם משתמשים בגביונים ויוצא להם חשיש א'א', וזה מגראס לא הכי איכותי.

    לי הדרך שנראית ונשמעת הכי טובה עד עכשיו זה הכנת שמן בעזרת אלכוהול 96%,
    כדאי לייבש ולהקפיא את הירק לפני ההכנה,
    לשים בבלנדר ביחד עם האלכוהול ככה שהאלכוהול בדיוק יכסה את הירק ולהפעיל על עוצמה מלאה ל-2-3 דקות.
    אחרי זה קחי קנקן או כוס גבוהה מאד (כמו כוס מידה גדולה, למרות שבתכלס זה תלוי בכמה ירק את משתמשת), ותמתחי מסביב לדפנות שלה גרב נקיה (תשטפי אותה במים שלא יהיו שאריות סבון כביסה), גם גרביון יעבוד למרות שבתאוריה גרביון יכניס לך קצת שאריות של ירק לשמן, את שמה אותו ככה שבתוך הקנקן תהיה השארית של הגרב והיא תיתפס מסביב לדפנות שלו, ככה שתוכלי לשפוך את האלכוהול והירק לתוך הגרב.
    תני לכל הנוזל לרדת, ואז את יכולה לעשות את התהליך עוד פעמיים למיצוי מקסימלי (למרות שיש כאלה שאומרים שזה גם מכניס קצת ירק לשמן, אז אולי הפשרה הכי טובה היא פעם אחת נוספת, אין לי ניסיון עם זה אבל מהכנות של דברים אחרים כמו חלב שקדים או שמנים צמחיים אחרים - אני תמיד חוזר על הטבילה במים פעמיים).
    אחרי שהכל יורד בפעם השניה או השלישית תסחטי את הגרב טוב טוב לתוך הקנקנן.

    עכשיו קחי סיר עם מים שבתוכו תוכלי לשים סיר שטוח אחר, או כלי פיירקס שטוח (שטוח בשביל שתוכלי לאסוף את השמן בקלות),
    הסיר עם המים הולך לגז על אש נמוכה, והכלי פיירקס הולך בתוך הסיר עם המים (בתוך הכלי פיירקס בא הנוזל שסחטת שזה בעצם אלכוהול שמכיל את השמנים מהצמח)
    גם על אש נמוכה האלכוהול אמור לבעבע כי הוא מתאדה בטמפ' ממש נמוכות, תערבבי כל הזמן שהשמן לא יגיע לתחתית וישרף או ידבק לסיר, ותוך בערך חצי שעה כל האלכוהול אמור להתאדות.
    אז ישאר לך מין נוזל, לא בדיוק חשיש, גם כי זה שמן כמעט טהור, וגם כי הוא מכיל עדיין 4% מים,
    עקרונית את יכולה להשתמש בזה ככה בתוך האוכל, או לשים את זה יום-יומיים בחוץ בצל מכוסה במגבת ואז המים יתאדו ותקבלי חומר קצת יותר קשה .
     
  5. אגרונום

    אגרונום אחד שיודע

    הצטרף:
    ‏10/9/13
    הודעות:
    11,853
    לייקים:
    1,356
    אני מסכים עם woogs, הדרך הפשוטה ביותר הינה להכין מיצוי באמצעות אתנול. ככה לא מאבדים שום דבר על הדרך.
     

אהבת? שתף את העמוד עם חבריך!