1. שלום אורח, אם זהו ביקורך הראשון בפורום, עליך להירשם בכדי לכתוב הודעות ולהגיב.
    הסר התראה
  2. מומלץ לשלב סרטונים רלוונטיים מיוטיוב בהודעות, מה שיגרום להטמעת הדיון שלכם במערכת המלצות הוידאו במגזין
    הסר התראה
  3. פורום קנאביס מיועד לכל דוברי העברית בעולם, למטופלי קנאביס רפואי ברישיון ולאלו המעוניינים במידע תיאורטי וידע כללי
    הסר התראה

טירוף קל

הנושא בפורום 'גידול למתחילים' פורסם ע"י Kiki, ‏18/5/16.

1. Kiki

Kiki חבר חדש

לייקים:
    5
    ביום ראשון קיבלו תוסף revive של grower v התקדמו נפלא התאוששות מדהימה התחלתי לדלל קצת עלים נמוכים ומסתירי שמש סידרתיים :p לא יודע אבל טירוף קל אחז אותי והרגשתי כמו המספריים של ריצארד מה שיצא זה שנשארו עלים מרכזיים והקולות יש לציין שראיתי בכמה סרטונים שבגיל הזה רצוי לעשות דילול על מנת שיגיע אור שמש לכל הצמח שיתפתחו הקטנים גם האם עשיתי בסדר אני מאוד רוצה להעלות תמונה אבל אני לא מפותח כל כך אם יהיו אי הבננות אתן כמה שיותר תשובות תודה תודה !1:confused::confused::confused:

קואלה אוהב/ת את זה.
  2. hydrotony

hydrotony אחד שיודע

לייקים:
    1,162
    חחח לצערי מכיר את זה אחי.
    יש תמונה לקטלוג?

3. Kiki

Kiki חבר חדש

לייקים:
    5
    תראה הברתי שאין באפשרותי להעלות אבל כן אומר שהקולות "שהתעוררו"מכך נראות טוב בכללי ניראה טוב השאלה אם יש נזק עתידי או שמה הם ישרדו מלכה וציפי למלכה היה תאונה נוספת נפל עליה המאורר ומהקיטוםהמרכזי נשבר לגמרי כאב לב זותומרת שמרכז אין כבר האם התוצר שלי יפגם והאם בכלל אותו ספציפי בכלל ישרוד

אהבת? שתף את העמוד עם חבריך!