1. שלום אורח, אם זהו ביקורך הראשון בפורום, עליך להירשם בכדי לכתוב הודעות ולהגיב.
    הסר התראה
  2. מומלץ לשלב סרטונים רלוונטיים מיוטיוב בהודעות, מה שיגרום להטמעת הדיון שלכם במערכת המלצות הוידאו במגזין
    הסר התראה
  3. פורום קנאביס מיועד לכל דוברי העברית בעולם, למטופלי קנאביס רפואי ברישיון ולאלו המעוניינים במידע תיאורטי וידע כללי
    הסר התראה

טמפרטורה לבישול קנאביס

הנושא בפורום 'מטבח 420' פורסם ע"י ארול, ‏28/3/16.

  1. ארול

    ארול חבר חדש

    הצטרף:
    ‏16/2/16
    הודעות:
    39
    לייקים:
    3
    ראיתי בהרבה מתכונים שמדברים על בישול קנאביס שלכל מתכון טמפרטורה אחרת
    מה היחס של אורך הבישול והטמפרטורה לצורך העניין מדובר ב 5ג
    ניתן להשאיר את הקנאביס להיתקרר יחד עם החמאה? באופן אישי אין לי בעיה שיישאר לא נגעל
     
  2. What_ever

    What_ever קנאביסט

    הצטרף:
    ‏15/12/15
    הודעות:
    625
    לייקים:
    233
    אפשר להשאיר את הקנאביס עם החמאה להתקרר. ומבחינת טמפרטורה תשים את התנור על 170. ככה שהחום לא יהיה גבוה מדי והעוגיות יהיו לחות מבפנים. הן יהיו מוכנות לפי בדיקה של קיסם שיוצא יבש או לראות מה מצבן.
     
  3. ארול

    ארול חבר חדש

    הצטרף:
    ‏16/2/16
    הודעות:
    39
    לייקים:
    3
    מדובר על חמאה אולי שמן קוקוס אולי חמאה רגילה
    האם לשים בתנור תבנית אלומיניות לא מזיק?
    170 מעלות לכמה זמן?
     
  4. What_ever

    What_ever קנאביסט

    הצטרף:
    ‏15/12/15
    הודעות:
    625
    לייקים:
    233
    אל תשים בתבנית אלומיניום, משחרר כל מיני חומרים בחום.
    תשים בתבנית סיליקון או תבנית מתכתית רגילה.
    עדיף שמן קוקוס, פצצה :)
    ו170 נגיד לא יודעת חצי שעה? פשוט עד שמוכן ומזהיב, אתה תצליח לראות.
     
  5. ארול

    ארול חבר חדש

    הצטרף:
    ‏16/2/16
    הודעות:
    39
    לייקים:
    3
    את השמן קוקוס מאוווווד אהבתי בהתחלה
    לאחר כמה ניסויים כושלים הוא השאיר לי טעם של זכרון מבחיל חחח
    אולי אם אמתק ואשנה לו את הטעם זה יהיה שונה
    חמאה לא הולך?
     
  6. What_ever

    What_ever קנאביסט

    הצטרף:
    ‏15/12/15
    הודעות:
    625
    לייקים:
    233
    אפשר גם חמאה
    אני אוהבת את שמן הקוקוס, פשוט תלמד איך לעבוד איתו חחח
    הוא לא אמור להיות מורגש במאכלים, באמת שלא.
    אולי קנית חברה לא טובה או משהו מעפן..יש את חברת ג'מוקה ויש להם שמן קוקוס לפנים.
     
  7. בן אדם

    בן אדם קנאביסט

    הצטרף:
    ‏16/1/14
    הודעות:
    485
    לייקים:
    66
    אני התחלתי לאפות על 125 מעלות לשעה אחת, ואז התקררות בתנור.
    אני שם 0.30 למנה (בתבנית סילקון עם שקעים קטנים) מכסה בשמן קוקוס,
    ואז עושה שוקו\שיקיים.

    יוצא מצוין. משהו כמו שש שעות השפעה.
     
  8. גנג'יאל

    גנג'יאל קנאביסט

    הצטרף:
    ‏17/10/13
    הודעות:
    485
    לייקים:
    63
    להשאיר את הקנאביס באוכל זה גועל נפש.
    פעם זה דפק לי את העוגיות. פשוט דוחה.
     
  9. flox

    flox קנאביסט על

    הצטרף:
    ‏19/6/14
    הודעות:
    1,687
    לייקים:
    221
    תגדל משהו ששווה לאכול
     

אהבת? שתף את העמוד עם חבריך!