1. שלום אורח, אם זהו ביקורך הראשון בפורום, עליך להירשם בכדי לכתוב הודעות ולהגיב.
    הסר התראה
  2. מומלץ לשלב סרטונים רלוונטיים מיוטיוב בהודעות, מה שיגרום להטמעת הדיון שלכם במערכת המלצות הוידאו במגזין
    הסר התראה
  3. פורום קנאביס מיועד לכל דוברי העברית בעולם, למטופלי קנאביס רפואי ברישיון ולאלו המעוניינים במידע תיאורטי וידע כללי
    הסר התראה

טעימות ליפני קציר

הנושא בפורום 'גידול למתחילים' פורסם ע"י התינוק החמוד, ‏23/3/17.

  1. התינוק החמוד

    התינוק החמוד קנאביסט

    הצטרף:
    ‏1/2/17
    הודעות:
    249
    לייקים:
    22
    מי מתי אפשר לצבע טעיומות
    ואם זה יפגע בהמשכיות שלך הפריחה ?
     
  2. דוד גו

    דוד גו קנאביסט על

    הצטרף:
    ‏27/4/16
    הודעות:
    1,583
    לייקים:
    326
    לא מבין אתה מתכוון לבצע טעימות?
    אם כן אז מתי שהצמח הגיע למצב בשלות מלאה
    שזה אומר 70 % צבע ענבר 30% חלבי ואז אתה תהנה מהתוצר שלך הכי הכי
    תינוק חמוד חחח
    אבל אם בא לך ליפני זה גם אפשרי כמובן לא ליפני 70% חלבי.בהצלחה אח שלי
     
    התינוק החמוד אוהב/ת את זה.
  3. דוד גו

    דוד גו קנאביסט על

    הצטרף:
    ‏27/4/16
    הודעות:
    1,583
    לייקים:
    326
    אה וכן זה יכול לפגוע
     
  4. התינוק החמוד

    התינוק החמוד קנאביסט

    הצטרף:
    ‏1/2/17
    הודעות:
    249
    לייקים:
    22
    אז אני ימתין לו בסבלנות אפילו שאני רעב
     
  5. Amitos

    Amitos אחד שיודע

    הצטרף:
    ‏1/3/16
    הודעות:
    2,358
    לייקים:
    1,407
    אפשר לבצע טעימה בשלב שהוא בשל יחסית (השלב שאתה לא סגור בדיוק מתי לקצור, נראה מוכן אך שווה לחכות עוד טיפה?)
    בגוינט - להכניס לתנור על 50 מעלות למשך שעה (לפעמים יותר).
    בוופורייזר - להכניס ישר על 210 מעלות (ה3-4 שאיפות הראשונות רק מחממות את העניינים שם).
    להוריד חתיכה ולטעום שווה בדיוק להורדת עלה (לא משהו קריטי ביחס למשמעות שאתה מפיק מהטעימה [לקצור או לא])
     

אהבת? שתף את העמוד עם חבריך!