1. שלום אורח, אם זהו ביקורך הראשון בפורום, עליך להירשם בכדי לכתוב הודעות ולהגיב.
    הסר התראה
  2. מומלץ לשלב סרטונים רלוונטיים מיוטיוב בהודעות, מה שיגרום להטמעת הדיון שלכם במערכת המלצות הוידאו במגזין
    הסר התראה
  3. פורום קנאביס מיועד לכל דוברי העברית בעולם, למטופלי קנאביס רפואי ברישיון ולאלו המעוניינים במידע תיאורטי וידע כללי
    הסר התראה

כמה שאלות לגבי חשיש וירוק

הנושא בפורום 'מדברים קנאביס' פורסם ע"י Ori135, ‏10/1/17.

  1. Ori135

    Ori135 חבר חדש

    הצטרף:
    ‏10/1/17
    הודעות:
    11
    לייקים:
    0
    האם חשיש שנוצר מפרח סאטיבה יהיה לו תכונות של סאטיבה וחשיש מאינדיקה יהיה תכונות של אינדיקה?
    עם בפרח איכותי יש 20-30% thc כמה בערך יהיה בחשיש איכותי?
    אפשר להחליט עם החשיש איכותי או לא לפני הבעבוע שמדליקים אותו?
    האם הסטלה של חשיש וירוק שונה (לפי מה שהבנתי חשיש אמור להיות אותו דבר רק יותר חזק כי הוא יותר מרוכז לא?)
    כמה גרם ירק מומלץ למעשן מתחיל לסטלה?
    ואם נגיד חשיש אני שורף ושם במשהו עם שומן (אני לא מעשן) אפשר לעשות זאת עם ירק (כמובן שבלי לשרוף אותו)?
     
  2. weed smoker

    weed smoker קנאביסט

    הצטרף:
    ‏10/11/16
    הודעות:
    336
    לייקים:
    89
    כן

    אמור להיות הרבה יותר, תלוי באיך הכינו אותו

    כמובן, יש הרבה מדריכים ביוטיוב שמראים לך הבדלי בעירה בין סוגים שונים
    בעיקרון כמו שאמרת, ככול שזה יותר טהור זה יותר יבעבע ויהפוך לשמן


    נכון הרבה יותר חזק , וגם בד״כ חשיש בכללי יותר מרדים כי הרבה יותר קשה למנוע מהthc להפוך לcbn
    גם אם זה סאטיבה

    לדעתי כבר 0.05 יתנו לך הרגשה נחמדה


    כן אחי אתה יכול להכין חמאת קנאביס
    יש המון מדריכים באינטרנט
    תזכור שבאכילה התחושה הכי קצת יותר אינטסיבית, נמשכת יותר זמן
    וגם לוקח יותר זמן להשפיע
     
    ONE-DROP-TO-THE-TOP ו-אתנול אוהבים את זה.
  3. Ori135

    Ori135 חבר חדש

    הצטרף:
    ‏10/1/17
    הודעות:
    11
    לייקים:
    0
    איזה סטלה עדיפה אז של חשיש או פרח?
    ואני לא יכול לשים פשוט את הפרח בקפה? חשיש אני לא מבשל אני מכין נס ואחרי זה שם בוא את החשיש
    לאחר שעה-שעה וחצי זה בא כמו זרם וסטלה קטלנית
     
  4. weed smoker

    weed smoker קנאביסט

    הצטרף:
    ‏10/11/16
    הודעות:
    336
    לייקים:
    89
    זה יותר מדי אינדיבדואלי מכדי לענות לך על זה, אחד אוהב ככה ואחד אוהב ככה
    יש יותר מדי שיקולים (בארץ גם המחיר משחק).. אני רק אגיד לך את דעתי
    אם זה חשיש רגיל כזב, לא הייתי אוכל או שותה לעולם
    אם זה מרוקאי משהו טוב ברכה
    אבל המחירים שלו יקרים יותר אפילו מירק
     
  5. Ori135

    Ori135 חבר חדש

    הצטרף:
    ‏10/1/17
    הודעות:
    11
    לייקים:
    0
    אפשר לשאול למה לא היית אוכל או שותה לעולם? מבחינה בריאותית כאילו?
    ואפשרי להשיג חשיש הודי בארץ?
     
  6. weed smoker

    weed smoker קנאביסט

    הצטרף:
    ‏10/11/16
    הודעות:
    336
    לייקים:
    89
    לא הייתי שותה כי אני לא יודע מה יש שם.. ולא הייתי רוצה לצרוך את זה לא בעישון לא בשתיה ולא באכילה
    וחשיש הודי זה כאילו ג׳ראס וגם לא כזה וואו
    אם ייפול לך ליד מרוקאי טוב גמיש אלסטי מריח טוב ונראה כמו חשיש ולא כמו גוש שחור עם ריח של כימיקלים
    תעוף עליו..
     
  7. cooldude1212

    cooldude1212 אחד שיודע

    הצטרף:
    ‏18/2/16
    הודעות:
    1,867
    לייקים:
    703
    כן, חשיש זה בעצם מיצוי. ככה שהוא יקבל את התכונות של הפרחים שמהם הוא הוכן
    בחשיש איכותי יש לפעמים 70-80% טוטאל קנאבינואידים. זה כמובן איכותי ביותר ולא חשיש כמו בארץ.
    לא יודע לענות אם אפשר להחליט לפי בעבוע.
    הסטלה של חשיש וירוק גם מאותם פרחים עשוי להיות שונה בגלל התפרקות והתחמצנות של מרכיבים מסוימים (לדוגמה הפיכה של בטא-מירצין ל-Hashishene)
    מעשן מתחיל - בעישונים הראשונים שלו, עשוי לקבל השפעה אפילו מקמצוץ - הכוונה ל-0.05.
    אני ממליץ למעשנים מתחילים פשוט לעשן עד שמרגישים שמספיק, כי זה די אינדיבידואלי.

    בשביל לשלב קנאביס באכילה אתה צריך לחמם את החשיש או הקנאביס לטמפ' מסויימת - אני לא בטוח לגבי הטמפ' המדויקת אבל אני כן יודע שרצוי לא לעבור את ה-200 מעלות. @אגרונום אם תוכל להרחיב לגבי הטמפ' הרצויה - יהיה טוב.
     

אהבת? שתף את העמוד עם חבריך!