1. שלום אורח, אם זהו ביקורך הראשון בפורום, עליך להירשם בכדי לכתוב הודעות ולהגיב.
    הסר התראה
  2. מומלץ לשלב סרטונים רלוונטיים מיוטיוב בהודעות, מה שיגרום להטמעת הדיון שלכם במערכת המלצות הוידאו במגזין
    הסר התראה
  3. פורום קנאביס מיועד לכל דוברי העברית בעולם, למטופלי קנאביס רפואי ברישיון ולאלו המעוניינים במידע תיאורטי וידע כללי
    הסר התראה

לדעתכם החוק יעבור ?

הנושא בפורום 'מדברים קנאביס' פורסם ע"י Karnaf, ‏1/2/16.

1. Karnaf

Karnaf חבר חדש

לייקים:
    1
    לפי דעתכם החוק של האי הפללה יעבור ?
    לכתבה על הצעת החוק החדשה
    וסליחה על האיחור הייתי בחול

2. Hizky434

Hizky434 קנאביסט

לייקים:
    121
    בסופו של דבר יעבור. השאלה מתי. אני מניח שייקח עוד חצי שנה שנה. ולאו דווקא בגרסא הנוכחית שלו.
    ועדיין זה שהצעת החוק הזו באה מתוך הליכוד כמפלגת שילטון מעלה משמעותית את הסיכוי שיעבור או לכל הפחות שיעורר דיון רציני ומשמעותי בנושא

3. nimrodg

nimrodg קנאביסט

לייקים:
    107
    כמו שחיזקי אמר, רק אני יוסיף שהדעה הרווחת כיום משתנה לאט לאט. אם פעם להגיד אי הפללה היה טאבו, כיום זה נשמע נורמלי שאנשים נורמטיבים יעשנו. כל פעם שיש הצעות חוק נערכים באינטרנט קמפיינים , הלך הרוח משתנה והדיון הציבורי תופס מקום. אם נשים לב, אתמול עברה החלטה מאוד משמעותית בנושא הכותל. נראה לי שכבר לעשור מתעסקים בשאלה הזו, האם לאפשר לנשות הכותל או לזרמים אחרים להיות נוכחים בכותל ולעשות את המנהגים שלהם. ואתמול זה השתנה. כמו כן, היום מדינת ישראל נמצאת בתהליך זיהוי עצמי, בין אם אנחנו מדינת היהודים או מדינה יהודית. זה דברים שנמצאים בקונזנצוס כיום, שנראה לי יותר חשובים לחכ"ים המכהנים כיום להתעסק בו, במקום התעסקות באופק מדיני, או ביטחוני או אופק הקנאביס חוקי. אני לא מאמין בזבנג וגמרנו. המדינה או יותר האזרחים צריכים להכיר לאט לאט את הקנאביס. (יותר מ-30 שנה שהלך הרוח על הקנאביס נשלט על ידי רשות למלחמה בסמים-דעות מאוד קשה לשנות אם בכלל..) עכשיו הגיע הזמן שכל אחד, יחשוב איך לעשות את השינוי המחשבתי. לא צריך הרבה וגם לא צריך לרוץ להפגין (הפגנות זה טוב לתקשורת) שינוי מתחיל בקטן - דברו עם אנשים, הסבירו יפה. נמקו ואל תתלהמו.
    שינוי יכול להתחיל עם המשפחה עם החברים, עם כל אחד שאתם נפגשים, אפילו במעלית או סתם אם מישהו זורק משפט טיפשי על קנאביס.
    נ.ב.
    אקונה מטטה- זה משפט מדהים. לא טירוף חושים...

4. BlackGhost

BlackGhost קנאביסט על

לייקים:
    188
    לדעתי יעלה לועדת השרים ושרי הבריאות ובטחון פנים יתנגדו וזה יעלה כהצעה פרטית שיש סיכוי טוב שתעבור
    5 תומכים ממרצ
    שרן השכל ואמיר אוחנה מהליכוד תומכים בוודאות

יש עוד כמה ח"כים שתומכים יותר פאסיביים, בסך הכל אם לא תהיה התנגדות חזקה יש סיכוי שיעבור.

אהבת? שתף את העמוד עם חבריך!