1. שלום אורח, אם זהו ביקורך הראשון בפורום, עליך להירשם בכדי לכתוב הודעות ולהגיב.
    הסר התראה
  2. מומלץ לשלב סרטונים רלוונטיים מיוטיוב בהודעות, מה שיגרום להטמעת הדיון שלכם במערכת המלצות הוידאו במגזין
    הסר התראה
  3. פורום קנאביס מיועד לכל דוברי העברית בעולם, למטופלי קנאביס רפואי ברישיון ולאלו המעוניינים במידע תיאורטי וידע כללי
    הסר התראה

למישהו יש מתכון לעוגיות חשיש או משהו בסגנון?

הנושא בפורום 'מדברים קנאביס' פורסם ע"י R3DBlo0D, ‏22/3/14.

  1. R3DBlo0D

    R3DBlo0D חבר חדש

    הצטרף:
    ‏14/1/14
    הודעות:
    6
    לייקים:
    0
    מישהו יכול להביא לי מתכון של עוגיות חשיש או כל קינוח עם קנאביס בתוכו?
    בנוסף תחלקו חוויות...
     
  2. Admin

    Admin מנהל
    מנהל

    הצטרף:
    ‏4/5/13
    הודעות:
    4,609
    לייקים:
    293
    ONE-DROP-TO-THE-TOP אוהב/ת את זה.
  3. הבורח

    הבורח קנאביסט

    הצטרף:
    ‏19/8/13
    הודעות:
    1,122
    לייקים:
    7
    תמיס חשיש בתוך כף עם קצת שמן ושים ביוגורט.
     
  4. atles74

    atles74 חבר חדש

    הצטרף:
    ‏21/3/14
    הודעות:
    2
    לייקים:
    0
    מכיר בחור שממיס את זה בשמן קוקוס ומבשל עם השמן, זה עובד מעולה
    אגב בין העוגות הכי טובות שאכלתי בלי קשר לקנאביס
     
  5. Pandora's Box

    Pandora's Box קנאביסט

    הצטרף:
    ‏22/11/13
    הודעות:
    620
    לייקים:
    46
    מרגיש דביל שלא חשבתי על זה בתור אלרגי לחלב.
    עד היום רק שמן זית ותחליפי חמאה מסריחים היו אופציות מבחינתי.
    אשמח אם תביא מתכון טעים לעוגה מהבחור.
    למרות שאחרי שמבשלים כמות יפה למשך שעה(כמו עם חמאה) בשמן קוקוס, מזקקים מצננים ולקירור -
    בטח אפשר גם למרוח אותו על כל דבר וזה יהיה פאקינג טעים!
    מרגיש שיצאתי מורווח מהיום הזה אחרי שקראתי את התגובה שלך :)
     
  6. woogs

    woogs קנאביסט

    הצטרף:
    ‏19/6/13
    הודעות:
    4,611
    לייקים:
    20
    תהיו זהירים עם הבישול שלא תהרסו את הקנבינואידים..
    אם אתם שואלים אותי הדרך הכי טובה לצרוך קנאביס באכילה זה פשוט לאכול חתיכת חשיש או לבלוע אותה כמו כדור.
    או להמיס אותה בחלב (כלשהו) חם (אבל לא רותח) .
     
  7. Pandora's Box

    Pandora's Box קנאביסט

    הצטרף:
    ‏22/11/13
    הודעות:
    620
    לייקים:
    46
    רק שמן קנאביס אוכלים טרי.
    כל דבר אחר שתאכל מבלי לבשל אותו לא ישפיע ב100 אחוז פוטנציה מהיכולת הקיימת בו, כי לא עבר חימום.
     
  8. בן אדם

    בן אדם קנאביסט

    הצטרף:
    ‏16/1/14
    הודעות:
    480
    לייקים:
    66
    אני משתמש בתבנית סיליקון. יש לי כזאת שמחולקת לחלקים קטנים (כמו קוביות קרח),
    אני מקסס לפי הכמות שאני רוצה (בין 0.20 לחצי גרם) לתוך התבנית, מכסה עם השמן
    הקוקוס (במצבו הנוקשה לאחר שהיה במקרר) מכניס לאמצע התנור לאחר שהתחמם לכ 110-120
    מעלות על מצב אפייה לכשעתיים, אחרי שעה אני פותח מערבב קצת עם קיסם.
    אני נותן לזה להתקרר, מכניס לפריזר. לאחר שזה נוקשה אתה יכול לעשות עם זה מה שבא לך, אני אוהב
    להמיס את זה בנס קפה, שוקו. לי לא מפריע השאריות של הפרח, אבל זה לא בעיה למצות אותם ולזרוק.

    בכמות גדולה יש אני כבר אופה בראוניז, יש לי מתכון ממש מוצלח, אני העלה אותו בקרוב. :d
     
  9. בן אדם

    בן אדם קנאביסט

    הצטרף:
    ‏16/1/14
    הודעות:
    480
    לייקים:
    66
    זה יוצא משהו כזה:


    InstagramCapture_143d98c7-9e4d-462d-a6b9-4674d9555672_jpg.jpg InstagramCapture_21712e73-5cf9-4087-afbc-b643eb61cc09_jpg.jpg
     
  10. Pandora's Box

    Pandora's Box קנאביסט

    הצטרף:
    ‏22/11/13
    הודעות:
    620
    לייקים:
    46
    מגניב לאללה, במיוחד שהעפת רעיון לאויר עם התבנית סיליקון שרוצים לעשות כמות קטנה מאוד.
    אם עושים כמה גרם ירוק כבר עדיף לבשל על מחבת מעל להבה נמוכה מאוד לשעתיים במקום התנור.
    יותר אפקטיבי , יותר יעיל , יותר נוח לסנן לפני שהוא מתמצק חזרה .
     
  11. בן אדם

    בן אדם קנאביסט

    הצטרף:
    ‏16/1/14
    הודעות:
    480
    לייקים:
    66
    תודה, ניסתי כמה פעמיים על המחבת, אך לצערי אף פעם לא יצא לי טוב.
     

אהבת? שתף את העמוד עם חבריך!