1. שלום אורח, אם זהו ביקורך הראשון בפורום, עליך להירשם בכדי לכתוב הודעות ולהגיב.
    הסר התראה
  2. מומלץ לשלב סרטונים רלוונטיים מיוטיוב בהודעות, מה שיגרום להטמעת הדיון שלכם במערכת המלצות הוידאו במגזין
    הסר התראה
  3. פורום קנאביס מיועד לכל דוברי העברית בעולם, למטופלי קנאביס רפואי ברישיון ולאלו המעוניינים במידע תיאורטי וידע כללי
    הסר התראה

מאכל/שתייה המכיל גראס

הנושא בפורום 'מדברים קנאביס' פורסם ע"י Fan of kush, ‏17/11/14.

  1. Fan of kush

    Fan of kush חבר חדש

    הצטרף:
    ‏16/11/14
    הודעות:
    28
    לייקים:
    0
    רציתי לדעת מהי הדרך הפשוטה ביותר לצרוך את הקנאביס בתור מאכל או שתייה כי שמעתי שזאת חוויה אחרת לגמרי ואני מעוניין לנסות.. תודה לעוזרים :)
     
  2. flox

    flox קנאביסט על

    הצטרף:
    ‏19/6/14
    הודעות:
    1,685
    לייקים:
    220
    מאכל ושתייה זה אותו הדבר כי שנהם נספגים ממערכת האיכול

    לאומת זאת גוינט נספג דרך הריאות ולכן גם משפיע באופן מיידי וגם משפיע לזמן קצר יותר
     
  3. אגרונום

    אגרונום אחד שיודע

    הצטרף:
    ‏10/9/13
    הודעות:
    11,853
    לייקים:
    1,371
    שמן קוקוס הוא הדרך הטובה ביותר לאכול קנאביס.
    חפש מתכונים בגוגל, או שתשאל את woogs.
     
  4. פישי

    פישי חבר חדש

    הצטרף:
    ‏23/2/14
    הודעות:
    151
    לייקים:
    1
    אני מעדיף סטלה של עישון- גם בגלל שאני רוצה שההשפעה תהיה מיידית ואני לא תמיד יודע איפה אני אהיה עוד כמה שעות, וגם בגלל שההשפעה יותר חזקה וקצרה בעישון, לעומת באכילה שההשפעה נמשכת פי 2 יותר זמן אבל היא גם יותר חלשה
    חוץ מזה שלעשן זה גם הרבה יותר חסכני
     
  5. בן אדם

    בן אדם קנאביסט

    הצטרף:
    ‏16/1/14
    הודעות:
    485
    לייקים:
    67
    סטלה של אוכל ממש לא חלשה, פשוט יותר פסיכודלית. שוב תלוי במינון, וצורת ההכנה.
    אם אתה מחפש את הדרך הכי מהירה להכין משקה תשתמש בחצי גרם להשפעה חזקה\רבע גרם לפחות.

    1. תשיג תבנית סיליקון לעשיית שוקלד (ניראה כמו תבנית לקוביות קרח)
    2. תקסס טוב, ותשפוך לתוך אחד מהתאים
    3. תכסה בשמן קוקוס בצורתו הנוקשה (לאחר שהיה בקירור)
    4. תכניס לתנור שחומם מראש ל 110-115 מעלות, על מצב אפייה, במגש האמצעי.
    5. תן לזה בין שעה וחצי, שעה וארבעים. תכבה את התנור ותשאיר את זה בפנים חצי שעה\עד שהתבנית תתקרר קצת.
    6. תכניס לפריזר עד למצב קפוא

    עכשיו יש לך קוביות חמאה שמוכנה לערבוב בשתייה חמה. בקפה למשל העיכול יהיה יותר מהר וההשפעה גם בהתאם.
    אתה יכול להוסיף גם שמנת\חלב קוקוס למשקה בתהליך ההמסה דבר שיכול להשפיע לטובה על המשקה.

    *סביר להניח שיש יותר מדרך אחת להכין את קובית החמאה, זאת פשוט הדרך שאני אימצתי לי והיא עובדת כל פעם מחדש.
     

אהבת? שתף את העמוד עם חבריך!