1. שלום אורח, אם זהו ביקורך הראשון בפורום, עליך להירשם בכדי לכתוב הודעות ולהגיב.
    הסר התראה
  2. מומלץ לשלב סרטונים רלוונטיים מיוטיוב בהודעות, מה שיגרום להטמעת הדיון שלכם במערכת המלצות הוידאו במגזין
    הסר התראה
  3. פורום קנאביס מיועד לכל דוברי העברית בעולם, למטופלי קנאביס רפואי ברישיון ולאלו המעוניינים במידע תיאורטי וידע כללי
    הסר התראה

מגדל חדש עזרה בבקשה

הנושא בפורום 'גידול למתחילים' פורסם ע"י raz2000, ‏18/10/14.

1. raz2000

raz2000 קנאביסט

לייקים:
    4
    עזרה בבקשה!!!

שלום. אני רוצה להתחיל לגדל יש לי כבר ארון מטר על 60 גבוה 125 מעץ. (הגידול אמור להתבצע במקום מקורה כמו חניה פתוחה עם גגון) שתי ונטות להוצאה והכנסה של אויר. מאוור קליפס. מנורה hsp 250 דואל ספקטרום עם רפלקטור פתוח. וערכת דשנים מלאה של ביוביז.
    ועכשיו לעיקר: אני ממש חלש באנגלית באינטרנט ואין לי במי להעזר...
    1) איזה זרע יתאים לגידול שלי בגלל הגודל(אני מעדיף משהו שיוצא הרבה יחסית) מעדיף לא אוטומט...
    2) איזה גודל של אדנית אני יצטרך?
    3) כמה הצמח יגדל לאחר שאני מעביר אותו ל12/12 (נניח שהוא 30 ס"מ בגדילה ואז אני מעביר אותו לפריחה לאיזה גודל הוא יגיע?)
    תודה לעוזרים. אם יש משהו שחסר אשמח לעזרה ולטיפים במידה ושכחתי משהו

#1 raz2000, ‏18/10/14
    נערך לאחרונה ב: ‏18/10/14
  2. raz2000

raz2000 קנאביסט

לייקים:
    4
    מישהו בבקשה???

3. y-weed

y-weed חבר חדש

לייקים:
    2
    http://www.xn--4dbcyzi5a.com/2013/04/מדריך-לבחירת-זן-לגידול/

פה אתה תקבל כמה תשובות
    השאלה שלך האחרונה קצת לא הגיונית כמה הוא יגדל ?! אין לדעת זה תלוי בכל כך הרבה משתנים כמו לחות או אור
    תזכור משו אם תשים זרע של קנאביס באדמה אחי יצא לך קנאביס זה צמח חזק אחרי שהוא עובר את השבועות הראשונים הוא מתפתח מהר ומתרבה הרבה יותר מהר ממה שאנחנו חושבים
    אנחנו הסטלנים כל כך רוצים שזה יצא טוב ושזה יצא חזק ואיכותי ואנחנו כל כך מפחדים שיתפסו אותנו אם כמה שתילים שאנחנו משקיעים באחוזי לחות באור במים בהכל משקיעים יתר על המידה נכון שעדיף להשקיע, אבל אם זה הגידול הראשון שלך אתה לא תמצא ניראה לי הרבה הבדל בין גידול רגיל לבין גידול עם 12 שעות אור ו12 שעות חושך וכל זה.
    שיהיה בהצלחה גבר

אהבת? שתף את העמוד עם חבריך!