1. שלום אורח, אם זהו ביקורך הראשון בפורום, עליך להירשם בכדי לכתוב הודעות ולהגיב.
    הסר התראה
  2. מומלץ לשלב סרטונים רלוונטיים מיוטיוב בהודעות, מה שיגרום להטמעת הדיון שלכם במערכת המלצות הוידאו במגזין
    הסר התראה
  3. פורום קנאביס מיועד לכל דוברי העברית בעולם, למטופלי קנאביס רפואי ברישיון ולאלו המעוניינים במידע תיאורטי וידע כללי
    הסר התראה

מעשן מתחיל

הנושא בפורום 'מדברים קנאביס' פורסם ע"י lolyou789, ‏9/2/16.

1. lolyou789

lolyou789 חבר חדש

לייקים:
    0
    עשינתי פעם ראשונה לפני בערך חצי שנה ותוך כדי שהסאטלה התחילה להעלות קצת נלחצתי כי הופתעתי ממה שהרגשתי ואז תקף אותי התקף חרדה חזק תוך כדי ההשפעה שגורם לי מאוד לפחד מעישון חוזר למרות שאני רוצה לנסות שוב אבל אני מפחד שזה יקרה שוב יש למישהו טיפ ?

2. _Godw

_Godw חבר חדש

לייקים:
    7
    גם אני בעישון הראשון חוויתי התקף חרדה קטן ונמענתי מעישון חוזר למשך כמה חודשים אבל אחרי זה מצאתי חבר שמעשן ישבתי איתו לבד הוא קצת הרגיע אותי והראה לי איך לקבל את כל הסטלה החזקה הזאת יותר בכיף ולא בלחץ אם יש לך חבר שמעשן הרבה זמן תקבע איתו
    אם לא אז כמה שיטות שמרגיעות אותי
    תשים לידך כוס מים תמיד למקרה של הרגשה לא נעימה או כל דבר אחר
    תיקח שאכטות קטנות וקצת כל פעם אל תנסה להתלהב קח כל שאכטה בסבבה שלך
    תשמור על סביבה שקטה כמה שיותר בלי רעשי רקע מיותרים או כל דבר שיסיח את דעתך או יבהיל אותך ואם ירגיש לך נכון שים מוזיקה רגועה שאתה אוהב
    שיהיה לך אוכל לידך תמיד טוב
    תנוח הרבה אל תזוז יותר מדי

וזה בערך מה שאני יכול להמליץ לך
    בהצלחה

Rino אוהב/ת את זה.
  3. BlackGhost

BlackGhost קנאביסט על

לייקים:
    188
    לעשן ממש מעט- שאיפה או שתים, לשמוע מוזיקה טובה באוזניות, להכין אוכל
    יש כתבה במגזין מהיום

4. nimrodg

nimrodg קנאביסט

לייקים:
    107
    ממליץ בכלל לקרוא מהכתבות ובמיוחד על השיטות אחרות מטבק בייחוד שאתה מעשן מתחיל. זה שיגרום רק לחוויות מעניינות...

5. Coldtouch

Coldtouch חבר חדש

לייקים:
    13
    אוכל מתוק ומלוח שיהיה לידך ושתייה, קח רבע גויינט מעורבב או נקי ותחכה איזה 20 דקות אם תרגיש שאתה יכול עוד תעשן עוד רבע גויינט, ואם מרגיש שלא מוכן לעוד אז תחכה אז עוד קצת. תחזור על זה ואחרי מספר פעמים\ימים אתה כבר תתחיל להנות ממש ולהיות רגוע. בהצלחה.

אהבת? שתף את העמוד עם חבריך!