1. שלום אורח, אם זהו ביקורך הראשון בפורום, עליך להירשם בכדי לכתוב הודעות ולהגיב.
    הסר התראה
  2. מומלץ לשלב סרטונים רלוונטיים מיוטיוב בהודעות, מה שיגרום להטמעת הדיון שלכם במערכת המלצות הוידאו במגזין
    הסר התראה
  3. פורום קנאביס מיועד לכל דוברי העברית בעולם, למטופלי קנאביס רפואי ברישיון ולאלו המעוניינים במידע תיאורטי וידע כללי
    הסר התראה

מתכון להכנת צ'אי מריחואנה

הנושא בפורום 'דיווחים מהמגזין' פורסם ע"י Admin, ‏2/3/16.

  1. Admin

    Admin מנהל
    מנהל

    הצטרף:
    ‏4/5/13
    הודעות:
    4,803
    לייקים:
    295
    הכנת תה מריחואנה בסנגון צ'אי לאטה היא פשוטה ביותר, ודורשת חצי גרם מריחואנה בלבד – שמפיקה תחושת היי עוצמתית יחסית. כך תכינו צ'אי מריחואנה ב-6 צעדים פשוטים.

    החורף הישראלי כבר הגיע לסיומו הלא רשמי עם גל השרב האחרון, אך עדיין אפשר למצוא זמן לכוס תה מהבילה וממסטלת.

    תה צ'אי המוגש עם חלב הוא אחת הבחירות הטובות ביותר, מכיוון שהחלב השומני מסייע להמסת ה-THC (הקנבינואיד הפעיל בקנאביס) ומשפר את ספיגתו בגוף. כך תכינו בקלות צ'אי מריחואנה

    ציוד נדרש:

    • סיר בישול קטן
    • מסננת דקה או בד סינון
    • בלנדר שייקים
    מצרכים:

    • 0.5 גרם של מריחואנה
    • 0.5 כפית חמאה (אפשר להחליף בשמן קוקוס)
    • 1 שקיק תה צ'אי או תערובת צ'אי טבעית
    • 1 כוס חלב 3% שומן (אפשר להחליף בסויה)
    • 1 כפית תמצית וניל
    • 0.5 כוס מים
    • 2 כפיות סוכר
    תהליך ההכנה:

    1. גירסו את המריחואנה בעזרת גריינדר (מטחנה) או מספריים, עד לאבקה גסה.
    2. הכניסו את החלב, החמאה, תמצית הוניל והמריחואנה לתוך הבלנדר, וערבבו עד להגעה לתערובת אחידה.
      [​IMG]
      ערבבו בבלנדר את החלב, החמאה, תמצית הוניל והמריחואנה. לאחר הערבוב תנו לתעורבת לנוח שעה
    3. השאירו את התערובת לנוח בבלנדר לשעה. אם כד הבלנדר שלכם שקוף, מומלץ לשים אותו במקום שלא חשוף לשמש כדי לא לפגוע בתמיסה.
    4. שימו את הסיר על הכיריים ושפכו לתוכו את התערובת ואת המים. חממו במשך 30 דקות ושימו לב שהתערובת בסיר לא מגיעה לרתיחה.
      [​IMG]
      לאחר 30 דקות של בישול, הכניסו את התיון, כבו את האש והניחו לתה להתקרר במשך 8-10 דקות (עם התיון בפנים)
    5. כבו את האש והכניסו את התיון או תערובת הצ'אי לסיר. הניחו לסיר להתקרר במשך 8-10 דקות.
      [​IMG]
      לאחר הקירור, שפכו את התערובת דרך מסננת דקה או בד סינון לתוך קנקן
    6. שפכו את תכולת הסיר דרך המסננת, לתוך קנקן או כלי קיבול אחר.
    7. מזגו לכוסות, ולחיים!

    והנה סררטון שיעזור להבין את התהליך:


    ראו עוד:
    מדריך להכנת חמאת קנאביס
    מתכון להכנת קפה קנאביס חזק
    לעצלנים: איך להכין פנקייק ב-5 דקות בלי ללכלך כלים

    הפוסט מתכון להכנת צ'אי מריחואנה הופיע ראשון בקנאביס - מגזין עם כיוון

    המשך לקרוא...
     

אהבת? שתף את העמוד עם חבריך!