1. שלום אורח, אם זהו ביקורך הראשון בפורום, עליך להירשם בכדי לכתוב הודעות ולהגיב.
    הסר התראה
  2. מומלץ לשלב סרטונים רלוונטיים מיוטיוב בהודעות, מה שיגרום להטמעת הדיון שלכם במערכת המלצות הוידאו במגזין
    הסר התראה
  3. פורום קנאביס מיועד לכל דוברי העברית בעולם, למטופלי קנאביס רפואי ברישיון ולאלו המעוניינים במידע תיאורטי וידע כללי
    הסר התראה

מתכון להכנת שמן קנאביס לבישול

הנושא בפורום 'דיווחים מהמגזין' פורסם ע"י Admin, ‏18/8/15.

  1. Admin

    Admin מנהל
    מנהל

    הצטרף:
    ‏4/5/13
    הודעות:
    4,929
    לייקים:
    296
    שמן קנאביס לבישול מהווה תחליף זול ונוח לעבודה לעומת חמאת קנאביס, וניתן להשתמש בו בהכנת כל מתכון המכיל במקור שמן רגיל. במיוחד עבור טבעוניים וכדי לתת טוויסט למטבח שלכם: כך תכינו בעצמכם שמן קנאביס בסיר לבישול איטי.

    שמן קנאביס לבישול אינו דומה לשמן המפורסם של ריק סימפסון והוא אינו מיועד למטרות רפואיות, אלא להכנת מזונות בהם מוחלף השמן הרגיל בשמן קנאביס.

    מדובר בתחליף זול ופרקטי יותר לחמאת קנאביס, אשר מבוסס על אותו העיקרון: חימום והמסת הקנבינואידים המצויים בתפרחת לתוך בסיס שומני, כאשר המטרה היא להשתמש בתוצר הסופי כדי להפוך כל עוגייה רגילה ל"ספייס קוקי".

    יתרון נוסף של השמן על פני החמאה: הוא אינו חלבי ולכן גם צרכנים טבעוניים או רגישים ללקטוז יכולים להשתמש בו במטבח.

    הנה מתכון קליל ופשוט שפורסם על ידי כתבת האתר באזפיד. כך תכינו בעצכמם ובקלות שמן קנאביס לבישול:

    מצרכים


    – 2 כוסות שמן.
    – 28-40 גרם תפרחת איכותית.

    כל סוג שמן לבישול שתבחרו בו יתאים למטרה, אך כדי לשפר את איכות התוצר עדיף להשתמש בשמנים עם תכולת שומן גבוהה, כגון זית וקוקוס, אשר יספגו יותר קנבינואידים (THC ו-CBD בעיקר.)

    ציוד נדרש


    – סיר לבישול איטי.
    – קערה גדולה או סיר נוסף.
    – מסננת רשת.

    הוראות הכנה


    1. יוצקים את השמן לתוך הסיר.

    2. מוסיפים את התפרחת ומערבבים עד שהשמן מכסה את כל הפרחים.

    [​IMG]
    יש לשים לב שהשמן מכסה את כל הפרחים


    3. מחממים את התערובת בטמפרטורה נמוכה במשך 3 שעות.

    4. נותנים לתערובת להתקרר במשך 8-9 שעות.

    5. אופציונלי: חזרו על תהליך החימום והקירור עד פעמיים נוספות כדי להגביר את הספיגה ואת עוצמת התוצר.

    6. יוצקים את התערובת דרך המסננת ישר לתוך הקערה.

    7. מוחצים מעט את הפרחים וסוחטים מהם את השמן שנשאר לתוך הקערה.

    8. נפטרים מכל התערובת שנשארה – כל החומר הפעיל התמוסס בשמן.

    9. שומרים את התוצרת במיכל אטום ושומרים מיד במקרר – במיוחד בקיץ הישראלי.

    10. ניתן להשתמש בשמן כדי לתת טוויסט 420 לכל מתכון בו נעשה שימוש בשמן רגיל.

    התוצר הסופי צריך להירואת כך:

    [​IMG]
    שמן קנאביס לבישול


    ראו גם:
    שילוב מנצח: משקה אבסינת' וקנאביס
    שוקולד קנאביס – מתכון פשוט וקל להכנה
    המרענן הרשמי של הקיץ: גלידת קנאביס


    הפוסט מתכון להכנת שמן קנאביס לבישול הופיע ראשון בקנאביס - מגזין עם כיוון

    המשך לקרוא...
     

אהבת? שתף את העמוד עם חבריך!