1. שלום אורח, אם זהו ביקורך הראשון בפורום, עליך להירשם בכדי לכתוב הודעות ולהגיב.
    הסר התראה
  2. מומלץ לשלב סרטונים רלוונטיים מיוטיוב בהודעות, מה שיגרום להטמעת הדיון שלכם במערכת המלצות הוידאו במגזין
    הסר התראה
  3. פורום קנאביס מיועד לכל דוברי העברית בעולם, למטופלי קנאביס רפואי ברישיון ולאלו המעוניינים במידע תיאורטי וידע כללי
    הסר התראה

נקודת רתיחה

הנושא בפורום 'מטבח 420' פורסם ע"י flox, ‏22/4/16.

  1. flox

    flox קנאביסט על

    הצטרף:
    ‏19/6/14
    הודעות:
    1,687
    לייקים:
    221
    THC רותח ב157 מעלות צלסיוס לכן תמיד מבשלים מתחת ל157 מעלות שלא התאדה הTHC
    בישול 2.PNG
    לפי הטבלה הזאת צריך לבשל בחום של 122 מעלות צלסיוס למשך 27 דקות לקבל מקסימום THC
    בישול.PNG
    לפי זאת צריך לבשל ב245F שזה בערך 118 מעלות צלסיוס בין 50 ל60 דקות או בקיף בין 30 ל40 דקות למקסימום THC
    (הטבלה העליונה כנראה מתיחסת לקיף ככה שאין סתירה בין הטבלהות)

    THCa רותח ב105 מעלות צלסיוס. לפי הטבלה למעלה הTHCa הופך לTHC כבר ב94 מעלות אבל זה לוקח הרבה זמן, כמה שעות, עד שהכל הופך לTHC
    מה שאומר שבטוח יתאדה THCa, אבל בכל הטבלאות שראיתי הTACH הופך כמעט כולו לTHC איך זה הגיוני?
    דגכע.PNG
    @אגרונום
     
    אתנול אוהב/ת את זה.
  2. אגרונום

    אגרונום אחד שיודע

    הצטרף:
    ‏10/9/13
    הודעות:
    11,853
    לייקים:
    1,359
    מה לא הגיוני? יש שני חומרים עם נקודות רתיחה שונות.
    THCA עובר דקרבוקסילציה (מאבד פחמן) בטמפרטורות גבוהות.
    אל תבשל בטמפרטורה שעולה על 100 מעלות צלסיוס. אחרת תאבד THCA.
     
  3. flox

    flox קנאביסט על

    הצטרף:
    ‏19/6/14
    הודעות:
    1,687
    לייקים:
    221
    כי תמיד אומרים לבשל את זה בחום יותר גבוה מ105 מעלות כדי להפוך את הTHCA לTHC אבל לוקח לזה יותר זמן מאשר הזמן שלוקח לזה לרתוח אז תאורתית אם מבשלים בחום של למעלה מ105 מעלות צלסיוס אז הרבה THCA התאדה ליפני שהוא יהפוך לTHC
     
  4. אגרונום

    אגרונום אחד שיודע

    הצטרף:
    ‏10/9/13
    הודעות:
    11,853
    לייקים:
    1,359
    מה? אני לא מצליח להבין מה אתה אומר.
    בבקשה תשתמש קצת בסימני פיסוק כדי שאוכל לדעת איפה מתחיל ואיפה נגמר המשפט.

    תודה!
     
    What_ever אוהב/ת את זה.
  5. What_ever

    What_ever קנאביסט

    הצטרף:
    ‏15/12/15
    הודעות:
    625
    לייקים:
    233
    אם אתה רוצה להכין עוגיות וויד/חשיש או מה שזה לא יהיה, לפי מה שפירסמת כאן צריך בטמפרטורה של פחות מ100 מעלות.
    אתה יכול לנסות ולכוון תנור על 90 מעלות בערך, כמו שאופים מרנג("נשיקות" וכדומה). אבל קח בחשבון שיקח לזה לפחות כשעה וחצי או שעתיים..
     
  6. אגרונום

    אגרונום אחד שיודע

    הצטרף:
    ‏10/9/13
    הודעות:
    11,853
    לייקים:
    1,359
    עדיף לחמם לזמן ארוך בטמפרטורה נמוכה (100 צלסיוס) מאשר לאבד חומר.
     
  7. flox

    flox קנאביסט על

    הצטרף:
    ‏19/6/14
    הודעות:
    1,687
    לייקים:
    221
    אחרי קצת מחשבה וכמה מדריכים שמצאתי אני חושב שהכי טוב להרתיח מים ולהוסיף להם חמאה, החמאה תצוף למעלה עם הקנאביס ובגלל המים הם לא יעברו את ה100 מעלות. ככה לחמם בין שעה וחצי לשעתיים לקרר ולהפריד את החמאה מהמים
     
  8. What_ever

    What_ever קנאביסט

    הצטרף:
    ‏15/12/15
    הודעות:
    625
    לייקים:
    233
    חחח, יצאת Material boy ;) :p
     

אהבת? שתף את העמוד עם חבריך!