1. שלום אורח, אם זהו ביקורך הראשון בפורום, עליך להירשם בכדי לכתוב הודעות ולהגיב.
    הסר התראה
  2. מומלץ לשלב סרטונים רלוונטיים מיוטיוב בהודעות, מה שיגרום להטמעת הדיון שלכם במערכת המלצות הוידאו במגזין
    הסר התראה
  3. פורום קנאביס מיועד לכל דוברי העברית בעולם, למטופלי קנאביס רפואי ברישיון ולאלו המעוניינים במידע תיאורטי וידע כללי
    הסר התראה

סאן פדרו

הנושא בפורום 'פסיכדליה למתחילים' פורסם ע"י stonedsurfer, ‏17/12/15.

  1. stonedsurfer

    stonedsurfer חבר חדש

    הצטרף:
    ‏13/10/14
    הודעות:
    72
    לייקים:
    1
    אני וחבר רוצים להכין משקה מהקקטוס, אבל אנחנו לא יודעים איך להכין אותו בדיוק, אני ישמח לאיזה מדריך טוב או שאתם תרשמו איך להכין. כי חלק ממה שקראתי באינטרנט שלוקחים חתיכה של 30 סמ' זורקים לבלנדר ומבשלים, וחלק אומרים לבשל רק את הקליפה כי הליבה רעילה. אז זה מבלבל ממש ואני ישמח אם תסדרו לי את הבלאגן :)
     
  2. gilkant

    gilkant קנאביסט

    הצטרף:
    ‏31/1/15
    הודעות:
    76
    לייקים:
    28
    בהחלט רק הקליפה עם החלק של הבשר שלידה שבצבע ירוק . אל תתעלל בעצמך.
    אגב בסוף עשיתי מתכון בלי בישול שהוא לדעתי הכי פשוט וגם מנצל יותר טוב את הצמח.
    לוקחים את הקליפה עם החלק הפעיל . שמים בלילה בפריזר. מוציאים להפשיר. ומחזירים לפריזר.
    ככה שלושה לילות.
    אחכ כך שמים בבלנדר . מה שיוצא סוחטים עם בד ושותים את המיץ.
     
  3. flox

    flox קנאביסט על

    הצטרף:
    ‏19/6/14
    הודעות:
    1,685
    לייקים:
    220
    איך היה?
     

אהבת? שתף את העמוד עם חבריך!