1. שלום אורח, אם זהו ביקורך הראשון בפורום, עליך להירשם בכדי לכתוב הודעות ולהגיב.
    הסר התראה
  2. מומלץ לשלב סרטונים רלוונטיים מיוטיוב בהודעות, מה שיגרום להטמעת הדיון שלכם במערכת המלצות הוידאו במגזין
    הסר התראה
  3. פורום קנאביס מיועד לכל דוברי העברית בעולם, למטופלי קנאביס רפואי ברישיון ולאלו המעוניינים במידע תיאורטי וידע כללי
    הסר התראה

עזרה בהכנת מאכלים משמן

הנושא בפורום 'מטבח 420' פורסם ע"י weed smoker, ‏20/11/16.

  1. weed smoker

    weed smoker קנאביסט

    הצטרף:
    ‏10/11/16
    הודעות:
    334
    לייקים:
    89
    היי חברה נשאר לי כמה שמנים לא טעימים שלא כיף לשים בפה
    רציתי אולי להפוך את זה לעוגיות את משהו
    איך זה יסתדר שזה שמן ?
    זה לא שמן במיצוי אלכוהלי כמו rso
    המלצות ממישהו שהכין ?
     
  2. newbudder

    newbudder קנאביסט על

    הצטרף:
    ‏26/3/16
    הודעות:
    931
    לייקים:
    366
    יסתדר מצויין. השמן שלך עבר דקרבוקסילציה?
    במידה ולא, תצטרך לבשל אותו לפני כן.
    בכל מקרה, פשוט תשתמש בו בכל מתכון שומני.
    אם יש לך 100 גר' שמן ובמתכון כלשהו דורשים 400 גר' חמאה, תשתמש ב-300 גר' חמאה ו-100 גר' מהשמן שלך. (לא באמת, אתה תתפחלץ)
    לא לשכוח לחשב בדיוק את כמות החומר הפעיל בכל מנה ממה שאתה צורך! צריכה אוראלית חזקה מעישון.
    בשביל לקבל מדד השוואה כלשהו, קח בחשבון שבג'וינט ממוצע (נניח 1/3 גר' פרח בעל 15% THC) יש 0.05 גר' THC.
     
    weed smoker אוהב/ת את זה.
  3. weed smoker

    weed smoker קנאביסט

    הצטרף:
    ‏10/11/16
    הודעות:
    334
    לייקים:
    89
    איך אוכל לדעת אם הוא עבר דקרבוקסילציה ?
     
  4. newbudder

    newbudder קנאביסט על

    הצטרף:
    ‏26/3/16
    הודעות:
    931
    לייקים:
    366
    ברוב המקרים (עד כמה שידוע לי) השמנים עוברים את ההליך.
    בכל מקרה באפיה של מה שלא תכין השמן יחומם באפיה. אם זה יספיק או לא אני לא יודע להגיד לך.
     
    weed smoker אוהב/ת את זה.

אהבת? שתף את העמוד עם חבריך!