1. שלום אורח, אם זהו ביקורך הראשון בפורום, עליך להירשם בכדי לכתוב הודעות ולהגיב.
    הסר התראה
  2. מומלץ לשלב סרטונים רלוונטיים מיוטיוב בהודעות, מה שיגרום להטמעת הדיון שלכם במערכת המלצות הוידאו במגזין
    הסר התראה
  3. פורום קנאביס מיועד לכל דוברי העברית בעולם, למטופלי קנאביס רפואי ברישיון ולאלו המעוניינים במידע תיאורטי וידע כללי
    הסר התראה

פדקס מבקשים 500 שקל לשחרר מנורה לד שעלתה 100 דולר - הגיוני?

הנושא בפורום 'מדברים קנאביס' פורסם ע"י Micrograms, ‏20/1/16.

1. Micrograms

Micrograms קנאביסט

לייקים:
    21
    כותרת. לא יודע איפה לשאול תודה על העזרה

2. Hizky434

Hizky434 קנאביסט

לייקים:
    121
    הייתי בסיטואציה כזו כמה פעמים מול שילוח בינלאומי רגיל או EMS, לא ספציפית עם פדקס, אבל מניח שההתנהלות שם דומה.
    יש שני פתרונות
    הראשון זה לשלוח להם את החשבונית של הקנייה ע"מ להוכיח שהמוצר עלה 100$. למיטב זכרוני קניה ב100$ לא חייבת לא במכס ולא במע"מ כך שבעיקרון אתה לא אמור לשלם כלום. גג את המע"מ 17%. אבל אתה צריך לקחת בחשבון שאתה נותן להם ביד חשבונית שמאשרת שהזמנת מנורת גידול ואני במקומך הייתי חושש מזה שזה עלול לשים אותך על הרדאר.
    אפשרות שנייה אם שילמת בפייפאל זה להחזיר להם תשובה שישלחו את החבילה בחזרה לשולח ולהגיש בפייפאל דיספיוט בטענה שהמכס בישראל לא מאפשר לייבא את המוצר. סביר להניח שתקבל החזר. אם טרם עברו 45 יום מיום התשלום, אחרי זה אי אפשר להגיש דיספיוט

schizo אוהב/ת את זה.
  3. Micrograms

Micrograms קנאביסט

לייקים:
    21
    תודה על התשובה
    הם מבקשים "דמי טיפול" 220 שקל על זה שהם מתעסקים עם המכס בלה בלה
    זה בעיקרון מה שמפריע לי אחרי ששלמתי 90 דולר משלוח, עדיף לא להראות קבלה המוצר עולה איזה 300
    בקיצור אני ישלם להם אבל לא ישתמש בחברה הזאת יותר בחיים, גנבים.
    ראו הוזהרתם

4. nimrodg

nimrodg קנאביסט

לייקים:
    107
    עדיף לשלם, רק מקווה שהחבילה לא תגיע עם שוטר. בכל אופן שמור על עצמך. תשלח את החבילה למקום העבודה שלך.

5. Micrograms

Micrograms קנאביסט

לייקים:
    21
    שתגיע עם שוטר הכל חוקי אצלי בבית
    נראה לי אני אפילו לא יקבל יגיד להם להחזיר בגלל שהם מנסים לעקוץ עוד

6. schizo

schizo קנאביסט

לייקים:
    47
    גם אם תגיע המנורה עם מפכל המשטרה רוני אלשייך זה בסדר היא חוקית.
    איזה באסה זה להרגיש שמנסים להוציא ממך כספים....
    לקנות מנורה משומשת ממישהו שכבר עבר תהליך כזה זה באסה כי אי אפשר לדעת מה אתה קונה כמה זמן היה בשימוש אין כמו חדש...
    אם זה מנורה טובה ואתה תהנה ממנה למרות שהם גנבים ומנסים להרוויח אין כל כך ברירה...

אהבת? שתף את העמוד עם חבריך!