1. שלום אורח, אם זהו ביקורך הראשון בפורום, עליך להירשם בכדי לכתוב הודעות ולהגיב.
    הסר התראה
  2. מומלץ לשלב סרטונים רלוונטיים מיוטיוב בהודעות, מה שיגרום להטמעת הדיון שלכם במערכת המלצות הוידאו במגזין
    הסר התראה
  3. פורום קנאביס מיועד לכל דוברי העברית בעולם, למטופלי קנאביס רפואי ברישיון ולאלו המעוניינים במידע תיאורטי וידע כללי
    הסר התראה

פורום פנייה למנהלים והתנתקות אוטומטית כל תקופת זמן

הנושא בפורום 'מדברים קנאביס' פורסם ע"י God, ‏27/9/14.

1. God

God קנאביסט

לייקים:
    51
    רק לי נעלם הפורום פנייה למנהלים? לרגע חשבתי שאני הוזה ושהוא מעולם לא היה קיים...

עוד משהו: כל איזה תקופת זמן, לא מאוד ארוכה, הפורום מתנתק לי מהמשתמש! לא כשאני משאיר אותו מחובר בלי לעשות כלום הרבה זמן אלא גם תוך רבע שעה (לפעמים אפילו פחות). בדרך כלל אני רושם תגובה, בא לפרסם אותה ופתאום יש הודעה שאומרת שאני צריך להתחבר כדאי לפרסם תגובות. בשורת ניהול למעלה רשום שאני מחובר אבל כשאני עושה רענן פתאום רשום שאני מנותק. כבר למדתי קודם להעתיק את ההודעות שלי כי אחרת אני מאבד אותם, וזה יכול להיות ממש מעצבן כי אני נוטה לחפור אחושילינג.
    זה קורה לעוד מישהו או שרק לי? אני משתמש בכרום ולא ניסיתי אף פעם בדפדפן אחר, אולי אני אעשה איזה בדיקה מתישהו...

2. OutlawFarmer

OutlawFarmer קנאביסט

לייקים:
    4
    גם לי הפורום הזה פתאום לא מופיע, נראה כאילו הורידו אותו.

הקטע עם ההתנתקות קרה גם לי שהשתמשתי בכרום, אני בדרך כלל עם פיירפוקס ולא נתקלתי איתו בבעיה אחת, דפדפן מעולה.

3. אגרונום

אגרונום אחד שיודע

לייקים:
    1,371
    גם לי זה קרה הקטע עם הריענון.
    דווקא דבר חכם אם אתה במחשב "אחר".

אהבת? שתף את העמוד עם חבריך!