1. שלום אורח, אם זהו ביקורך הראשון בפורום, עליך להירשם בכדי לכתוב הודעות ולהגיב.
    הסר התראה
  2. מומלץ לשלב סרטונים רלוונטיים מיוטיוב בהודעות, מה שיגרום להטמעת הדיון שלכם במערכת המלצות הוידאו במגזין
    הסר התראה
  3. פורום קנאביס מיועד לכל דוברי העברית בעולם, למטופלי קנאביס רפואי ברישיון ולאלו המעוניינים במידע תיאורטי וידע כללי
    הסר התראה

שאלה למבינים - חמאה

הנושא בפורום 'מטבח 420' פורסם ע"י Ronenamos, ‏9/9/16.

  1. Ronenamos

    Ronenamos חבר חדש

    הצטרף:
    ‏24/8/15
    הודעות:
    95
    לייקים:
    12
    הכנתי חמאה קנאביס, על פי מתכון שמתי 10 גרם עם 200 גרם חמאה למשך שעתיים בישול ואז סיננתי את וקיררתי את החמאה.

    השאלה היא האם אני יכול לקבל סטלה רק מאכילת החמאה או שחייב לבשל אותה שוב במתכון \ מאכל ?

    הבהרה - ה thca עבר דיקרבונזיציה (נראה לי ככה רושמים את זה חחח) ל - thc
     
  2. אגרונום

    אגרונום אחד שיודע

    הצטרף:
    ‏10/9/13
    הודעות:
    11,853
    לייקים:
    1,359
    אתה אמור לקבל השפעה מהחמאה.
     
  3. Ronenamos

    Ronenamos חבר חדש

    הצטרף:
    ‏24/8/15
    הודעות:
    95
    לייקים:
    12
    תודה, ותגיד אולי אתה יודע אם אני אופה עוגה עם החמאה זה מאבד מההשפעה ?
     
  4. dubido87

    dubido87 חבר חדש

    הצטרף:
    ‏24/3/16
    הודעות:
    39
    לייקים:
    4
    מנצל"ש

    אפשר להכין חמאה מהעלי סוכר שמורידים במניקור?
     
  5. בן אדם

    בן אדם קנאביסט

    הצטרף:
    ‏16/1/14
    הודעות:
    485
    לייקים:
    66
    לא. רק תדאג שהמתכון לא עובר את ה170-180 מעלות.

    ממליץ על לחם או עוגת בננה, ההשפעה הולכת מצוין ביחד ;)
     
  6. דוביק

    דוביק חבר חדש

    הצטרף:
    ‏17/5/16
    הודעות:
    19
    לייקים:
    2
    היי חברים,
    אם אני מתכנן להשתמש בחמאה לאפייה (עוגיות לדוגמא), האם כדאי/ צריך לעשות דקרבוקסיליזציה?
    או שהאפייה עצמה תעשה את העבודה?
     
  7. בן אדם

    בן אדם קנאביסט

    הצטרף:
    ‏16/1/14
    הודעות:
    485
    לייקים:
    66
    מניסיון, תעשה את החמאה לפני.
     
    pioneer אוהב/ת את זה.
  8. דוביק

    דוביק חבר חדש

    הצטרף:
    ‏17/5/16
    הודעות:
    19
    לייקים:
    2
    נראה לי שהשאלה לא הייתה ברורה... השאלה שלי היא אם כשאני מכין את החמאה, כדאי לעשות דקרבוקסיליזציה לחומר לפני או שזה לא משנה אם אני משתמש בסוף החמאה לאפייה?
     
  9. בן אדם

    בן אדם קנאביסט

    הצטרף:
    ‏16/1/14
    הודעות:
    485
    לייקים:
    66
    אין צורך
     
  10. נופי

    נופי קנאביסט על

    הצטרף:
    ‏20/10/15
    הודעות:
    447
    לייקים:
    273
    אני מכין את החמאה לפני.
    שם במקרר ואז אופה עוגת שוקולד עם אגוזים הכי טעימה אי פעם (אחרי שעה שהיא בקיבה שלי אני מתחיל ללכת לעזאזל :))
     
  11. Green Bear

    Green Bear חבר חדש

    הצטרף:
    ‏14/7/17
    הודעות:
    40
    לייקים:
    3
    חברה שלחו לנו מתכונים זה לא בסדר ככה חחח :)
     
  12. newbudder

    newbudder קנאביסט על

    הצטרף:
    ‏26/3/16
    הודעות:
    931
    לייקים:
    366
    כן, מומלץ לבצע דקרב' לפני כדי לוודא שאכן כל ה-THCA הפך ל-THC.
    לחילופין, במהלך הבישול תשים לב שיש הרבה בועות (בועות פחמן).
    זה בדיוק ההתפרקות של THCA ל-THC.
    ברגע שהבועות מפסיקות לצוץ משמע שהתהליך הסתיים.
     

אהבת? שתף את העמוד עם חבריך!