1. שלום אורח, אם זהו ביקורך הראשון בפורום, עליך להירשם בכדי לכתוב הודעות ולהגיב.
    הסר התראה
  2. מומלץ לשלב סרטונים רלוונטיים מיוטיוב בהודעות, מה שיגרום להטמעת הדיון שלכם במערכת המלצות הוידאו במגזין
    הסר התראה
  3. פורום קנאביס מיועד לכל דוברי העברית בעולם, למטופלי קנאביס רפואי ברישיון ולאלו המעוניינים במידע תיאורטי וידע כללי
    הסר התראה

אחרי הקציר

הנושא בפורום 'גידול למתחילים' פורסם ע"י godfather, ‏4/11/16.

  1. godfather

    godfather חבר חדש

    הצטרף:
    ‏3/6/16
    הודעות:
    47
    לייקים:
    2
    אז ככה לפני בדיוק שבוע קצרתי את הצמח ( גידול חוץ) ויצא כמות יפה מאוד.
    תליתי אותי למשך שבוע בחדר חשוך עם מאוור קטן.
    ועכשיו זה נראה יבש מדי העלים ופרח מתפוררים.
    השאלה שלי אם יש אפשרות להרטיב אותם שוב או שאולי זה קורה לבד אחרי שיהו כמה זמן בצנצנות אטומות
     
  2. cooldude1212

    cooldude1212 אחד שיודע

    הצטרף:
    ‏18/2/16
    הודעות:
    1,867
    לייקים:
    703
    זה ממש לא מצב טוב, זה ידפוק לך את הטעם והריח וחלק מהסטלה של הפרחים.

    אני במקומך בהקדם האפשרי שם את כל הפרחים בתוך צנצנת עם 77% בדיוק למשך כמה זמן, ותקווה לטוב.
     
  3. godfather

    godfather חבר חדש

    הצטרף:
    ‏3/6/16
    הודעות:
    47
    לייקים:
    2
    קראתי פה שאפשר להשים קליפות תפוז זה הגיוני?
     
  4. cooldude1212

    cooldude1212 אחד שיודע

    הצטרף:
    ‏18/2/16
    הודעות:
    1,867
    לייקים:
    703
    במקרה שלך, כן זה אפשרי.

    אבל אתה חייב לעקוב אחרי לחות. יש לך מד לחות?
    אם אין לך מד לחות, גש בהקדם האפשרי ותקנה אחד. או לפחות שקית לחות 77%
     
  5. אגרונום

    אגרונום אחד שיודע

    הצטרף:
    ‏10/9/13
    הודעות:
    11,853
    לייקים:
    1,359
    קליפות תפוז לא בננה.
     
  6. godfather

    godfather חבר חדש

    הצטרף:
    ‏3/6/16
    הודעות:
    47
    לייקים:
    2
    לבדוק לחות בתוך הצנצנת או בחדר שהם מונחות?
     
  7. cooldude1212

    cooldude1212 אחד שיודע

    הצטרף:
    ‏18/2/16
    הודעות:
    1,867
    לייקים:
    703
    בתוך צנצנת, אם מתאפשר לך תנסה לדאוג שהלחות תהיה שם 77% בדיוק
     
  8. אגרונום

    אגרונום אחד שיודע

    הצטרף:
    ‏10/9/13
    הודעות:
    11,853
    לייקים:
    1,359
    מאיפה המספר הזה של 77% מגיע בדיוק?
     
  9. cooldude1212

    cooldude1212 אחד שיודע

    הצטרף:
    ‏18/2/16
    הודעות:
    1,867
    לייקים:
    703
    בהמלצתו של @Fonzee
    יישנתי לראשונה עם 77%, הבדל משמעותי יחסית לעומת 62%.
    הריח והטעם נשמרים יותר טוב, עשיתי השוואה כי היה קציר של שתי צמחים ברצף.
    זה מעשיר את הארומה עם הזמן. מתיישן מהר יותר ומבליט את הטעם של הירוק. פחות טעם עשבי..

    אני לא בטוח אם לפונזי יש ביסוס מדעי מאחורי זה, אבל הניסיון שלו מספיק לדעתי. אני הבנתי ממנו בדיבור בפרטי שתהליך היישון פשוט מתבצע מהר יותר בלחות הזאת, ושלחות זה מדע מדוייק.
     
  10. אגרונום

    אגרונום אחד שיודע

    הצטרף:
    ‏10/9/13
    הודעות:
    11,853
    לייקים:
    1,359
    אחלה בהמלצתו של פונזי. מה המקור שלו לזה?
    אני עבדתי עם כלים אנליטים ובלחות של 77% כמעט ולא מתבצע יבוש. לפחות לא בפרק זמן סביר.
     
  11. cooldude1212

    cooldude1212 אחד שיודע

    הצטרף:
    ‏18/2/16
    הודעות:
    1,867
    לייקים:
    703
    לא יודע מה המקור שלו לזה, יודע שהוא יישן וייבש הרבה פרחים ולפרחים שלו יש את הריח והטעם הכי מפגרים שיש. יצא לי לעשן אותם בארץ.

    אני לא מדבר על ייבוש. 77% לייבוש זה לא טוב.

    אני מדבר על יישון.
     
  12. אגרונום

    אגרונום אחד שיודע

    הצטרף:
    ‏10/9/13
    הודעות:
    11,853
    לייקים:
    1,359
    זה תהליך מעט שונה.
     

אהבת? שתף את העמוד עם חבריך!